God natt!

Nu ska jag alldeles strax gå och sussa, är så himla trött! Och bara för att jag inte sov så bra inatt så behöver jag verkligen sömnen inatt, jag hoppas jag sover som en bäbis inatt =)

Dagen har varit lugn och bra idag, åkte till mamma vid 14 ungefär, och hade med mig 4 stora påsar tvätt =) La in en maskin på engång när vi kom dit sen satte vi oss vid bordet och åt mammas goda mat, köttfärsbiffar, potatis och en mycket god sallad till, det va så himla gott, både jag och K åt väldigt mycket =) Och så blev det jordgubbar och grädde till efterrätt, mmm så himla gott!

Hann inte tvätta all tvätt men 4 maskiner blev det iaf och så är det bara 2 maskiner kvar =) Sen åkte jag och hämta Linda och vi åkte till hennes mormors stuga och skulle bada, men jag fega ur men Linda hon doppa sig och va i vattnet bra länge, jag satt på bryggan och pratade istället och kollade på när hon badade =) Men jag har lovat att bada nästa gång. Åkte till mamma igen efter att jag lämnat av Linda och hängde 2 maskiner sen så åkte jag hem och nu sitter jag i soffan och kollar på "Morden i Midsomer" och ska alldeles strax hoppa i säng.

Imorgon så åker jag och mamma till systeryster =) Ska bli så roligt, jag har saknar henne och lillfröet så himla mycket, så jag längtar väldigt mycket tills imorgon! Jag kanske sover över så jag får någon dag till med dom men jag har inte bestämt mig än, får se hur jag mår i nacken och så, men en hel dag är inte fy skam det heller med massa mys =) ♥

                                                 
                                         Jag och älsklingen på Alton Towers!

                                                   
                                                       Mitt lillfrö ♥


                                                

 

 


Första dagen hemma!

Sov till 10 sen kunde jag inte sova längre, vakna med huvuvdvärk och min nacke och bröstrygg håller på att gå sönder, blir bara värre och värre! Lite drygt, skulle gärna villa bli masserad eller utknakad! Men har jag tur så går det över endå!

Annars idag blir det lugnt, ska snart till mamma och äta mat och jordgubbar =) Och så ska jag tvätta massa tvätt hos henne, blev rätt mycket tvätt sen England..

Hoppas alla får en bra onsdag!

                                             =)

Hemma i Sverige igen!

Nu är vi hemma igen =) vi har varit hemma i några timmar men vi åkte till min mamma på engång och sa hej till henne. Gav henne massa fin choklad från England, det blev hon glad för =)

När vi kom hem så hade mamma köpt 10 fina rosor till oss och sockar till mig och strumpor till K =D och så hade hon köpt frukost så vi har imorgon =) mamma är bäst hon!

Vi har haft 10 jätte bra och trevliga dagar, mysiga och roliga! Har nu träffat hela K:s släktingar så nu behöver jag inte gruva mig till nästa gång, och det kommer inte dröja så länge till nästa gång så det är roligt, blir redan i april om vi får ledigt och så =) kommer bli så roligt! Ska lägga upp bilder sen, nu är det lite sent ( måste lägga in räkningarna =/ )

Skriver mer en annan dag och lägger upp bilder =)

Soligt!

Idag ar det fint vader, forsta gangen pa hela veckan =) bla himel och varmt och skont! Hoppas det haller i sig hela dagen, det blaser dock sa det kan ju bli kallare! Men jag haller tummarna =)

Idag ska jag ivag och shoppa lite med K;s kusins tjej V, hon skulle ringa nar det va dags att aka, K och hans 2 kusiner ar och kollar pa natt med bilar och akte 8 imorse och det va inte jag sa sugen pa, ar valdigt trott sa jag ar glad att jag sa att jag inte ville och fick sova lite langre =)

Igar va vi pa Alton Towers, som Liseberg fast 2-3 ganger storre, vi hade tur med vadret, regna inte en anda gang =) Var dar hela dagen och strosa runt, at mat, gotta och akte massa roliga ak =) Det va en rikigt rolig dag maste jag saga! Men man blir trott av att ga om kring i 8-9 timmar, men det va det vart for vi hade det sa trevligt och mysigt!

Nu har vi bara 2 dagar kvar att spendera i England, for pa tisdag sa aker vi hem igen..

Nu ringe V sa nu ska jag kladda pa mig lite mascara sa jag ar klar nar hon kommer!

Ha en trevlig sondag =)

Trott!!!

Oj oj va trott jag ar nu, har inte sovit sa bra inatt. Fonstret i rummet vi sov i inatt trodde jag va oppet men det va det inte, sa man horde allt som hande utanfor och sa lat det som om man sov bredvid vagen nar det kom bilar. Men det gick bra enda, men jag kanner nu att jag skulle behova sova lite nu, men det kan jag inte.

Nu ska vi till och ata sen ska vi ut och bowla tror jag, jag suger pa det men det ar ju roligt iaf =)

Ha en bra onsdag!

God dag tisdag!

Just nu sitter jag och bejby och vantar pa att PP ska komma och hamta oss, ska aka pa ett safari idag =) Det kommer nog bli roligt! Vi ska val aven kolla runt pa andra stallen med, kommer nog bli en bra och rolig dag tror jag.

Vadret ar som vanligt har i England, moln och daligt, kommer nog bli lite regn idag med, men sa ar det, anda skont att fa komma bort pa semestern och se nagot annat! Kul att se hur min alskling bodde nar han va liten, traffa hans famlij och sa, nu har jag traffat alla tror jag =) roligt, synd att jag suger pa engelska bara och det later verkligen inte bra nar jag pratar =) K far oversatta for mig ibland =) Alla ar verkligen jatte snall har sa det kanns bra enda fast jag inte kan prata sa bra.. Hihi

Hoppas ni far en bra tisdag!! ♥

Shopping =)

Nu ska vi ivag och shoppa lite =) det ar inte helt fel, jag lider inte direkt =)

Jag vakna 7.20 imorse men da ville jag inte kliva upp sa jhag lag och drog mig till halv 10 sen klev jag upp och tog en kopp te och satte mig i soffan och kollade pa tv. Nu Har alla duscha sa det ar val dags att aka ivag snart hoppas jag..

Ha en trevlig sondag dag!

Hello Sweden =)

Nu sitter jag i soffan hemma hos K:s kusin och hans tjej, kusinen har varit ivag med nagra kompisar och tjejens hans ar pa 80's party =) Hon va sa fin nar hon akte ivag =D hehe. Medans dom akte sa gosa vi ner oss i deras soffa och kollade pa en gammal goding till film, nu har D ( kusinen ) kommit hem och vi har bestallt pizza, sen blir det nog sangen for mig, ar sa himla trott efter dagen!


Klev upp 6 imorse, hoppade in i duschen och sen klev K upp och hoppa in i duschen, packa ner det sista och sen kom K:s syster och hamtade oss, hon och hennes kompis va sa snall och korde oss till Arlanda. Resan till Arlanda gick bra ( jag sov hela vagen =D ) och flygresan gick ocksa bra, forutom att jag fick sa ont i huvudet sa jag blev illa maende, nu kanns det battre iaf. Det va fint vader nar vi kom fram till Birmingham, och jag hoppas det haller i sig hela tiden vi ar har!


Nu ska jag vara lite social och forsoka prata lite engelska =) och ata for nu kom pizzan. =)


Ha en trevlig lordag kvall =)

God natt!

Nu är det dags för sängen, undra om jag kommer kunna sova inatt, kommer väl vara rädd att man kommer sova över =) Men det går nog bra det med!

Men får se hur mycket jag kommer kunna blogga när vi är borta, men jag ska försöka blogga något men inget jag kan lova, kommer vara fullt upp kan jag tro =)

Hej så länge och god natt =)

Så där!

Nu så är nästan allt packat =) Blir nog till att köpa en till resväska i england så vi slipper böta massa pengar bara för att väskan kommer väga mer än den får, kommer nog bli en del nytt känner jag =) Men det är bara roligt men vi skulle verkligen behövt en till resväska, men men efterklok kan man ju vara!

Jag och älsklingen har nästan precis ätit pizza, vi ville inte ställa oss och laga mat nu och få massa disk när vi ska åka imorgonbitti, så det fick bli en fet god pizza idag =)

Ska snart åka över till mamma och hämta tvätt och lägga i det sista av packningen så man kan stänga väskan och känna att den är klar iaf, sen är det den lilla väska med massa hygienartiklar, skor, smink och lite annat, men den stänger vi imorgon innan vi åker. Puh! Den är mycket med att resa, jag vill inge hellre än att ut och resa men det är bra jobbigt innan med all packning, tänka på vad man måste ha med och va man inte ska glömma och allt sånt! Men så är det för alla, det löser sig alltid =)

Nä nu ringde älskinge och va på väg hem från bollnäs, han har varit och bytt sin kostym som han köpte idag men måsta byta för att det va masker på den och så. Åker och säger hej då till mamsen!

                                                  

Ha en trevlig fredagkväll!

Lite stressad!

Inte bara lite stressad heller känns det som, men jag ska försöka lugna mig nu och sluta stressa, inget blit bra av det =) 

Vi håller på att packa för imorgon åker vi till England =) Ska bli riktigt roligt! Vissa saker kommer inte vara roliga såklart men det blir nog sen resten av tiden! Och jag blir stressad av allt som ska med, det är inte bara att packa för en resa när man ska vara borta ett tag.

Men nästan alla kläder är nu packad och sen är det inte så mycket mer, eller det blir en hel del till kan jag tro =) Men kommer nog shoppa en del där borta så jag ska inte packa alldeles för mycket!

Nä nu måste jag fortsätta med allt här hemma =) är en del annat som ska göras också förutom att packa...

Ha en bra fredag!!!


Hehe

Ja visst uppdaterar jag min blogg bra =) fick den kommentaren såg jag. =)

Har inte haft ork att sitta vid datan alls känner jag. Men det kanske blir ändring på det nått tag..

Nu ska jag göra mig i ordning och åka över till mamma med massa tvätt, skönt att kunna hänga ute så et luktar gott =)

Ha en bra tisdag, det ska jag försöka ha iaf!

Sötsugen!!!!

Fy tusan vad jag är sötsugen! helt sjukt, jag vill bara äta en massa götta känner jag!!! Kommer inte ihåg sist jag va så här sötsugen. Och NEJ jag är inte med barn!

Skulle vilja ha en påse med polly nu men det får vänta tills på fredag innan jag får äta det! Men jag vet inte vad jag ska ta mig till, VILL HA GODIS!!!

Men jag får väl ta en macka eller nått, jag som inte brukar äta efter 21 måste nog göra det nu, annars kommer jag inte kunna sova, kommer drömma om socker inatt =) hehe

Ja jag ska nog göra mig en macka nu!!!!!!!!!




4 Juli!

Igår va jag  och mina arbetskamrater på Freluga trägårdsscen och såg Petter! Vi hade verkligen tur med vädret, det blev strålade sol och blå himel, ett alldeles perfekt väder för en bra kväll. Vi hade det jätte trevligt och mysigt, åt god mat och bara hade det trevligt! Petter var grym, han är så himla bra! Jag hoppas att mina arbetskamrater som inte hört han ändå tyckte det var bra =)

Vi skulle tacka av en som gått i pension, en som ska sluta och en som fyller 50 =) Det va rikigt roligt! Så tack för en trevlig kväll =)




Den här låtern är för mina arbetskamrater =) hehe



(Bilder får jag lägga upp en annan dag för nu verkar det inte funka =/ lite irriterande! prova imorse och nu men det funkar inte, men jag lägger upp bara det går!)





                                  







3 Juli

längesen jag skrev här nu, men jag har inte haft tid eller lust heller för den delen. Men nu ska jag väl bli lite bättre igen tänkte jag.

Ikväll är det Petter i Freluga =) mycket trevligt ska det bli, ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig klar, sen ska jag hämta Linn i Bollnäs innan vi åker vidare och möter upp dom andra från jobbet innan vi åker vidare till Freluga. Solen har även tittat fram och jag hoppas den blir framme hela kvällen! Håller tummarna för det!

Nä nu har jag inte tid och sitta här mer. Trevlig söndag kväll!

RSS 2.0