Ondags kväll!

Imorgon fyller lillan 1 år =) så stor hon blir!! Tycker det va alldeles nyss som vi va ner och träffade henne första gången bara 4 dagar gammal, och nu är hon ett år! Tiden bara flyger iväg!

Så imorgon blir det 1 års kalas och mosters har köpt massa roligt till sin lilla sessa =) Man fyller bara 1 en gång så då ska man bli bortskämd!

Har varit men syrran och lillan hela dagen, va ner till stan och shoppade lite och träffade mamma en snabbis på hennes lunchrast, sen gick vi och kollade lite, sen så åkte vi en liten omväg hem så lillan fick sova en stund. Sen va det fullfart igen =) Som jag skrev innan så kom Marie efter att hon hade jobbat klart så gick vi till forsön och sprang, sen va jag tillbaka hos mamma och umgick med syrran, lillan och resten igen =) Min kära familj!

Sen åkte jag och hälsade på Krille och Virre, va nog 3 årsen jag va där och hälsade på så det va verkligen på tiden. Krille umgicks jag med jämt förr, va så roligt! Och idag fyllde han år så jag åkte dit och hälsade på en sväng, vi pratade massa från förr och så, roligt!!! =) Det va en bra avslutning på denna dag! Nu ska det inte dröja 3 år innan jag åker dit igen! Grattis Krille på din stora dag =)

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen, för imorgon ska jag upp och bara lite muffins tänkte jag om jag orkar innan det är dags för kalas =) Så jag måste försöka vara lite pigg!

God natt och sussa gott!!

                                                   

                                                   
                           Här va hon inte stor, bara 4 dagar gammal! Lill snuttan ♥

 

                                                 


Dagens låt!

Det här är en så himla bra låt, och i söndags när jag och K åkte till Valbo så lyssnade vi på en Helloween skiva och så var den här underbara låten med. Jag lyssnade väldigt mycket på Helloween ett tag, dom har så många bra låtar, men den här fick bli dagens låt! =)






Nu ska jag till mamma och äta mat, mammas mat är bäst =) Ska bara hoppa in i duschen först för jag och Marie har varit och sprungit runt forsön, sprang 4 km och gick 2, jag blev så himla slut efter första varvet så jag orkade inte ett helt till, men 4km är inte så himla dumt iaf. Fattar inte varför det gick så tungt idag, sist jag sprang gick det så himla bra, men det är väl så, vissa dagar går bättre än andra, men jag har sprungit idag iaf och det är väl huvusaken.



Ha en bra dag!

Kväller!

Ja nu  är det kväller och dags att hoppa i sängen igen. Börjar jobba kl 7 imorgonbitti så det skulle vara skönt att vara lite utvilad iaf, tror föga att jag kommer vara det men man kan ju alltid hoppas =)

Kvällen har varit lugn idag, har rensat lite bland saker igen, köpte två korgar idag på Åhlen´s och där fick en del plats, fick lägga undan en massa väskor också, ha haft en del i en öppen korg i hallen och jag va så less på att det såg så stökigt ut hela tiden så dom fick åka upp i ett skåp ist =) Dom ligger inte i vägen iaf och det är bra, nu ligger dom i bra förvar mina bäbisar =) K sa att jag skulle lägga ut dom på tradera!!! NEJ sa jag direkt, mina bäbisar ska stanna hos mig, jag kanske säljer någon gång men inte nu, dom ska vara kvar!

Sen plockade jag ut lite sommarkläder ur garderoben, ska ut mer men en hel del fick flytta ut, och lite höstnytt fick flytta in =) Det är alltid lika trevligt med lite nytt! Ska visa bilder imorgon eller så.

Nä nu ska jag göra mig klar för sängen..


                                                    

Så här känner jag mig idag! Vill inte göra något alls!

Den här låten säger va jag vill göra idag, inget alls helt enkelt! Jag är så trött och slut så jag vill helst ligga i sängen under mitt täcke och bara sova och gömma mig, men det kan jag inte göra tyvärr. Jag måste ner till stan och köpa det sista till lillan innan hon fyller år, det är en sak till som jag ska köpa om det finns annars så är jag klar tror jag. Sen måste jag tvätta lite hos mamma igen =) Tur att jag kan tvätta där när jag vill, det är frächare att tvätta där en i våran tvättstuga i källaren i hyreshuset.

Nä nu måste jag nog börja göra mig klar för tiden bara rinner iväg. Ha en bra måndag!




Ledig lördag!

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt. Har varit kanon väder fast man inte trodde det i morse när man tittade ut. Dagen har jag spenderat med mamma, och vi har varit och handlat födelsedags presenter till Frejsen, vi hittade lite smått och gott, hoppas hon tycker det är roliga presenter, för det blir en del leksaker hon får =) och en massa kläder av mig som vanligt men det bryr hon sig inte om men det gör föräldrarna iaf, hihi.

Vi har haft en mycket bra dag idag, vi åt mat och bara umgicks, , mycker bra och mysig dag. Mamma var ute efter en ny väska som inte är så stor och det hittade hon på lindex, jag visade några som jag tyckte skulle passa och en av dom blev det, bra att ha en dotter som älskar att handla väskor =) själv hittade jag ingen väska till mig med jag köpte en "one step" från clarinskicks, min är helt slut så det va ett måste, sen blev det bara en del små saker som man måste ha i hemmet, kanske inte så roligt men behövligt. På vägen hem så åkte vi in på ett loppis som vi såg på vägen ner så vi stannade och kollade runt lite, va ett mysigt loppis, dom som jobbade va jätte trevliga, både mamma och jag hittade nått att ta med hem =) inte dumt alls, roligt att gå på loppis tycker jag, även om man inte handlar tycker jag det är roligt att bara gå och titta.

                                                  

Sen har jag plockat lite när jag kom hem och rensat lite bland smink och papper igen som jag hittar överallt, jag är bra på att gömma papper lite här och var har jag kommit på, men nu hoppas jag att allt papper är på ett och samma ställe =) Nu sitter jag i soffan och kollar på "so you think you can dance" och äter polly, men denna gång är det polly med olika smaker i, jag har inte provat den än så det var på tiden. Efter "so you think you can dance" ska jag nog knäppa på en film och lägga mig under en filt.

                                             


Måste visa en present jag har köpt till Frejsen, jag kunna inte hålla mig =) tänker tillbaka till jag själv var liten och tyckte dessa va så söt och hade en hel drös med dom =)

                                                      =)

Nä nu ska jag fortsätta kolla på tv, ha en trevlig lördagkväll!

Dagens låt!

Ingen hemlighet att jag gillar denna man! Och jag tycker att denna låt och denna video är så himla bra, där hade jag velat suttit i publiken. Det fick bli dagens låt bara för den är så grym och att jag kan lyssna på den och alla hans låtar för den delen hela dagarna om det va så =)




Lite nytt i sminkväskan

Är det något jag har svårt för i sminkväg så är det att hitta en mascara som jag trivs med, jag sminkar mig inte så ofta med foundation, puder och rouge bara för jag jobbar med det jag gör så känns det inte som jag måste ha det på mig, men jag har alltid mascara, och även om jag sminkar "upp" mig så är det mycket mascara jag vill ha, det kan ta väldigt lång tid för mig att bara kladda på mascara ibland =) Så jag är ganska kräsen och köper nya mascarer ganska ofta även om jag inte har slut. Alla har vi våra egenheter när det kommer till hur man ser ut och just mascara och mina fransar ( jag har inte långa eller så ) är helig för mig. Så jag var ner på Åheln´s i början av veckan eller om det va förra veckan och måsta ha en ny mascara och min kära vän Linda jobbade så hon hjälpte mig hitta, två styckern fick följa med denna gång. Det blev en mascara från clinique och den nya big bold från isadora.

Big bold, har jätte stor borste som jag i vanliga fall inte brukar gillar så mycket, men den är helt ok, ger mycket fransar och mycket mascara utan att behöva "jobba" för mycket med den och det gillar jag!

                                                  

                                              

Clinique high impact curling mascara, har böjd borste som jag inte brukar använda så mycket men denna älskar jag! Jag har spikraka fransar ( tyvärr! ) men med denna mascara behöver jag inte "böja" fransarna, dom blir böjd endå, inte jätte mycket med tillräckligt för att det ska se bra ut, ska man ut på party eller nått sånt så är det bara att "böja" dom lite så får man fina böjda fransar. Man får jobba lite med denna för att få mycket mascara på fransarna men det gör inget när man vet att det blir bra! Får se hur länge jag älskar denna för jag tröttnar väldigt fort på mascarer tyvärr, men den är en av dom bästa jag provat! Tycker att alla ska ha denna hemma =)

                                                   

Det finns en sak som är negativt med att Linda joobar på Åhlen´s och det är att jag gör av med för mycket penagr där =) hehe Men sen är det bra för hon vet hur kräsen jag är med mascarer och smink överhuvud taget så det är bra att hon kan säga vad som är bra och så, det super bra, hon har ju provat det mesta inom sminkvärlden ( hon är make up artist) och det är aldrig fel =) Men iaf när jag va inne där en dag och sa hej till henne så såg jag en så snygga ögonskuggor från Clarins, en palett med 6 skuggor, jag avänder inte ofta skuggor men den fick följa med iaf för det va så snygga färger! Ljusa fina så jag kan använda dom =) Passar till alla tillställingar enligt mig som inte använder skuggor och inte tycker om att ha för mycket smink på mig. Jag är väldigt näjd med köpet iaf, får tacka Linda för du hjälper mig med smink som du alltid gjort =) hihi

                                                     
Bilden gör inte skuggorna rättvisa riktigt, men dom är hur snygga som helst!

Ha en bra kväll =)

                                          

En favorit!


Hemma på timmar!

Har delad tur idag, så nu sitter jag här framför datan och surfar runt lite. Åkte ner till stan direkt när mitt första pass slutade och handlade lite födelsedagspresenter till Frejsen som fyller hela 1 år nästa vecka =) Handlade på Åheln´s, ska lägga ut bilder sen när lillan har fått sakerna, blev lite barbapappa saker =) Jag fick också med mig lite till mig själv, 4 små korgar och en body lotion från biotherm =) Alltid lika roligt när man får handla lite till sig själv med!

                                                    
                                    Luktar hur gott som helst, så det va ett bra köp =)

Nä nu ska jag göra mig klar för mitt andra pass för dagen.. Ha en bra torsdag!


Lite shopping =)

Nu sitter jag med ansiktsmask med djuprengöring, va längesen jag la en sån mask så det var verkligen på tiden. Annars idag så har jag mest tagit det lugnt, åkte ner till stan efter att jag hade hängt en tvätt och slängt in en till, träffade Linda i kanske 10 min =) en riktigt snabbis! Sen gick jag en snabbis på stan, eller ja jag kollade runt lite på Åhlen´s och såg hur mycket som helst som jag ville ha och kommer säkert att köpa någon gång, fick iaf med mig en skål som jag ville ha när den fanns förr, men då hann jag inte köpa den innan den tog slut, så jag köpte en annan då men idag så såg jag den och då passade jag på att köpta den =) Och så gick jag på Lindex och tittade lite, med mig fick jag en ny väska och lite underkläder.

Efter att jag varit på sjukgymnasten så åkte jag och mamma och käka skitmat och prata en massa, sen gick vi till Björkmansmöbler och kollade om dom hade barnfåtöljer, men det hade dom inte tyvärr. Vi gick in på Dollar och Karlssons, mamma skulle ha nå bränngrejs till kakelugnen, och jag skulle kolla på en hylla på Karlssons, måste ha en på toaletten, den kosta 499 kr så jag tänke att jag köper den, behöver inte vara nå märkvärdigt när den ska stå där inne i vårat minibadrum, men när jag skulle betala så kosta den helt plötsligt 250 kr =) Inte helt dumt! Men det blev väldigt bra med den iaf, nöjd med köpet!

Sen va det bara att åka hem byta om till träningskläder och åka ner till sporthallen på ett pass zumba =) Och lika roligt som vanligt var det!


                                         

                                    
                               


                                         

 

Nu ska jag nog tvätta på masken i ansiktet och dricka en kopp te innan jag ska hoppa i sängen!



                                     

                                   

 


Lediga tisdagen =)

Nu ska jag göra klart en tvättpåse och åka iväg till mamma och slänga in en maskin, sen åker jag hem och sminkar mig lite ( annars är jag klar ) sen ska iväg och hänga tvätten och sen är det lite shopping och sjukgymnastik som gäller =) efter sjukgymnasten så ska jag och mamma iväg och äta och umgås lite. Ikväll blir det lite zumba =)

 

Nä nu kan jag inte sitta här med, tiden bara flyger iväg! Ha en bra tisdag!

 

 



En bra låt får ni av mig också =)

Måndag 22/8

Jobbade till 14 idag, så åkte jag hem åt mat och sen låg jag på soffan och bara slappa, så himla trött. Men vid 19 åkte jag ner till sporthallen och körde ett corepass, så himla skönt att höst/vinter schemat är tillbaka =) Och det va ett himla bra pass, helt slut och svetten bara rann, men det är så himla skönt att vara igång igen, nu är mina måndagskvällar räddad ( om jag är ledig)  =)

Imorgon är jag ledig och då ska jag sova tills jag vaknar, sen ska jag till mamma och slänga in någon maskin, sen blir det en tur till sjukgymnasten, ska träffa Linda en snabbis också på stan innan jag ska till min sjukgymnast. Sen blir det bara hem och äta sen ska jag ner och träna igen =) blir en bra ledig dag imorgon hoppas jag =)

Igår va ju min kära systerson och hälsade på han, va så längesen jag träffa han så jag måsta fråga om han hade växt =) Han kändes längre än vanligt, eller var det bara längesen jag såg han helt enkelt =) Vi satt och prata medans jag sortera massa papper och satte in i pärmar ( trevlig moster =D ) Vi åt upp en hel pollypåse och drack trocadero =) Va så mysigt att träffa han igen och bara prata och bara vara. Saknar min "lilla P". Jag ska ta och åka ner till honom i Uppsala i höst, få se hur han bor och så.

                                                
                                                 ♥ underbart kort ♥

                                                
                               Här var Frejsen bara några dagar, mosters ♥:an

Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en trevlig kväll!

Lördag 20/8

Sitter i soffan nu men en liten skål chips och en trocadero, det är lördags götta det =) Såg på ica att dom hade 6pack men 33cl trocadero som är i plastflaskor och då kunna jag inte hålla mig, hur söt som helst är dom och så kommer kolsyran hålla!

Imorgon efter jobbet så kommer min kära systerson och hälsar på =) Va så himla längesen jag träffa han så jag längtar att få krama om han och umgås med han, inte för att han kanske älskar att få kramar av moster men det struntar jag i =) hihi jo lite tycker ha nog om det endå =) Snart blir min "lilla systerson" 20 år gammal! Fasen va tiden bara flyger fram, och om några år ( eller många år =D ) så blir han läkare, min lilla P, men det sämta med att han blir äldre är ju att jag också blir det av någon konstig anledning. Men jag kommer alltid vara ung i hjärtat =)

Nu ska jag fortsätta att slökolla på tv och äta mitt götta, sen är det sängen som gäller ska upp och jobba imorgon igen, men jag slutar 14 så det är skönt!

Ha en mysig lördagskväll/natt =)

                                              Jag och "lilla P" ♥

 

                                             Götta =) söt flaska va? hihi



                                            

                                      


Natti natti!

Nu ska jag hoppa i säng, nu börjar jag bli trött! Har varit seg hela dagen men inte trött, känner mig lite konstig, seg men inte trött och inte pigg ja det är knepigt ibland. Men imorgon är jag nog som vanligt, trött =)

Ska iaf få hjälp snart att fixa min blogg så den blir lite finare, min kära kusse ska hjälpa mig med det för jag är totalt värdelös på att fixa och trixa med bilder och annat på datan, jag är glad att jag kommer in på internet och kan logga in på mailen och så kan jag klicka hem en massa fint =) Så jag är väldigt glad att jag ska få hjälp med det!

Imorgon börjar jag kl 14 så det är skönt att jag ska få sovmorgon, ska försöka komma upp i ganska bra tid så jag hinner hem till mamma innan jag börjar jobba och säga hej och slänga in en tvätt i maskin =)

Nä nu kallar sängen.. Natti natti!

                                              


Fredag 19/8

Har delad tur idag så nu är jag hemma på timmar, känner mig lite seg men inte trött så jag har rensat lite i papper, lagt undan sommarskor, diskat och ätit, nu sitter jag och slökollar på tv och ska väl om en liten stund tillbaka till jobbet.

Igår när jag va ledig så tog jag det så lugnt jag bara kunna, åkte ner till sjukgymnasten till kl 14 sen åkte jag in på Åhlen´s och köpte mascara blev två stycken som jag ska prova. Sen åkte jag hem och gjorde mat och sen va det dags att åka på träning, det va zumba och functional moves som stod på schemat igår, längesen nu och roligt va det, men jag va så slut efteråt, alldeles trött och så svettig som jag blev igår har jag inte varit på år tror jag, det va hemst, men det va skönt att träna igen. Nu ska jag vila i några dagar och sen på söndag ska jag ut och springa men Marie om hon mår bättre, hon har magsjuka =( Men hoppas hon mår bättre på söndag så vi får ut och springa lite =)

 

Nu ska jag göra mig klar för andra omgången på jobbet =) Ha en mysig fredag!



 

Hörde dom här på p3 i onsdag, dom spelade live och jag måste säga att jag gillar skarpt!!


You & I

Lady gagas videor är ju för roliga, inte en ända som är normal! Hon är sjöjungfu och så är hon en man som hon kysser, va ska man säga om henne, hon är för rolig! Hon har iaf väldigt bra röst och en drös bra låtar!


5 km

Ja det blev en bra springtur idag, vi sprang 5 km och det gick bra, inte alls lika jobbigt att ta andra varvet som sist, och den värsta uppförsbacken klarade jag båda varven =) en klapp på axeln för mig =D

Nu sitter jag nyduschad med inpackning i håret och kollar lite på tv, ska ta mig en kopp te innan det är dags att säga hej då till denna dag!

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt, va så trött idag när jag gick till jobbet så det ska bli skönt med sovmorgon. Ska till min sjukgymnast imorgon med och det ska bli så skönt, har inte varit där på 2 år tror jag och jag är så dålig i nacken nu så det är väldigt välkommet att gå till henne igen =) Annars på dan ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt, men på kvällen blir det träning =)

Nu ska jag gå och hälla upp vatten i min kopp så jag får mitt te =)



                                      

Natti natti!
                                        

Springtur =)

Nu ska jag gå och hämta ett paket med lite grejer som jaghar skickat efter från stadium, sen ska jag äta lite och sen ner till Bollnäs och springa lite med Marie =) hoppas jag orkar springa upp för helvetes backarna bara! Ska fasen klara en iaf =)

Hopps ni får en bra onsdagkväll för det ska jag försöka ha iaf =)

3 km

Ja jag kom ut och sprang, messade Simone och fråga om hon hade sprungit idag eller om hon skulle, och det hade hon inte så då tog vi en springtur runt forsön, och vi sprang runt hela och det är ju 3 km som skrev förr, kändes mycket bättre nu än sist och det är inte dumt. Det va rätt skönt att springa när det va halv disigt och regnet låg i luften. Känns mycket bra att jag kom ut på en lite spring tur, ska ta 2 varv nästa gång, ska iaf försöka med det.

Så nu sitter jag i soffan och tittar på CSI NY och ska snart att gå och lägga mig, kommer somna som en vaggad bejby inatt hoppas jag =)


                                                    

Måndag 15/8

Måndag idag och en ny jobbar vecka, och så är det älskligens första dag idag efter semestern =) han tyckte inte att det va jätte roligt att kliva upp 05:15 idag =) Men upp kom han och tid till jobbet sitt. Själv tog jag lite sovmorgon och klev upp 06:15, lite väl länge kände jag men det va skönt att få sova lite längre än vanligt när jag ska upp jobba dag, men jag kom också i tid fast min sovmorgon =)

Nu sitter jag i soffan och bara slökollar på tv och funderar om jag ska ta en springtur eller hur jag ska göra, är rätt mör i kroppen men det är rätt bra om jag kommer ut, iaf och ut och gårskulle jag kunna göra, men vi får se om jag ska vara duktigt idag =)

Bokade 2 pass denna vecka iaf, får se om det blir båda eller bara ett va dom, båda samma dag, och så kollade jag måndagen nästa vecka om det har kommit fler pass ( är ju höst nu ) och det hade det så jag blev glad och boka mitt måndagsnöje som är core =) Det ända som är bra med hösten ( förutom att man kan mysa ner sig i soffan med en massa tända ljus =D )  är att träningspassen kommer bli som vanligt igen, på sommaren är det inte så många pass och jag har inte orkar träna heller för den delen, men nu så ska jag komma igång igen =)

Nä nu ska jag ta och göra något tror jag! Ha en trevlig måndagkväll!

                             
Jag och lill frejsen =) hon ville hoppa i poolen men det ville inte moster =) ♥

Gilla!


Lördag 13/8

Sitter med inpackning i håret och funderar om jag kommer orka göra nått idag, är så himla trött och seg. Skulle ha sprungit idag när Simone vaknat ( hon jobbar natt ) men jag orkar inte, vill nog bara vara hemma idag och inte göra nått!

Sprang igår med Marie, runt en slinga som är nära där hon bor, och fy va jobbig den va, många uppförsbackar som tog kol på mig, orkade inte springa upp för dom 2 största men det ska jag klara snart tänke jag =) Jag har så sjukt dålig kondition nu så det är hemst, men den ska väl bli bätte får man hoppas. Blir väl en springtur imorgon också men Marie om vi har tid!

Nä nu ska jag fortsätta med att inte göra nått och kanske skölja ur inpackningen...

Ha en trevlig lördag =)

Torsdag 11/8

Har precis kommit hem från en springtur och sitter i soffan och eftersvettas, ska alldeles strax hoppa in i duschen och lägga mig och sussa, men vill varva ner lite innan.

Har jobbar kväll idag, skulle ha jobbar dag men jag bytte för jag hellre ville ha en sovmorgon idag =) Jobbigt att kliva upp tidigt när man har haft semester, men nu är jag nästan med i matchen igen på jobbet, nästa vecka är jag bara ledig en dag så då är man verkligen med =)

Och när jag slutade jobba så åkte jag hem och bytte om bara sen kom Simone så gick vi till forsön och sprang runt, jag trodde inte att jag skulle orka men det gjorde jag ( med näppe ) och det känns bra, runt forsön är det 3km så det är en bra slinga. Simone och jag har pratat om att springa tillsammans ett tag men det har inte blivit av, jobbar olika och nu har det varit semester, men nu så hittade vi någon lucka iaf, ska iväg imorgon med =) Jag måste verkligen komma igång!

                                               

Nu ska jag göra mig klar för sängen.. Natti natti!




Kvälls shopping =)

Har nu suttit och kollat runt på nätet lite grann efter en tröja som jag vill ha men har inte hitta den =/ Men hittade lite smått och gott till lillfröet =) Roligare att handla åt andra, jag har tappat helt suget på att shoppa till mig själv, speciellt kläder, vet inte alls varför men saker till hemmet hittar jag hela tiden men där får jag verkligen hålla fingrarna i styr för jag ska inte handla saker till hemmer förens vi har hittat ett hus, men det är svårt kan jag lova =)

Är bara en matta och ett par nya gardiner som jag ska köpa nu i höst men det kan jag också ha i huset som vi någon gång hittar och köper.

Blev ett ögonfransnäring igen till mig, mina fransar mår inte så bra iaf inte dom på vänster öga, dom vill inte alls, och nu har min näring som jag köpte för längesen tagit slut, finns bara lite kvar så det var dags för en ny, beställde den från eleven.se.

Idag har jag och älsklingen varit och hälsat på hans systrar, en av dom har skaffat egen lägenhet så vi var där och tittade hur hon hade fått det och pratade en massa, det va en mysig lägenhet hon hade skaffat =) Där kommer hon att trivas tror jag.

Nu ska jag hoppa i säng tror jag, imorgon ska jag upp och jobba, min första delade tur efter semestern så jag behöver nog sussa snart! =)

Natti natti!!

                                              
                                       Jag och älsklingen i Birmingham.

Tisdag 9/8

Va tiden går fort, nu har man börjat jobba igen efter man har varit ledig i 3,5 vecka, och jag som va så dum och inte tog fler veckor semester fast jag har massa dagar kvar, men men är man dum får kroppen lida. Men nästa år ska jag ha minst 4 veckor semester iaf =)

Jag har haft en bra semester, lugn och skön, bara ätit gott och läst och njutit av solen sista veckan, varit i England så det har varit kanon.

Igår jobbade jag mitt första pass efter semestern och det va knepigt att komma tillbaka, man känner sig så bakom på nått vis, men snart är jag med i matchen igen =D Idag är jag ledig igen så det är skönt =) Ska ta det lugnt och göra lite vettigt om jag orkar =)

Ha en bra tisdag!

                                             
                                              Mosters stora tjej =) ♥


Lördag 6/8

Snart kommer syster hem och lillfröet =) Ska gosa med lillan hela dagen och umgås med syrran, kommer bli en bra dag =)

Nä nu måste jag göra mig klar för snart kommer dom och hämtar mig, vi ska till våran moster som fyller år idag med! Grattis till henne =)

Ha en bra lördag!

Härlig dag!

Har haft en lugn och härlig dag idag, låg hos mamma i solstolen hela dagen och bara läste, boken jag läser är så bra så det är så svårt att lägga ifrån sig den. Efter det så åkte jag hem och gjorde mat och sen va det träning som stod på schemat, tränade i tisdags med och det va första passet på veckor så mina ben och armar är fortfarande om =) Men träningen gick bra idag endå, svettades konstant bara så det va jobbigt, va jag än gjorde så rann svetten av mig, längesen jag svettades så mycket som idag, men det va ett bra pass, functional moves gick jag på idag.

Nu sitter jag i soffan och svettas igen fast jag har duschat, men det är så varmt i våran lägenhet så det är äckligt! Men man ska väl inte klaga för snart kommer jag sitta i soffan och frysa och va arg för att det är vinter och svinkallt överallt =) Är tyvärr inte långt kvar tills det blir kallt och jag gillar det inte! Lite ångest för att sommaren snart är slut! Men nu ska man inte tänka på det och njuta av dom varma och sköna dagarna ist =)

Nä nu är det nog natta snart, ska läsa innan jag somnar så det är dags att hoppa i säng snart så det inte blir alldeles för sent!

Natti natti!!

                                                  
Spännande och roligt med mosters hår =) hihi nästa gång vi ses så har inte moster så myckert hår som lillan kan leka med men lite finns kvar iaf. ( har klippt av mig det! )


Bra bok, hallon och sol, kan nästan inte b...

mms_img38243 (MMS)

Bra bok, hallon och sol, kan nästan inte bli bättre :-)


sol idag med =)

Nu ska jag iväg till mamma och lägga mig ute i solen och läsa bok =) Kan inte vara bättre, älskar att ligga i solen och läsa en rikigt bra bok =) Färg det får jag inte men det är skönt endå att få ligga i solen iaf.

                                                   
                   Jag och mitt lillfrö ♥ ( väldigt spännande med mosters halsband och kläder =D )


Hallon är så himla gott, är hos mamma nu o...

mms_img38240 (MMS)

Hallon är så himla gott, är hos mamma nu och hon har massa hallon :-) passa på och äta när man är här :-)


RSS 2.0