Sista maj!


Tiden går så fort så man hinner nästan inte med tycker jag, redan sista maj! Inte långt kvar tills man får semester och det är inte helt fel =)

Sov ut idag men jag är fortfarande helt slut, jag är så himla trött nu så det är hemst! Blev mycket jobb i helgen och lite sömn så det känns i hela kroppen! skulle verkligen behöva vara ledig i några dagar till men imorgon är det jobb som gäller igen! Det går bra såklart men en eller två dagar ledig till skulle ju inte skada.

Syrran är hemma och hälsar på med lillsnuttan idag så jag ska väl gå och hälsa på dom om ett tag, och så ska jag låna tvättmaskin av mamma tänkte jag =) längtar tills den dag man själv har ett hus och kan tvätta när som helst och man slipper har tvättider! Och det kanske blir så snart =) mäklarn hade ringde K idag och ville veta hur vi skulle göra, det andra paret som va intresserad av huset hade tydligen hitta ett annat så än så länge va det bara vi som va intresserade! Så vi har en del att prata om idag när han kommer hem från jobbet! Skulle vara skönt med ett hus och slippa lägehetsliv!

Nu ska jag kladda lite mascara på ögonen och klä på mig och göra lite annat än att sitta här med en filt runt mig =)

Ha en bra sista maj! 

                                  

Morsdag!


Grattis på morsdag världens bästa mamma! ♥

 

Har varit hos mamma nu och käkat god mat och god rabarberpaj =) bara för att jag har delad tur idag igen så kunde inte jag bjuda mamma på mat och så, det blev hon som fick göra det, men jag ska ta igen det en annan dag.

 

Skräcken den lilla rackarn kom in med en fågel i mammas kök idag, men vi tror att fågeln klarade sig, mamma bar ut den och satte han i ett träd, han va alldeles rädd stackarn, och jag bar ut skräcken så han fick skämmas lite, han va så stolt när han kom in men fick inget medhåll från oss! =)

                                               
                                                        ♥Skräcken ♥

Nä nu ska jag luta mig tillbaka en liten stund innan jag ska tillbaka till jobbet igen! Ni som är ledig får ha en trevlig söndag!


Till jobbet

Nu ska jag fara till jobbet, skulle börja 15 idag men det är folk som är sjuk så jag börjar nu kl 13 ist. Så är det ibland, men ni som är ledig får ha en jätte bra lördag!

Have a nice day! =)

Betalat räkningar!


Ja så va det också klart, månadens räkningar är nu gjorda och imorgon är man några tusen fattigare när dom dras. Men så är det!

Gick bra hos banken iaf, va en jätte trevlig kvinna vi fick träffa. Hon tog oss på allvar som ingen annan bank har gjort och vi prata länge och mycket så det känns jätte bra! Efter banken så åkte vi och hämta min pärla som har varit på besiktning idag, och den gick igenom =) Det va K:s vän som åkte och besikta bilen min, jätte snällt av han så det blev gjort.

Sen va det dags för husvisning igen, och jag är lite kluven än men det kändes lite bättre nu tror jag. Jag och K måste prata mer, men vi vet iaf hur mycket vi skulle kunna gå på en budgivning iaf och vi kände lika där och det är ju bra iaf =) Men vi får se om mäklarn ringer och säger om det andra paret som också va där och kolla om dom vill buda eller inte, vi får se! Det märks, det ända jag vet är att jag är less på att bo i lägenhet och vill ha hus i år iaf även om det inte blir det här huset så ska vi hitta ett så vi kan bo i hus snart!!

Efter husvisningen så åkte jag direkt ner på sporthallen och körde ett pass zumba, och det va lika roligt som vanligt. Nu ska jag nog tänka på refrängen och hoppa i sängen!

                                           


Natti natti!

                                           


god ledig dag!


Jag sov alldeles för länge idag, eller sov gjorde jag väl inte men jag låg länge och drog mig och små slumra, skönt att få vila upp sig men det känns ändå inte så bra för hela dagen ahr ju gått känns det som. Har diskat och plockat lite och nu har jag ätit, tänkte göra så mycket mer på morgonen idag men de hinner jag inte nu =/ äh jag fick vila upp mig iaf!

Kl 14 ska jag och sambon till banken och prata lån och så, sen 16.30 ska vi kolla på huset igen som vi kollade på i lördags. Jag är lite kluven när det gäller huset, det är så litet och jag kände inte när jag klev in där att jag ville bo där, men vi får se. Jag kanske ändrar mig idag, sambon min vill bo där, han gillar det mycket. Får se hur det blir!

Nä nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar så bejby slipper vänta på mig när han kommer hem =)

                                             ♥ 

                                                             hehe

                                          


Onsdag 25/5

Ja jag vet inte om jag är så mycket bättre på att uppdatera men kanske lite, försöker iaf =)

Har jobbat idag men det va en kort dag så det va skönt, pratade med linda i telefon tills hennes mobil la av =) hon va på väg hem från sthlm och ville ha sällskap i bilen, vi pratade i 2 tim och hade nått att prata om hela tiden, hehe alltid lika roligt. När hennes mobil la av bytte jag om och åkte ner till stan och körde ett pass zumba! Jag tycker det är en rolig träningsform, känns inte som att man tränar men det gör man verkligen, min kondition har blivit bättre sen jag började med zumba, och det är inte dumt =)

                                                 

Nu sitter jag framför tv:n och har precis druckit te och ätit hårdsmörgås med keso och skinka, så himla gott! Och det är väl dags att hoppa in i duschen och bli lite fresch =) Har inte orkar med det är väl dags nu.

                                                  

Mina träningsbyxor som jag nattshoppade från nelly i söndags kom idag =) och dom satt bra så dom kommer jag att behålla, och bra längd va det också, lite kortare men inte så man visar för mycket ben. Nu måste jag köpa långa byxor med men det är så svårt att hitta.

                                          

Det är svårt att knäppa på sig själv, ser inte så bra ut men det får duga. Och så är det ett mönster på kanten av byxbenet =) ska inviga dom imorgon på zumban!


Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag kan mysa ner mig i soffa framför "grey´s anatomy" och "off the map"

Trevlig onsdag kväll!


Dags att äta frukost på jobbet, blev lite ...

mms_img53280 (MMS)

Dags att äta frukost på jobbet, blev lite sent idag men det är sånt man får ta :-) det är arlas vaniljyoghurt med kellogs och bär, gött :-)


23/5

Har inte hunnit med att skriva något här idag. Sov ju hos syster inatt så jag åkte dirket från henne till jobbet så jag har inte hunnit med så mycket idag.

Blev väckt av en söt liten tjej idag iaf, fick en stor blötkyss av henne, men hon missa mun min och träffa näsan =) hehe men hon är så go lilltjejen!

Nu sitter jag och kollar på "nittileaks" på 5:an, är ett roligt program tycker jag. Sen är de sussa som gäller!

                     

Ha en trevlig måndag kväll!
                                          


God morgon!




Nattshopping =)

Ibland är de bra att internet finns, bara att klicka på beställ så får man en faktura sen =) Nä men jag har verkligen behövt nya träningsbyxor länge nu och jag har letat överallt men har inte hittat några som jag velat ha, men kanske att dom här är bra, är ju bara att skicka tillbaka om dom inte passar.

Dom här byxorna har jag beställt på nelly.com, jag hoppas dom är bra och sitter som dom ska. Det är ett par adidas. 

                                 
                                     Al 3/4 Tight SEK 499, Adidas Performance - NELLY.COM

Nä nu ska jag göra mig i ordning för att hoppa i säng, är rikigt trött nu. Ska jobba imorgon, men börjar inte förens kl 13, men jag har 10 mil till jobbet imorgon bara för att jag är hos syster, annars har jag 10 minuter om jag går =)

God natt!

Jag skrattar idag






Jag gillar denna låt så mycket!

I Valbo.

Nu sitter jag i soffan hos syster och har "gossip girl" på tv:n och så surfar jag runt lite. Är så himla trött så det blir nog inte så himla sent för mig ikväll.

När jag kom idag så fick jag god mat, sen la sig syster och lilltjejen och sov en stund, så då gick jag ut och la mig i solstolen en stund, somna till i 30 min jag med =) så himla skönt! fräknarna syns lite mer nu =)

Sen hjälpte jag syrrans karl med att sätta ihop en paviljong, men fy vad det va svårt, satt man ihop den på en sida så gick det andra sönder och så fick man börja om, men vi lyckades tillslut få ihop den =) jag måste ju säga att det kan vara väldigt fint och mysigt med en paviljong men det kan också va typ det sämsta man kan köpa som man ska sätta ihop själv! Måste nästan vara 3-4 personer kändes de som! Men vi klarade det iaf, så nu har han fått sin paviljong ovanför polen =)

Efter att paviljongen var klar så tog jag och syster en kopp te och åt ostsmörgåsar, så gott!! Jag äter inte så mycket mjukbröd, men det är himla gott ibland, när jag väl äter så kan det bli några stycken =)

Nu tror jag att lilltjejen har somnat, det är alldeles tyst iaf från sovrummet =) Då tänkte jag och syster titta på någon film, blev ingen resturang för dom, men jag tycker om att vara här endå =) Dom skulle ta det en annan dag ist.


                                                
                                      Här är paviljongen över polen =)

                          
               
Hoppas ni får en mysig söndag kväll!




Nu åker jag till syster :-)

mms_img53277 (MMS)

Nu åker jag till syster :-)


god morgon söndag!


Jag har precis klivit upp och ska snart äta, jag kan inte äta precis när jag vaknat, måste vänta en stund.
Efter att jag ätit så ska jag göra mig i ordning och så ska jag åka till syster, ska vara barnvakt ikväll åt lilltjejen så syrran och hennes man kan gå ut och äta bara dom två.

Solen skiner idag, hoppas det är fin väder i valbo med så jag kan sitta ute och få lite fräknar i ansiktet ( får inte så mycket mer färg =D ), jag har inte hunnit med solen när den har tittat fram förr, alltid något annat man ska göra men jag kanske hinner att sitta i solen en stund idag när jag kommer fram till syrran. Får se hur dagen slutar =)
Nu ska jag iaf gå och äta lite frukost.

Ha en bra söndag dag!


                                              
                                                  jag och lilltjejen för ett tagsen ♥


rabarberpaj =)

Innan jag gjorde mig iordning idag så städade jag vardagsrummet, våran nya fina gröna matta fick sin plats idag med, och så blev det vita gardiner i fönstrena, vill inte ha mer färg när jag har en grön matta, nu blev det ett sommar vardagsrum =)

Medans golvet torka tog jag mig en dusch, sminka mig och gjorde mig klar, så när älsklingen kom hem så var det bara att åka och kolla på huset. Stor och fin gård va det, ett stort garge som min bejby gillade =) va en del att göra inne i huset, mycket att måla och tapetsera, men de är ju inte så svårt. Sen så va det badrummet som är ett måste att göra om, jag skulle aldrig duscha där kan jag säga, men så som vi har tänkt om vi skulle få det så kommer det bli rikigt snyggt och bra, jag gillade det mer nu när jag har varit och sett det men jag är inte 100 som karln min, men vi ska på visning igen på samma hus på torsdag så då kommer jag känna mer, men visst absolut så skulle jag kunna bo där. Det är ju ett gammalt hus, men de är lite gulligt också =) Vi får se, nu måste vi fundera och prata igenom, det är ju inte så att man köper hus bara endå.

Nu sitter jag i soffan och äter rabarberpaj som jag fick av mamma =) åkte hem dit en snabbis nu på kvällen, och då hade hon gjort paj som hon och pappa inte orka äta så då fick jag med mig allt hem, och inte är jag den som tackar nej till rabarberpaj =) och så är de vaniljvisp till, mmmmm gott!! Och så har jag röda polly med, kvällen är räddad =)

                                          


Hoppas eran kväll också blir bra =)


=)

Nu då funkar det att mobilblogga också, måsta ta bort nr från min gammla blogg och skriva i det här, och det funkade galant =) Det är bra att kunna mobilblogga bland.

Nä nu ska jag göra mig lite iordning, nu har jag suttit vid datan och tv:en länge, så det är dags att röra lite på sig.

Ha en bra dag!


Provar om mms blogg funkar.

Provar om mms blogg funkar.


21 maj

Får se hur det här går, har haft en annan blogg som jag inte har haft så mycket ork med, tappade lusten helt med den. Jag kanske får lusten tillbaka nu med en ny blogg, blir det inte så så är det enkelt att sluta =)

Ska iaf börja med att alltid börja med stora bokstäver, jag har en förmåga att köra med små bokstäver hela tiden, det är smidigt att göra det =) Men ska försöka att blir bättre på det också.

Jag vet inte vad jag kommer att skriva om här, kommer väl skriva om min vardag och om mig, det kommer kanse bli som en slags dagbok eller så kommer det bara bli nått som min förra och inte så personligt, men får se hur det blir. Är ju mitt första inlägg så vi får se hur det blir =)




Idag ska iaf jag och min sambo kolla på ett hus, ska bli riktigt roligt. Vi har bott tillsammans i 6 år och har bott i samma lägenhet hela tiden. VI har hela tiden velat ha ett hus men de har varit så svårt för vi har starka viljor båda två och vi vill inte bo på samma ställe, han skulle kunna bo ute i skogen och det vill absolut inte jag =) men nu har vi väl kommit överens, hihi så nu har vi hittat ett hus som vi båda gillar, han lite mer än jag men, men de är lättare att veta vad man tycker om ett hus när man har sett det. Vi har varit på några husvisningar men det har inte varit något än som har fallit oss i smaken, så vi hoppas på att detta faller oss båda i smaken. 

annars blir idag blir det lugnt för mig iaf, jag kommer nog ligga hemma i soffan och bara lata mig, är ganska slut så det skulle vara så skönt att bara ligga i soffan och inte göra ett dugg.

                                             
                                     ( Jag och min bejby för ett årsen )
                               


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0