God morgon!

Eller god natt säger jag, har precis kommit hem från jobbet, har jobbat natt igen. Det har gått bra, bättre denna gång måste jag säga, har hållt mig vaken hela natten också :-)

Men nu ska det bli skönt och krypa ner i sängen och sova några timmar. Hoppas på att somna på engång!

Ha en bra torsdag! Natti natti!

Måndag

Dagarna bara flyger fram nu tycker jag, redan november och fort går det, snart nytt år och nya tag igen.

Idag har jag jobbat dag, va lagom trött när jag klev upp vid 6 imorse, men dagen gick jätte fort på jobbet och nu är klockan snart sovdags igen. Har precis ätit en enkel men god middag och nu sitter jag och dricker en kopp te och tittar på "the mentalist".

Sambon skulle iväg på nått efter jobbet och sen hem till min mamma för att byta en lampa på hennes bil, så nu har man lite egen tid :-)

Blir en lugn kväll, bara slappa och inte göra nått :-)

Ha en bra kväll!!



Min bästa och godaste tekopp :-)

Jag höll mig vaken :-)

God morgon/god natt!

Jag höll mig vaken hela natten, helt otroligt att jag lyckades med det, men det gick över förväntan bra måste jag säga att jobba natt. Visst var jag trött emellanåt men inte så att jag skulle kunna somna.

Men nu ska jag iaf få sova, ska bli väldigt skönt! :-)

Så natti natt säger jag nu då :-)

Då är det dags!

Ja nu ska jag alldeles strax bege mig till jobbet, fel tid på dygnet tycker jag som är ovan :-) Men jag hoppas det går bra, känner mig rätt pigg nu så jag hoppas det håller i sig ett tag till :-)

Åkte ner på stan idag och käkade lunch med mamma, och innan jag åkte hem för att sova en stund så tog jag en fika med Linda och lilla Molly, va söt hon är lilltjejen, sov mest men jag fick hon att vakna en stund :-)

Nä nu måste jag göramig klar och gå till jobbet. Önska mig lycka till och att jag håller mig vaken till 7 imorgonbitti :-)

Trevlig kväll!!

RSS 2.0