söndag

Har nästan precis kommit hem från ett zumba pass =) hon som va ledare idag har jag aldrig varit på så det va roligt att prova en ny, rikigt bra va det och rolig var hon! full fart hela timmen, det va ett hårt men roligt pass måste jag säga. Så henne ska jag gå på igen!

Nu ska jag till och färga håret och sen ska jag hem till mamma och pappa och äta lite mat, hon ringde och sa att hon skulle göra mat idag så vi fick komma =) aldrig fel kan jag lova! Mammas mat är det bästa =)

Sen ska jag inte göra så mycket mer, bara ta det lugnt den sista dagen på ledigheten, sen är det full fart på jobbet igen! Och så är det bara en vecka kvar till advent och ja vi får se hur det blir! Här hemma ser det ut som en soptipp och vi får se om det blir någon ordning här till dess, man vet aldrig!

Nä nu ska jag inte sitta här med, jag kommer inte hinna till mamma i tid om jag ska sitta här och uggla =) Så ha en bra söndag!

Lördag

Låg och drog mig rätt länge idag fast jag vakna vid 7.30 imorse, spelade lite wordfeud i sängen och låg och små slumra tills det va dags att gå upp. Hoppa in i duschen och gjorde mig klar, tänkte åkte ner till stan en snabbis och tröstshoppa lite =) inte dumt när man inte mår så bra och känner sig lite deppig att shoppa lite =) men känner sig genast lite gladare för stunden iaf!

Idag blev det en ny mascara igen ( köpte en i måndags med tror jag att det va =D ) och en ny parfym, va väldigt behövligt för jag är så trött på dom jag har nu! Blev en ring och örhängen också.

Nä Linda slutade jobba 14:15 så gick vi och åt på krokanen och pratade en massa, och jag behövde det idag för jag känner mig inte 100 och då är inte jag så rolig att umgås med men Linda vet hur jag är och funkar så det är bra =)

Efteråt åkte jag hem till mamma och pappa och drack te och åt tunnbröd och pratade en del, jag tycker det är så skänt att vi bor så nära varann, jag är lite familjekär kan man säga!

Nu ska jag byta om till myskläder och bänka mig framför tv:en, kl 20 så är det "så mycket bättre". Jag gillar det programet, så det ska jag se ikväll =)

Blev en till sån här mascara idag =) min som jag köpte för ett tagsen är dags att byta ut. Clinique - high impact curling mascara, mycket bra!

 Blev en ny escada parfym idag =) luktar så gott!

Mascaran jag köpte i måndags va en från Estée Lauder,  jag har bara använt den två gånger än så länge, men det blir mycket färg och mycket fransar av den.


Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

Fredag 18/11

Fredag och ledig helg =) undra vad jag ska hitta på i helgen, ligga sova hela helgen skulle vara det bästa men det kan jag inte göra, men ska nog hitta på något med mamsen imorgon, och det är alltid lika trevligt =)

Nu kollar jag lite på tv och surfar runt lite på datan, men det är dags att hoppa i säng och sussa känner jag!

Natti natti!


Klaga!

Nu ska jag klaga!!!!

Jag tycker att det mesta är tråkigt nu, det är kallat ute och kallare kommer det att bli och jag gillar det inte! Vill ha sommar igen med det dröjer så jag får frysa i några månader till =/ Vill ha hus med hittar inget och jag och sambon kommer nog aldrig bli överens om vart vi ska bo! så vi kommer få ruttna bort i denna här lägenheten bara för att han vägrar flytta till en ny lägenhet, ska han flytta så ska det vara till hus så vi lär nog få bo kvar här för evigt! Jag vill inge hellre än att flytta och jag kan lika gärna flytta till en ny lägenhet så länge, är så less denna lägenhet så jag kan spy!! Har bott här i över 6 år så jag tycker det är dags för något nytt! Jag behöver en nystart känner jag, och det skulle vara skönt att ha ett nytt hem att pyssla med!

Så nu har jag fått klaga lite =)

Ha en bra torsdag!

Hej!

Va längesen jag skrev här nu, men jag har inte orkat och inte helle haft tid känns det som!

Nu ska jag iaf göra mig klar för att åka ner till Bollnäs för att gå på ett zumbapass =)

Ha en bra tisdagkväll!

Måndag 7/11

Jobbade kort dag idag och skönt var det för imorgon blir det en lång dag, ska till skolan på HRL utbildning och sen är jag ledig 1 timme sen ska jag gå i skolan igen i 3 timmar och sen jobbar jag från ca 16:30 till 21 så jag vet vad jag har att göra imorgon iaf!

Va så trött när jag kom hem så jag satte mig i soffan en stund och kolla lite på tv och spela wordfeud en stund innan jag gjorde mig iordning och åkte ner på stan och kolla efter klappar till Frejsen, hittade några saker så nu ser jag slutet =) Älsklingen kom och mötte mig så gick vi och åt mat på "Roys" innan vi skulle åka hem, han åkte innan mig för jag skulle in och handla lite till mig med på Åhlens =) Blev lite smått och gott, sånt som jag behövde som va slut, köpte även en ny mascara, ( va på tiden för mina är inte bra nu ) så nu ska jag prova en ny =) roligt med nya mascarer =)

Blev denna:  doll eyes från lancome hypnose, så får se hur den är då, spännande. Tydligen ska man inte behöva böja fransarna och det skulle vara bra för mig så mina fransar får vila ett tag, så jag hoppas det stämmer på mina fransar med så dom blir fin utan att böja först!

Nu ska jag hoppa i säng så jag inte är så himla trött imorgon!

Natti natti!


Söndag

Igår va jag och sambon till valbo och kollade lite på julklappar, hittade några stycken och det är en till P som är kvar, måste prata lite med han vad det är han vill ha annars köper jag det jag tänkte från början =) lite tråig kanske men han kommer iaf bli glad det tror jag. Hittade lite till till tjejen med, ska köpa en eller två grejer till sen så är jag klar. Ska köpa nå litet till resten av familjen men det kommer inte alls vara som förra året då jag köpte klappar för hur mycket som helst till alla =) kul var det men då var jag ledig och i år jobbar jag hela julen och kommer inte kunna vara med tyvärr, men så är det. Kommer fler jular =)

Efter att vi var klar så åkte vi hem till syster och fick middag och god efterrätt =) inte alls dumt! Kladdkaka med grädde, hur gott som helst, åt så mycket så det kändes som att magen skulle spricka till slut =) Ladda även hem wordfeud som alla håller på med nu, tänkte att jag också skulle vara med spela lite =) jag är rätt kass men det är lite roligt också, leder över några men syrrans man slår mig med hästlängder men jag ska klå han någon gång =D hehe

                                   
Lilltjejen va förkyld och gick och snora hela tiden, men hon va så söt, satt och kolla på salt kråkan med mig i soffan och satt och myste. Innan vi skulle åka hem så tog hon älsklingens keps och gick och spegla sig =) hon tyckte att hon va så snygg =) haha

Nu ska jag göra mig klar för att åka och fika med Linda om två timmar, hon är och göra naglarna så efter det så ska vi umgås lite.

Ha en bra söndag!

Fredag 4/11

Jobbade till 13 idag =) inte alls dumt, va så trött imorse när jag vakna så det va skönt med en kort dag idag.

Efter jobbet så åkte jag till mamma och prata lite sen åkte vi till mobackes för mamma skulle köpa fågelfrön, sen åkte vi på dollar och a&h och kollade lite, mamma skulle ha en låda för sina penslar och målarfärg, ( hon målar porslin ) hon hittade det hon skulle och jag köpte ljus och duschkräm. Vi åkte och åt med och det blev hamburgare för oss idag =) det är ju ändå fredag!

När vi kom från stan så åkte vi och tände ljus på morfar och mormors grav och två till gravar, det är ju alla helgons dag i helgen så vi åkte och tände ett ljus för våra nära. Det va fint på kyrkogården nu när alla gravar har ljus, det blir så vackert med alla ljus. Så tänd att ljus för era kära! Haft en bra dag med mamsen idag =)

Nu sitter jag framför datan igen och har precis pratat med Frejsen på skype =) lilltjejen min! Hon dansae lite och så gjorde vi fula miner till varann, eller det va mest jag som gjorde fula miner =D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa upp i soffan och kolla på idol innan det är dags för sängen! Ha en bra fredag kväll!

                                            


3/11

Hemma på timmar, ska alldeles strax åka och hänga tvätt hos mamma som jag startade för en timme sen ungefär så jag ska fixa det innan jag ska iväg till jobbet igen.

Annars har det inte hänt så mycket, skolan i tisdags och sen har jag jobbat! I helgen är jag ledig så det ska bli skönt, är rätt trött och slut så det är behövligt med lite ledighet.

Ha en bra torsdag!

Tisdag 1 november

Redan november och i helgen blev det vinter tid, tiden går snabbt framåt nu och man hinner knappt med, men så är det!

Idag har jag varit i skolan och prata med en av våra lärare vad jag ska göra här näst nu när jag är klar med dom 3 kurser jag hade tänkt innna jul, så nu vet jag på ett ungefär vad jag ska göra tror jag =) men det blir nog bra iaf!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, älsklingen fick laga maten idag för jag hade ingen lust så då fick han göra det, han gör iaf mycket godare mat än vad jag gör och jag ville ha god mat idag =)

Efter maten ska jag åka ner på ett zumba pass tänkte jag, så det blir en bra tisdag kväll endå!!

Ha bra kväll..

RSS 2.0