27 Juni!

Fy tusan va jag är trött, det är hemst att vara så här trött och slut i kroppen, men imorgon är jag ledig iaf =) ska bli så skönt, blev en lång jobbarhelg men nu är den över.

Jobbade till 14 idag så det va skönt, tänkte att jag kanske skulle göra nå nytta hemma när jag kom hem men jag va så trött så jag la mig i soffan och sov i 2 timmar, helt färdig, när älskligen kom hem fick han göra mat för jag orkade inte. Åt lite och sen va det dags att åka och träna, ikväll va det core som gällde, lika bra pass som vanligt, svetten bara rann, man känner verkligen att man har tränat =) Men det är så det ska vara!

 

Nu ska jag dricka en kopp te och kolla på ett tv program sen ska jag sussa, vill inte sova bort hela dagen imorgon. Ska till Linda imorgon när jag vaknat, vi ska fixa lite med mig =) Ska visa bilder och berätta sen =) Får hoppas att det blir bra bara!

 

Ha en bra måndagkväll!


Midsommardagen!

Igår var det midsommarafton och jag jobbade och fick snällt hoppa över att umgås med nära och kära. Men det gick bra det med, kvällen gick fort och när jag kom hem så kollade jag och älsklingen på tv och myste och åt götta =)

Jag va glad över att han va hemma fast jag inte trodde det och sa att han inte behövde det när jag visste att jag skulle jobba kväll på midsommar. När jag ska jobba så behöver inte han vara hemma och vänta på mig, men jag va glad av att se hans vacka nylle när jag kom hem ♥ Och glad när han hade köpt chips, jag va godis sugen hela kvällen på jobbet så det satt bra i magen men lite onyttigt =)

Men ikväll när jag kom hem så va han inte hemma, en av hans närmaste kompisar fyller 25 och hans tjej hade ordnat en överraskningsfest för honom så han är där och firar honom och har trevligt, jag var också bjuden men fick säga nej för jag jobbade delat idag och så börjar jag 7 imorgonbitti så jag kan inte. Lite synd för jag skulle ha velat ha följt med på det. Men så är det, någon ska väl jobba ihelgen med =)

Idag är även en sorgsen dag, det är 2 årsen Michael Jackson gick bort! Jag tycker fortfarande det är overkligt!
Hans musik betyder mycket för mig, och dom som känner mig vet va jag tycker om honom =) Han är stor!








Lyssna och njut =)

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon! 

                                                

25 Juni!

      

torsdag!

Idag har jag varit ledig, sov till halv 11, riktigt skönt men inte va jag utvilad för det, lika trött som vanligt! Jag hoppas det vänder snart och jag får bli pigg och utvilad, är lite less på att vara trött hela tiden! Men har jag tur så kommer jag att bli piggare snart.

Åkte ner till bollnäs en sväng och hälsade på Linda på jobbet och handlade lite av henne =) Men vad berättar jag sen eller visar jag sen när det är klart =)

Sen hem och få i sig lite mat innan det va dags för mig att åka och träna, ikväll va det zumba på schemat =) lika roligt som vanligt med satan va varmt det är i hallen där vi håller till, efter 10 min så rinner svetten!


Igår va det core och spinning som stod på schemat, det va xpress pass så det var en halv timme vardera, och jisses va slut jag va efter träningen, det va roligt att köra en timme men med två olika pass, både kondition och styrka, passade mig bra =)

Imorgon är det midsommar, hoppas på finväder för dom som är ledig och kan ha en trevlig dag och kväll med nära och kära, själv så jobbar jag hela helgen och kommer inte göra så mycket annat! Lite tråkigt men så är det! Kanske är ledig midsommar nästa år =)

Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och hoppa i säng, är så himla trött! Kanske är pigg imorgon, vem vet =)

                                                    


Petter!

Den 3:e juli kommer Petter till Freluga och vi på jobbet ska dit, det är två stycken som ska sluta och en som fyller 50 så vi tänkte ha en myskväll i Freluga med bra musik, är nog mest jag som gillar han =) Men jag är säker på att det kommer bli en mysig och trevlig kväll, jag jobbar med ett härligt gäng!

                                                 

När vi pratade om det och beställde biljetter kändes det så himla långt bort med det är ju bara 1,5 vecka kvar, tiden bara rinner iväg. Ibland är det rolig att tiden rinner iväg, speciellt när man ska gör något kul =)

                 

Hemma på timmar!

Har precis kommit hem fårn mamma, gick dit på engång när jag slutade mitt första pass och fick god mat =) inte alls dumt, mammas mat är bäst!

Nu sitter jag och kollar lite på datan men ska nog slumra till lite, är så himla trött och jag hinner sova i 40 min innan jag ska tillbaka till jobbet igen och köra andra passet.

Ha en bra tisdag!


Slut på denna dag!

Ja är första dagen på denna vecka över! Ny dag och nya tag imorgon, jag börjar med en delad tur, och man ska ju gå ut hårt när man har varit ledig...

Efter att jag och älsklingen ätit mat så åkte jag ner till bollnäs och körde ett pass core, det va säkert 4 veckor sen jag va på core så det va verkligen på tiden, men jobbar man så kan man inte gå och träna, ibland önskar jag att jag bara jobbade dagar så man kunna träna när man ville på kvällarna, men så är det inte och jag gillar att jobba kvällar ibland för då får man sova lite på morgonen =) Men det va skönt iaf att få komma iväg ikväll iaf, jag kommer nog ha träningsvärk i mina lår men det är så det ska vara =)

 

Har precis druckit 2 koppar te så nu är det snart dags att hoppa i säng så jag orkar upp imorgon. Nä jag går hem på timmar imorgon ska jag hem till mamma och få mat =) hon har semester nu så hon ringde och sa det så jag slapp tänka på det, snällt =)



                                           
Lilltjejen igår när vi var där, hon satt i sin badbalja och lekte =) Hon är så söt gofisen! ♥


Snart laga mat!

Sitter och väntar på att älsklingen ska diska klart så jag kan börja med maten, det va så mycket disk så det måste bort innan =) Idag blir det ris och korvstroganoff, orkade inte tänka va vi skulle äta för mat så det fick bli det lätta och göra det som går snabbt att göra!

Har varit hos mamma och pappa idag, fick lunch där och sen tvättade jag två maskiner innan jag och mamma åkte och kollade på två loppisar, det vi ville helst på va stängt så det får bli en annan dag, jag tycker det är rätt mysigt att åka runt och kolla på loppisar. Jag köpte en vas, ljuslykta, en ljusstake och en bok för bara 25kr =) inte dåligt!

Nä nu ska jag börja med maten låter det som =) 

                                          

Måndag 20 juni

Skit va tiden går fort nu, snart är det snö och kallt ute igen! =/ vill såklart inte ha det men man kan ju tyvärr inte stanna tiden!

Igår va vi som sagt till Valbo och kollade runt lite, det vi inte hade räknat med va att det va grymt med folk där, lite jobbigt tycker jag som mest blir stressad av massa människor! Men folk har ju fått skattepengarna och så va det dåligt väder, menså längt tänkte inte jag, hade nog inte åkte om jag hade tänkt på det.

Jag hittade bara ett par jeans inne på JC, jag tyckte inte att det fanns så mycket roligt i andra affärer, rean va inte heller så bra nu, men det kankse blir. Jag är lite osäker på jeansen men har ju öppetköp i 14 dagar så jag hinner känna efter, lite mörkare färg blev det, dom är riktigt skön och dom satt rätt bra tror jag, provade nog 20 par jeans och stackars försäljaren tyckte nog att jag var lite jobbig =) men jag vet ju hur jag vill att mina jeans ska vara och så är jag inte 20 längre så vissa går bort direkt! Men jag ska känna efter lite mer så får vi se om jag behåller dom, jag behöver verkligen ett par nya jeans för mina favoriter har ju gått sönder =/ Det va ett par Tiger jeans jag köpt. Ska visa upp dom när jag bestämt mig.

Vi åkte och hälsa på syster innan vi åkte hem, fick gosa lite med lill tjejen =) Men P va inte hemma så jag fick inte träffa han tyvärr! Men det kommer fler gånger, jag hoppas han kommer hit snart och hälsar på!

                                   
                               jag och P =) ja jag ser lite knepig ut men det gör jag ofta på kort =)

                                   
                             Älsklingen och lilltjejen =)

Nu ska jag gå iväg till mamma, tvätte lite mer kläder sen ska vi åka på lite loppisar! =) Idag är det sista dagen av min långledighet så jag ska bara ta det lungt och bara vara!

Ha en bra måndag!

Söndag 19 juni

God morgon =)

Jag klev upp strax före 10, ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till Valbo. Det är ju skit väder ute så man kan ju inte ligga i solen och ha det bra så bestämde vi igår att vi åker och kollar lite i affärer ist, och svänger kanske in hos systeryster och hälsar på, och träffar båda min syskonbarn =) Den största läser på läkarlinjen så han har jag inte sett sen i julas tror jag så det är på tiden att jag fåt träffa han också =)

Igår på morgonen åkte jag upp till Linda för att hjälpa henne med att locka hår på hennes 3 kusiner, hennes farbror gifte sig igår. Men locktången som fanns va inte så bra, lockarna blev små och dom hängde ner sig på engång så Linda fick fixa håret endå på alla, jag kan inte locka med plattång ( måste lära mig det! ) så jag blev ingen hjälp alls! Men jag fick se hur fin alla blev, Anna-lena som bruden heter blev otroligt vacker! vilken hår hon fick och sminket! Ja riktigt vacker blev hon! Kusinerna blev också så fin som 3 små dockor =) Linda kommer lägga ut bilder här i dagarna så håll koll.

Vid 4 ungeför så ringde Linda och fråga om jag kunna skjutsa dom till festen och det kunde jag såklart, efter det så åkte jag till mamma och tvättade 2 maskiner och åt massa jordgubbar =) mmmm! Jag orkade inte göra nått igår kväll för det va så himla tråkigt väder, så älsklingen åkte och va med någon kompis och jag satte mig i soffan och kollade på film och vräkte i mig massa godis =) Mådde lite lätt illa innan jag la mig och sussa så det blev alldeles för mycket av det goda igår =D

                                                

Nä nu måste jag hoppa in i duschen så det blir någon ordning här =) Ha en bra söndag!

Ny plånbok

Idag började jag min långledighet =) Har inte semester än men jag är ledig i 4 dagar och det hör verkligen inte till vanligheten kan jag lova så det ska bli så skönt att få vara lite ledig =)

Dagen börjde med att jag åkte ner till stan för att käka lunch men linda, vi gick till "Roy´s" och käkade där och pratade det en massa. Linda hade span på en snattare som hon har sett några gånger när hon har jobbat och idag va hon inne på olika affärer och tog saker, vi såg även att hon plockade på sig massa leggings och grejer på en affär, hon åkte fast tillslut iaf tack vara Linda, den hemliga dektektiven =D

Jag köpte mig en ny plånbok fårn WERA på Åhlen´s idag, jag har haft samma plånbok fast i olika färger i flera år nu så det va dags för en helt ny och en annorlunda än vad jag har! Riktigt snygg va det också =) 

                                          

Åkte hem till Linda efter att hon va klar med alla sina ärenden på stan och fikade lite och pratade en massa mer =) Kollade igenom mitt hår som jag för tillfället har väligt ångest över och måste tänka på hur jag ska göra med, blir nog bra det med men just nu känns det hemst! Vi åkte ner på apoteket för Linda skulle ta ut medicin, då passade jag på att köpa handkräm och bodylotion.

                                                 

Nu sitter jag framför tv:n och ska snart gå och sussa så jag orkar med morgondagen =)


                                              

 

          


Tisdag!

Har precis kommit ut ur duschen och sitter nu och ska till och titta på "the mentalist" längesen jag såg det nu, riktigt bra är det!

                                                    

Har varit och träna, ikväll stod functional moves på schemat, riktigt bra pass va det också, svetten bara rann av mig och jag var helt slut när jag gick därifrån, nu är det säkert 3 veckor sen jag träna nå styrka så jag kommer ha grym träningsvärk, känner det redan nu, men det är väl så det ska vara =) Måste bli starkare för mina armar är pinsamt svaga =) Men dom blir väl starkare dom med med tiden.

Jag var ju till frissan igår coh satt där i 3 timmar, jag som aldrig tyckt om att gå till frissan förr men nu känns det helt ok, inte lika nojig nu när jag går dit =) Nu har jag lite jämnare färg än sist, men när jnsag knäppte kort på det så syns inte det rikigt, ska knäppa kort när jag är utomhus ist tror det blir bättre kort då. 

                                                    
Får bli detta kort så länge =) lite röbrunt med lite svart i, men det är mycket jämnare än sist även om det inte syns på bilden.

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan innan det är dags att sussa, imorgon är det delad tur som gäller!

 


Hej regnet!

Regnet bara öser ner ute och jag som är ledig! I helgen har det varit kanon väder men då jobba man så det blev inte så mycket av det goda! Nu när man är ledig och tänkte när jag vakna i morse att man skulle byta om till bikini och gå hem till mamma med min bok och lägga mig och hade det bra fick tänka om! Skulle göra det innan jag skulle till frissan, men istället har jag suttit och tittat på tv och ska snart göra mig klar för att gå till frissan och bli fin i håret hoppas jag =)

Sist jag va där så avfärga vi håret och det va inte lätt kan jag säga för jag har haft svart hår i många år, när vi var klar för den gången så va det en salig blandning i håret, men hoppas att jag får en och samma färg idag =) Får se hur det blir idag.

                                            
Inte världens bästa bild på mitt hår men det får duga =) Va ett tagsen detta kort togs, jag hade nog varit och klippt mig tror jag, just nu har jag lite ljusare hår och men det är en del svart kvar men hoppas att de försvinner idag! Ska lägga upp före och efter bilder sen =)

Nä nu måste jag göra mig klar för att gå till frissan!


Lördag 11 juni

Lika varmt idag som igår om inte varmare tror jag, va 30 grader varmt ute kl 20 när jag kollade hur många grader det va på jobbet, inne va det lika varmt så det fanns inte så mycket till luft!

Igår gick jag till mamma efter jobbdet och låg där i solen ett tag och läste bok och hade det bra, sen gick jag hem och gjorde mig iordning så åkte jag och älsklingen på "take off" och käkade. Som vanligt tog det lång tid innan vi fick mat så vi blev lite irriterad, kommer nog dröja innan vi äter där igen om vi inte vill äta pizza då för då går det fort. Efter maten så åkte vi på "jontas" och åt mjukglass =) så gott! sen åkte vi runt och kollade lite på hus och prata en del och hade det bra bara =) en lugn och härlig kväll!

                                                 
   Min mat, kyckling som va inlindad i bacon med pasta och wokade grönsaker, helt ok va det!

                                                 
   Älsklingens mat, stekt potatis med rödvinsås, han tyckte att det gott!

                                                 
                                                    Efterrätten =)
 
Idag har jag jobbat kväll, så ikväll händer det inte mycket alls för mig iaf, ska väl snart sussa för imorgon ska jag upp och jobba igen! börjar 6.45 men slutar 14 så jag hoppas det är fint väder så jag kan lägga mig hemma hos mamma och pappa i solen. Det ska bli åska och regn tydligen men jag hoppas på sol såklart =)

Ha en bra lördagskväll!

10 juni

Har nästan precis kommit hem från jobbet, varmt som tusan är det ute så jag ska nog gå hem till mamma och lägga mig ute en stund och läsa en bok och kanske om jag har tur så får jag lite färg, men det är bara om jag har tur! =) Annars är det bara skönt att ligga ute i det fina vädret!

Det har varit sjukt varmt på jobbet idag, vi har morgonsol så det har varit sjukt varmt! Det blir så dålig luft så minsta lilla rörelse man gör så börjar man svettas! Men man ska inte klaga nu när det äntligen har blivit sommar, men man skulle helst vilja vara ledig hela sommaren!

Nä nu ska jag byta om till bikini så ska jag bege mig till mamsen =)

Ha en trevlig fredag eftermiddag!

Torsdag 9 juni

Idag har jag varit ledig och bara tagit det lungt, syster och systerdotter är hemma hos mamma och hälsar på så jag har varit med dom hela dagen. Vi har mest åkt bil och kollat runt lite och bara pratat och haft det bra, så himla fint väder har vi haft idag! Så himla skönt med sommar tycker jag! Lilltösen är så stor nu, det går så fort, så himla söt och fin! Hon är så go nu när hon ska kramas och pussas, men när man får en puss av henne slutar det med att hon biter en i läppen =) haha hon är så söt! Mosters hjärta ♥

                                   Lill grynet gungar =)

                                   Full i bus ♥

 

                                  Ville ta min kamera, så rolig min =)



Efter att jag umgåtts med dom så åkte jag ner till bollnäs och körde ett pass zumba, nu va det 2 veckor sen jag träna så det va så skönt och roligt att komma iväg och röra lite på sig, varmt som tusan va det i hallen där vi håller till så man svettades fast man stod still =) men skönt att fått träna lite. Förra veckan va en tung vecka för mig och trött och slut var jag så jag orkade inte med att träna, så jag hoppas att jag kommer igång igen nu. Har bokat 3 pass nästa vecka och så ska jag försöka komma iväg och springa lite, jag måste ju börja träna till tjejmilen, jag och 3 tjejer till ska iväg på det den 3 september så det är dags att börja springa lite så jag orkar med det =)

                                      

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det soffhäng tills jag ska sussa, upp och jobba imorgonbitti igen! Så kvällen blir mycket lugn!

Ha en trevlig torsdagkväll! =)


Tisdag 7 juni

Idag är det bal i bollnäs, synd att man jobbar för det är lite roligt att kolla på alla fina människor. Solen är framme och det är kanon väder så dom lyckliga som är på balen idag får en underbar dag. Hoppas det håller i sig hela dagen och kvällen!

Jag sitter nu och väntar på att gå och jobba, så tråkigt att man ska jobba nu när det är så fint väder, skulle hellre legat hemma hos mamma på en filt och läst en bok och bara haft det bra, och åkt och kollat på balen.

Vid halv 9 imorse så åkte jag och hämta Linda och körde henne till hennes föräldrar för hon ska sminka 3 baltjejer idag, och den första som skulle sminkas och få håret gjort av Linda fick jag göra flätorna på, hon skulle ha 2 flätor va vardera sida. Jag stannade kvar tills hon va helt färdig så jag fick se hur hon såg ut i håret och i sminket, det blev jätte bra, hon blev jätte fin! Linda är grym sminkös och hårstylist! Ska jag gifta mig någongång så blir det hon som får fixa iordning mig =) Ska lägga in korten på datan ikväll eller imorgon så ska jag lägga upp nått kort här. Annars kommer nog Linda lägga upp på hennes blogg.

Nä nu ska jag lägga upp matlåda så jag har lite och äta ikväll på jobbet!

Ni som är ledig får ha en underbar dag i det fina vädret! =)

Måndag 6 juni

Sveriges nationaldag! Kanske någon som har varit och firat dagen? Själv har jag jobbat och efter det så har jag bara tagit det lugnt, är hur trött som helst, men det är ju inge ovanligt! Jag och älsklingen åkte och handlade mat och lagade tillsammans, nu har han åkt och tvättat min lilla pärla för den va pinsamt skitig! Men jag har ingen lust att göra det så jag har väntat på att han vill göra det =)

                                                   

                                                                                 
                                                      Pärlan =)       


så nu sitter jag framför datan och tv:n och väntar på att "csi" ska börja sen ska jag nog hoppa i säng för det känns som mina ögon och huvud håller på att sprängs! ingen idé att jag lägger mig nu för jag kommer inte somna iaf och så kommer jag väl vakna inatt så därför måste jag vänta någon timme till innna jag hoppas i säng.

                                     
iaf så va jag ut och åt med Hanna och Emma i lördags för dom fyllde 25 hela år =) Det va trevligt, god mat men lite för fet för min mage så den mådde inte så bra men gott va det endå =) Dom skulle gå ut och roa sig på krogen så då åkte jag hem. Men dom hade haft en trevlig kväll och natt sen så det va ju bra! =)

                                             
                                                 Kyckling åt jag.

                                              
                                               25 åringarna =)

Nu ska jag gå och fixa lite melon till mig så jag har lite götta till "csi" =)

Ha en trevlig kväll! 


Söndag 5/6

Har varit hos mamma och pappa hela dagen, ätit lunch där och sen har jag legat ute i solen och läst och ätit rabarber och bara njutit, när jag precis skulle till och somna så kom det en hoppspindel på mig så då hoppa jag högt så mamma börja skratta, jag som precis höll på att somna så skönt!

Efter att legat i solen ett tag och haft det bra så åkte jag och mamma ner på rusta för mamma skulle köpa en ny matta till köket, vi kollade lite på jyskrean också men den va inge bra, hittade inget! köpte en liten solstol på rusta som jag ska ha på balkongen för min andra gick sönder! Sen åkte vi hem igen och åt middag och då kom älskingen också =)

Nu sitter jag framför tv:n och kollar på "gossip girl" och äter polly och dricker cola =) det är ju helg än =D hehe

                                                    

Söta cola flaskor va? =) jag kunna inte hålla mig när jag såg dom på coop så jag köpte ett 6 pack såna =) och så är det godast att dricka från flaskor, inte är det dumt heller när det är söta flaskor =)

                                                    

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara vara! Älsklingen är och fiskar så jag har soffan och tv:n för mig själv =)

Grattis Hanna och Emma =)

                        
                                     Emma och Hanna 25 år idag!! Hipp hipp hurra!!!!!!!

                        
                                  Hanna och jag =) tänk att du fyller 25 år idag plupp! =)

                      

                                                                Till dig Hanna! =)

Dr. Dre!




Tvättdag!

                                                        


Ja varför inte tvätta när det är så fint väder? =)  Har redan jobbar idag så då kan jag fortsätta med att tvätta, Jag bokade tiden för någon dag sen och det är ett måste så det är bara att tvätta, visste inte att det skulle vara så varmt och fint =) Så är det ibland.


Det ska vara fint hela helgen och jag hoppas att det blir det för jag är ledig hela helgen och skulle behöva bara ligga i solen och läsa en bok eller bara sova, slappa helt enkelt och inte behöva tänka! Fick precis ett samtal som inte va så roligt, har fått några till denna vecka och det är inte så kul så lite lugn och ro och bara vila skulle sitta fint nu!

Ska nog åka och köpa glass när jag har tvättat klart och en påse polly så kvällen är räddad =) Sen ska jag bara ligga i soffan och bara va tänkte jag, som hela denna vecka ungefär! 

                                                      =)

Lite nytt =)


I tisdags va jag ner på stan och kollade runt lite. Jag behövde en ny ansiktskräm för min tog slut på morgonen i tisdags så det va behövligt, men jag har så svårt att hitta en så jag tog den som jag har haft länge medans jag letar efter en ny.

Det blev en ny parfym från escada som luktar så himla gott, ansiktskräm från bodyshop, nytt nagellack och ett par nya träningskor. Måste börja gå ut och gå igen och så ska jag börja springa lite lätt tänkte jag så ett par nya skor va ett måste. Och att hitta bra träningskor i min storlek är så himla svårt, eller att hitta skor överhuvudtaget är jätte svårt, önskar ganska ofta att jag har 36 i fötter, mycket lättare att hitta skor då, men nu har jag inte det utan 35 ibland 34 så då kan det bli lite knepigt att hitta skor, men jag lyckades och det känns bra =)  

                                     

                                       

Nagellacket är ljust och fint och sitter på min tånaglar nu =) Och skorna håller jag på att gå in nu, än så länge känns det bra.

Nä nu ska jag kolla klart på criminal minds sen ska jag sussa så jag kommer upp och i tid till jobbet imorgon, men sen gör jag helg för denna vecka iaf =)

                                                   

Tröttast!

Jag är så himla trött hela tiden, vill bara sova och inte göra så mycket annat, men det måste man när man har jobb och så. Jag har så mycket i mitt huvud nu som cirkulerar så jag blir trött av att bara fundera!

Jag är hemma på timmar nu, har delad tur idag så jag ska strax tillbaka och jobba mina sista timmar för idag, jag har sovit hela tiden, vaknade precis! Och jag känner bara att jag vill sova mer men det kan jag inte göra.

Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet, ja jag vet jag bor nära men jag orkar verkligen inte gå!

Ha en bra torsdag!

RSS 2.0