21 december

Tiden bara går och jag har noll julkänsla( den börjar komma smygande ), kan ha att göra med att jag jobbar hela helgen, börjar med delad tur på fredag, sen jobbar jag lördag, söndag och måndag, men på måndag så slutar jag kl:13 så det är skönt! =)

På söndag ska vi fira jul bara för att jag jobbar kväll på julafton, ska bli så mysigt att träffa hela min familj, gosa med mitt lilla hjärta och umgås med min systerson, syster och bror ( och resten ) ska bli så roligt, så jag längtar tills på söndag! =) Jag har bara en klapp kvar och köpa så jag ska nog ner imorgon när jag är ledig och göra ett försök att hitta den sista klappen, annars måste jag ner på timmarna på fredag. Har inget annat att göra på timmarna så kanske ska ner endå på stan även om jag hittar klappen imorgon och trängas med alla andra =) hehe inte för att jag tycker det är roligt med mycket folk utan bara för att, utamana min stressnivå lite är väl inte dumt =)

Det som är lite tråkigt är att jag inte kommer träffa sambons familj något i jul men får träffa dom en annan dag ist, kanske hinner träffa på någon på söndag när älsklingen fyller år och dom kommer förbi och grattar han,  hans systrarna kommer väl efter jag slutat tror jag, så någon får jag träffa =)

Så är det när man jobbar jul, jag har inte något emot att jobba jul egentligen men får se när jag får vara ledig en jul nästa gång, var det förra året och det kändes konstigt för det har jag aldrig varit sen jag började jobba så i år känns det mer normalt för att vara mig =) hehe

Nu ska jag inte skriva mer om att jag jobbar i jul =) nu ska jag gå och baka en lite mer, har nästan bakat hela dagen sen jag sluta jobba, så nu ska bara baka en till kaka sen så ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen och sussa, fullt upp imorgon när jag är ledig så jag vill inte sova bor hela dagen ( ska försöka att inte göra det iaf =D )

Ha en trevlig onsdag!


4:e advent!

Jaha så var det 4:e advent och jag har inte skrivit på länge, har inte så mycket att skriva om heller så det är väl därför. Nu ska jag klä på mig iaf och gå hem till mamma, kanske tar bilen för jag ska nog ta med massa tvätt som ska tvättas men får se hur jag gör.

Det snöar mycket nu och det har kommit mycket inatt så nu alla som älskar snön och har längtat efter den hela vintern lär ju vara nöjd! Vill inte höra att det är för mycket snö eller något att om att det inte är bra! Va nöjd nu!!

Det blir ju lite ljusare ute och det tycker väl jag också är bra men det räcker med lite vitt på backen tycker jag då, men det ska bli kul att vara ute och leka med Frejsen på jul om snön ligger kvar då, får se vad hon tycker om snön =) Lill fröet som ska jag krama och pussa på när dom kommer hem, och min systerson kommer inte heller undan =) fast jag vet inte vad han tycker om att moster ska kramas, hehe!!

Jag längtar till julen nu lite grann, jag jobbar hela helgen men hela min älskade familj kommer hem och det ska bli så mysigt att vara med dom under jul! Mysa hela helgen och äta massa gott när jag inte är på jobbet då vill säga =) men lite tid får jag över för mig familj och det är inte dumt =)

Nä nu ska jag inte sitta här mer, ska göra mig klar och bege mig till mamsen!

Ha en bra 4:e advent!

Måndag 5/12

Idag har jag pluggat med Engan och sen så var det dags för jobb. Sitter nu och har lite ångest för jag måste läsa massa sidor tills imorgon när det är dags för skolan igen! Man hinner knappt med sig själv nu men det är bara att bita ihop och försöka fixa det helt enkelt! =) Blir bra i slut ändan iaf!

Annars i helgen så har jag varit ledig och det har varit skönt, fast jag har sovit dåligt på nätterna och magen paja så har det varit en bra helg =) Käkade på kina med sambon i fredags innan vi for hem och kollade på idol och myste i soffan, på lördagen så var vi och hälsade på syster min i Valbo =) fick pussa och krama på min favvo tjej, lill Frejsen =) mosters ♥:a, pratade med mitt andra ♥:a i telefon också, fick tyvärr inte träffa han då men snart så är det jul och då får jag träffa alla =) och det gör mig glad!

Nä nu ska jag ta mig en cigg sen ska jag sätta mig och läsa igenom sidorna som jag måste kunna imorgon när det är dags för skolbänken igen!


                                          
                                             Mosters hjärtan ♥


1 december

Jaha så nu var det december då! Va tiden går fort men det är också skönt tycker jag för då blir det sommar snart =) och det längtar jag grymt mycket till, vill kunna lägga mig i solen och läsa en bra bok och bara ha det varmt och gött! Men det dröjer tyvärr dit men snart så är vi där =)

Idag har inte det inte hänt så mycket, efter jobbet så åkte jag och körde ett zumba pass, och det var lika roligt och svettigt som vanligt, åkte sen hem och tog en kvällsfika och tog en lång och varm dusch. Nu sitter jag här i soffan och har kollat på tv en stund, ska gå och borsta tänderna och hoppa i säng.

I helgen är jag 3 ledig och det ska bli så skönt, ska bara ta det lugnt och försöka få sova ut lite grann, och så blir det lite klappshopping såklart, dags att göra det klart nu, jag som hade tänkt att jag skulle vara klar vid det här laget men som vanligt så är man ute sent! Undra när jag ska lära mig! Efter 30 kanske =)

Nä nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorgon, ska ner till stan och träffa Hanna.

God natt och sussa gott!

                                         




RSS 2.0