Lördag!

Har inte skrivit på ett tag, men jag har varit så trött och inte haft tid att sitta här. Vet inte heller vad jag ska skriva om nu heller så jag vet inte varför jag sitter här.

Idag ska jag iaf jobba kväll, börjar kl: 14 så det är skönt, vakna 9.20 första gången av att jag trodde att jag hade sovit över, men kom på sen att jag inte börja förens flera timmar så då la jag mig och somna om igen. Ska strax ringa Engan för vi ska prata lite om diabetes =) skolämnen.

Inatt ska man ställa om klockan och det känns lite jobbigt, börjar 6:45 imorgonbittio och det känns inte så kul, men jag hoppas jag kommer i rätt tid till jobbet iaf =) Jag hade hellre jobbat kväll imorgon, hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite och äta innan jag ska ringa Engan. Så ha en bra dag och njut av dagen!


Plugg!!

Ja man kommer inte undan det! Men så är det =) Nu ska jag skriva en sista undersökning som jag har gjort och skicka iväg, sen så har jag bara HRL utbildning kvar sen har jag gjort klart hela medicinsk grundkurs och det är inte fy skam, har varit en del att läsa och skrivit men nu så är det inte mycket kvar och det känns skönt! En mindre kurs att göra =) Det närmar sig slutet.

Nu ska jag äta och sen ska jag åka till Engan en sväng och sen hem och kanske kolla på en av filmerna jag lånade av syster.

Ha en bra söndagkväll!

Slööö söndag =)

Fick sova ut idag iaf, vaknade av att älsklingen kom och sa att han skulle åka och fortsätta bygga på sin skoter, när han åkte så klev jag upp klockan var ju faktiskt 10.30, men det va skönt att sova ut! Men inte är jag pigg för det =) hehe men jag blir snart!

Blev lite shoppat för mig igår när jag svängde förbi Valbo köpcentrum innan jag åkte hem, jag fryser rätt mycket av mig så jag köpte tvår koftor och det är ett måste för mig nu, och så blev det två baslinnen och två läppstift, sen tror jag inte att ag köpte mer, men det viktigaste att köpa va koftor och det hittade jag =)

Nä jag kom hem så köpte sambon pizza till han och sallad till mig ( åt pizza i fredags ) så det satt vi och åt och kollade lite på nått dåligt på tv.

Jag lånade med mig 3 filmer av syrran så vi kollade på en av dom, " Trångt i kistan" hette den som vi såg igår, ja vad ska man säga, hehe den va helt ok, fick skratta lite åt den dåliga humorn som britter har ;D den blev bättre ju längre den gick, mycket kaos men den va helt ok, konstig men rätt rolig =)

                                           

Nu ska jag käka lite så får jag se sen vad jag gör. Ha en trevlig söndag iaf!

Lördag!

Nu har man gjort Uppsala och har kommit till Valbo igen. För P blev det massa shopping och för mig blev det bara en halsduk, men det va ju P som skulle shoppa =)

Nu ska vi fika här hos syster sen så ska jag åka en snabbis till köpcentrumet och sen ska jag åka hem och bara ta det lugnt.

Ha en trevlig lördag =)

Skype

Nu har jag installerat "skype" på datan, är väl kanske inte så snabb med sånt =) Har inte heller varit så nödvändigt för mig heller men nu så har jag installerat det iaf så jag kan ha videosamtal med Frejsen så hon får se bästa moster oftare  =) hihi Och det är aldrig fel att det är gratis.

Nu ska jag alldeles starx hoppa i säng, är hos syster nu och imorgon ska vi åka ner till Uppsala. Jag ska träffa  P och ha en shopping och mys dag, och syrran ska till en vännina till henne. Så upp i bra tid imorgon för vi ska åka 9.30 så det är verkligen dags för mig att hoppa i säng så jag kommer upp =)

Så natti natti och sov gott =)


                                          

God morgon!

Nu sitter jag här igen och bara slöar =) ska strax gå och dusch och göra mig klar för att åka till systeryster =) Vakna vid 9.30 idag men va så himla trött så jag tänkte ligga och dra mig en stund till, en kvart orka jag dra mig sen gick jag upp, men jag skulle behöva sova i någon timme till känner jag men nu så har jag inte tid med det.

Ska packa och göra mig klar för att åka till syster och vara där i helgen samt åka till P i Uppsala imorgon =) Kommer bli en mysig helg!

Ha en bra fredag!


3 ledig =)

Är 3 ledig i helgen =D och det är inte dumt! behöver verkligen få vila från allt i helgen känner jag, satt och plugga i några timmar igår igen och skickade in den sista redovisningen!

Ska till syrran imorgon och sen på lördag åker vi till Uppsala, så ska jag umgås lite med min systerson =) vi ska på shoppingrunda i stan och bara ha det bra har vi tänkt, och så ska jag se hur han bor ( har inte gjort det än! skäms på mig! ) Blir nog en toppen helg tror jag.

Nu ska jag och älsklingen till mamma och äta mat, sen ska jag tänka bilen så jag slipper det imorgon innan jag åker, sen ska jag bara ligga i soffan ikväll och bara lata mig. =)

Ha en bra dag!


Tröttast!

Jag skulle verkligen kunna sova i några timmar till, jag är så himla trött. Men det kan jag inte för idag är det tisdag och Engan kommer komma hit vid 12.30 och då ska vi plugga en massa i 3 timmar, sen ska jag iväg och jobba kväll.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och äta lite innan Engan kommer. Så alla som är ledig idag får ha en himla bra dag!


Måååååååndag!

Ny vecka och jag börjar denna vecka med att vara ledig =) Åkte till mamma vid 10 och slängde i en tvätt och släppte ut skräcken och sen åkte jag vidare ner till Bollnäs och gick till min sjukgymnast. Nu sittter jag hemma i soffan och blev alldeles trött. Har precis ätit lite mellanmål och ska nog ta och åka till mamma igen och hänga min tvätt och slänga i en till maskin.

Sen måste jag sätta mig och plugga en massa, vill få undan så mycket som möjligt i medicin grundkurs så man inte har den kvar när vi börjar på nästa kurs.

Nä nu måste jag röra på mig. Ha en bra måndag!


                                       
                                             före                      efter
Va till frissan i torsdags och färgade håret, och jag blev väldigt nöjd! Tack så mycket igen Emma!

God dag!

Va en trevlig kväll igår, vi var på JC-festen och käkade och kollade på deras jeansvisning, jag såg ett par jeans som jag nog ska gå in och prova =) får se om dom passar mig, dom va låg i midjan som jag vill ha och så va det en snygg mörkblå färg, kan nog bli att man slår till om dom nu passar vill säga.

Nu sitter jag framför tv:n och har nyhetsmorgon på, ska snart göra mig klar och slå mamma en pling om vad som händer i dag innan jag ska iväg och jobba kl:15.

Den här låten tycker jag om, jag har inte tyckt att Kelly Clarkson är så bra, har jag aldrig gjort, men den här låten gillar jag, så det får bli dagen låt!




Ha en mysig söndag!


Lördag

Nu var det längesen jag skrev något här, men har haft en del att göra så jag har inte haft tid. Nu håller jag på att göra mig iordning, vi ska iväg och käka snart med Linda och Magnus, kommer bli trevligt! Det som är värst är vad man ska ha på sig, har inget som är bra känner jag. Men något får jag väl sätta på mig, hellre det än att gå naken =)

Ha en trevlig lördagkväll!

Regn och rusk!

Ute är det skitväder, det regnar och är kallt, har frysit hela dagen! Och det värsta jag vet är att frysa och jag gör det väldigt lätt så den här årstiden är hemsk för mig och jag vet att jag kommer frysa i ca 6 månader till och det är jag inte glad över! Spelar ingen roll hur mycket jag klär mig så fryser jag! Jag längtar till våren och sommaren igen! Det har ju kommit ganska mycket snö uppe i Kirurna och sambon min såg så glad ut när han läste det och bara lämgtar till det kommer snö hit och jag blev nästan deprimerad! Det är ju tur att alla är olika =)

Annars idag så har jag mest tagit det lugnt, skickat in en till redovisning till skolan och så Hanna varit här och hälsa på, hon skulle framkalla lite kort så det gjorde hon medans jag plugga =) sen har vi mest pratat va så himla längesen vi träffades så det va verkligen på tiden att vi sågs. Jag blev sugen på donken så vi åkte till Söderhamn på eftermiddan och käka där, sen åkte jag till mamma och Hanna åkte hem. Men det kommer nog dröja innan jag äter på donken igen, fy fasen va ont i magen jag fick, jag stod dubbelvikt hos mamma och visste inte vad jag skulle göra, nä donken är verkligen inte bra!

Nu sitter jag med en kopp te under min varma och goa filt och väntar på att älsklingen ska komma hem, sak väl kolla på någon film kanske, men det får bli en tidig kväll idag för imorgon så väntar det jobb för oss båda.

                                           Gött!

                                          

                                          
                                Längtar tillbaka till sommaren så grymt mycket!


Ha en trevlig och mysig söndag kväll ♥



         

God morgon!

Kunde inte sova längre idag, vaknade vi 9 men ville inte kliva upp men vid halv 10 var det ingen idé att ligga kvar, jag somnade inte riktigt om iaf. Så nu sitter jag med en ansiktsmask och kollar på nyhetsmorgon.

Nu måste jag nog ta bort masken och så ska jag färga bryn och fransar, dom är ganska osynliga nu =)

Trevlig söndag förmiddag!


...

Jag hann med att handla lite idag iaf, blev en kasse med måsten, som inte är så roligt att köpa men man måste ju, två kassar med ljus, en ny och mysig filt, en ny gaständare, två krukor till köket ( behövdes verkligen nytt där!) två burkar eller vad jag ska säga som nu står i badrummet men topps i ena och bomullsrondeller i den andra, sen kommer jag inte ihåg mer vad jag köpt =) men blev lite mer i dom påsarna och så blev det två kassar med mat i, så lite pengar gjorde jag av med idag ändå.

Sen när jag hade shoppat lite så åkte jag hem till mamma och fick mat och så tvättade jag 2 maskiner till =) la mig även och vila bredvid mamma och skräcken, va så skönt att ta en vilstund på eftermiddan. Nu sitter jag i soffan igen för ovanlighetens skull =) och slökollar på en dålig film, tänkte att jag skulle se "eclipse" ikväll, kanske att jag kommer dit denna gång och verkligen gör det =D

Nä nu ska jag fixa en kopp te till mig. Så ha en bra lördag kväll!


                                            
( Jag längtar tillbaka till sommaren! Det här kortet är från förra året i början av sommaren! Vill att det ska bli sommar ingen! Och jag ska nog försöka få lite brunare ben nästa sommar tror jag =D )

Lördag

Har haft en mysig morgon och fick sova ut, men känner mig ändå trött men jag fick sova ut och hade så mysigt och bra =) det är aldrig fel!

Älsklingen har åkt och ska bygga med sin skoter, och jag ska åka och göra av med pengar =) eller jag vet inte om jag kommer göra det men jag ska iväg och kolla lite i affärer tänkte jag, sen ska jag hem till mamma och hämta tvätt och tvätta lite mer tänkte jag =)

Ha en bra lördag, för det ska jag ha =)

Väntar på idol!

Sitter i soffan nu ( känns som jag alltid gör det =D hehe ) och väntar på idol, har fotbollen på nu och det har blivit förlängt och dom leder! Jag hoppas det inte blir någon förändring och att Sverige vinner matchen!

Har varit till mamma och pappa och tvättat lite kläder, satt och kolla på fotboll med pappa medans jag väntade på att tvätten skulle bli klar, jag bli alltid lika nervös när jag kollar på fotboll! Men nu vann
Sverige iaf!! =) yeah!

Nu kom älsklingen hem med pizza så nu behöver jag inte sitta här och skriva en massa strunt =) Nu börjar idol med! Ha en mysig fredag kväll! =)

Plugg plugg plugg!

Nu har jag suttit i några timmar igen och pluggat, har skickat in 2 redovisningar och jag ska skicka in som jag har gjort klar men det ska jag göra om ett tag, jag måste vila ögonen lite och äta något, ta en cigg, äta mat och ta en dusch, sen är jag redo för lite mer plugg =) Men sen ska jag nog lämna böckerna för idag.

Nu ser jag nästan dubbelt känner jag så jag måste stänga ner datan helt en liten stund =) man ska inte sitta för mycket framför datan, men bli knäpp efter ett tag!

Ha en trevlig fredag..


Nu har jag gjort helg =)

Har haft delat idag och jag känner nu att det är skönt att jag har gjort helg, jag hade inte orkat jobbat imorgon om jag skulle ha gjort det, känner att kroppen behöver vila. Så jag är väldigt glad att jag är 3 ledig i helgen =)

Får se vad som händer i helgen, jag skulle lika gärna kunna ligga hemma i soffan och bara ha det bra och bara mysa hela helgen, men vi får se något ska jag väl ändå göra och inte vara inne hela långa helgen =)

Nu ska jag dricka en kopp te innan det är dags att hoppa i säng ochh sova tills jag vaknar imorgon!

Ha en trevlig torsdagkväll!


Ibland blir inte dagarna som man tänkt sig!

Idag är en sån dag, jag skulle ha jobbat kort dag idag och sluta 15 men ist fick jag sluta 14.30 och ska vara tillbaka på jobbet kl 16 igen och jobba kvällen. Jag som hade tänkt göra mat till älskingen kom hem och träna ikväll, men det får jag hoppa över idag och göra det en annan dag! =) Så är det ibland!

Har precis ätit lite yoghurt och nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en liten stund innan det är dags igen för jobb!

Ha en bra onsdag!

Plugg!

Jag har verkligen varit duktig idag och pluggat en massa, har skrivit klart en till redovisning och nu sitter jag och går igenom massa uppgifter på datan. Det är inte bara direkt, och jag som verkligen "älskade" att plugga när jag gick i skolan funderade hur det här skulle bli nu när jag sitter i skolbänken igen, men hittills har det gått bra och jag tycker att det går bra fast jag blir stressad många gånger och det är mycket att läsa så tycker jag ändå att det är rätt roligt!

Men det kommer nog dröja innan jag sätter mig i skolbänken igen efter denna utbildning =) hehe men man vet ju aldrig, jag har ju haft en dröm om att utbilda mig till ......... sen jag va liten så man vet aldrig om jag sätter mig i skolbänken igen =) hehe men det dröjer isf =D

Nu ska jag återvända in i boken och plugget igen, tänkte sitta i en halv timme till sen ska jag äta mat och göra mig klar för att åka ner till Bollnäs och träna.


                                                  

Måndag

Är ledig idag, men fy vad trött jag är! Jag var till sjukgymnasten 9.30 imorse och det är aldrig kul att ställa klockan när man är ledig och kan sova ut, var svårt att komma upp när klockan ringde men när den va 8.30 måsta jag kliva upp så jag han duscha innan jag skull åka ner till Bollnäs.

Nu sitter jag i soffan med en filt och har precis druckit två koppar te, jag har frysigt sen jag kom hem från sjukgymnasten så jag måsta ha något varmt i mig! Ska nog fixa lite mat nu känner jag, magen kurrar och vill ha mat =) Sen ska jag sätta mig igen och plugga, har en del att göra, medicinsk grundkurs gör vi på distans men det är så mycket man ska läsa och en massa redovisningsuppgifter så det är dags att försöka göra klart så mycket jag bara kan. Gjorde klart 4 redovisningar igår så jag tänkte ta en eller två idag med.

Nä nu ska jag resa mig från soffan och göra lite nytta innan jag ska sätta mig igen =) Stor risk att jag somnar med om jag sitter kvar.

Så ha en bra måndag!


                                                         
                                                Ett gammalt kort på min älskling ♥


Söndag 2 Oktober

Sitter i soffan och slökollar på "sex and the city" som visas på 4:an, nu blev det reklam och sen kommer nyheterna, det är så jobbigt att kolla på film på 4:an när dom ska förstöra med nyheterna mitt i så man hinner glömma vad man satt och kolla på, så det slutar med att man går och lägger sig ist!

Har jobbat idag, slutade 4 så det va skönt att komma hem och ha hela kvällen ledig. Började med att diska sen så satte jag mig i soffan och började plugga lite grann, kom en bit på väg iaf och det är aldrig fel på tänke på att det är en del att göra, är skola på tisdag igen och då ska vi har gjort en uppgift till dess och den är jag iaf klar med =)

I veckan så köpte jag en ny mascara igen, och denna gång blev det en mascara från kanebo sensai. Och jag måste säga att jag är också väldigt nöjd med den, lätt att måla på fransarna och den klumpar inte och man kan måla hur många gånger som helst utan att det blir kladdigt eller klumpigt. Borsten är lite böjd och den är jätte bra tycker jag. Man behöver inte böja fransarna om man inte vill innan för dom blir lite böjd endå. Man kan tvätta bort med varmt vatten bara och det gillar jag som inte alltid orkar använda remover =) Pris: 305kr

                                                    

Nu ska jag hoppa i säng tror jag, natti natti!

RSS 2.0