Fredag 22/2

Ja då har jag gjort min sista natt på ett tag och det känns bra, det går bra att jobba natt med det är ju så svårt att sova på dagen tycker jag. Är rätt pigg nu och det är inte så bra för då kommer jag ha ändå svårare och sova nu, måste vända tillbaka dygnen nu och kunna sova inatt, får se hur det går! Kommer väl vara helt slut imorgon ist =) Nä men ska ställa klockan nu när jag lägger mig så jag inte sover så länge idag när jag ska ställa om.
 
Har ledig helg nu också och det är inte helt fel =) Vet inte vad jag ska hitta på, sambon ska åka skoter imorgon, jag lova att han fick det fast jag är ledig ;) han var sjuk förra helgen när jag jobba så då kunde han inte åka så han ville åka imorgon, jag själv tycker inte att det är så jätte kul att åka skoter så jag får hitta på något annat. Skulle behöva åka ner på stan och handla ansiktsrkäm, strumpbyxor och hårfärg, skulle även behöva åka ner till Valbo för att inhandla lite saker, men jag kommer förmodligen bara ta det lugnt och inte göra så mycket =) beror på hur pigg jag är. Ska iaf titta på vad jag ska lägga ut på tradera, var ett tagsen jag la ut saker nu så det är dags igen, har så mycket grejer och kläder som jag inte använder och skulle kunna lägga ut så någon annan kan ha användning av dom!
 
Nu ska jag nog försöka lägga mig och sova så jag har en chans att somna före kl 9 idag. Ikväll blir det bara lugna stugan här hemma iaf, vill bara äta massa gott känner jag =)
 
Ha en bra fredag!!

Torsdag 21/2

God morgon eller god natt som det är i mitt fall idag! Kom hem från jobbet för en liten stund sen, fick hoppa in och jobba för det fattades folk, och inatt ska jag också jobba så imorgon lär jag vara rätt trött! Men det gick bra att jobba natt fast jag var på en annan våning än den jag brukar jobba på.
 
Nu ska jag väl hoppa i säng och hoppas att jag somnar på engång, dom andra gångerna när jag jobbat natt så har jag inte somna förens vid 9-9:30 och det är alldeles för sent, blir för få timmar att sova på dan då. Men idag så ska jag inte ställa någon klocka för jag ska jobba inatt med så jag måste sova några timmar för att orka en natt till, är inte van att jobba natt så alla timmar jag kan sova är super =)
 
Ni som inte ska sova bort hela dagen får ha en bra torsdag!
 
Natti natti =)
 
 

Fredag

God kväll!
 
Har suttit och kolla runt på klänningar, ska åka på bröllop i England i Mars och jag har inte tänkt på att det är snart så jag fick lite panik när jag insåg att jag inte hade ens tittat lite grann efter en klänning, men satt igår och ikväll så nu har jag skickat efter en klänning iaf! Får se hur den blir, är inte den som gillar att klä upp mig i fina klänningar, är mer en jeanstjej, men nu har jag iaf beställt en och hoppas den passar och att jag kommer trivas i den! Så nu är det bara att leta något fint halsband, örhängen och kanske ett par nya skor, får se! Och så lyckades jag få en klipptid innan jag åker så jag slipper se ut som ett enda stort trassel i håret =) Blir nog bra, men tänk om man kunna gå på bröllop i jeans och en snygg topp ist ;)
 
Annars idag så har jag mest tagit det lugnt, slängde in en tvätt hos mamma och sen åkte jag till Linda och Molly, hon har blivit så stor lillgumman! Har gosat och busat med henne idag, hon skrattar så hjärtligt ibland så man kan inte hålla sig själv för skratt! Så himla söt! Och jag och Linda satt och prata en massa som vanligt när vi ses =) Lika trevligt som alltid!
 
Nu ska jag göra mig iordning för att sussa, är rätt trött! Som tur så börjar jag inte jobba förrens kl 15 imorgon, lyxigt att börja då, det händer inte ofta!
 
Natti natti!
 

Längesen!

Nu var det verkligen längesen jag skrev något här, även längesen jag var in på bloggen överhuvudtaget! Gick in nu för jag tänkte att jag skulle avsluta kontot! Känner att jag ledsna lite, men så gick jag tillbaka i arkivet och jag tyckte ju ändå om att blogga när jag starta denna blogg, så jag kanske ska ge det en chans till!
 
Vad har hänt sen sist då?! jag blev gudmor eller fadder som det heter nu förtiden till sötnosen Molly ♥, tjänsten jag sökte på avdelningen jag jobbar nu fick jag, sambons syster blev mamma till en söt Hugo, varit på begravning av en av sambons bästa vänner, varit på medarbetarsamtal med chefen, ja det är väl det tror jag, kommer inte på mer just nu!
 
Så nu får jag börja om från början igen med denna blogg och se om jag tycker det är lika roligt som förr, annars får jag nog stänga ner sidan och sluta blogga helt enkelt!
 
Nu ska jag ta en kopp te och titta klart på CSI innan jag ska hoppa i säng och läsa lite om demenssjukdomar, ska snart validera så det är dags att läsa lite så jag är förberedd!
 
Ha en bra måndag kväll!

RSS 2.0