Sool!!

Idag har det varit sol på min lediga dag, och det är inte vanligt. Blåste kallt med solen var varm och skönt, så nu hoppas jag att det är lika imorgon, får ju bli ännu varmare för min del också, bara det är sol så blir jag nöjd.
 
Har legat hemma hos mamma och läst lite bok och haft det bra idag, sen åkte jag hem och färgade håret och gjorde mig iordning, sen åkte jag och K ner till stan. Vi spelade minigolf och gick på take off och åt mat med hans mamma, pappa, Alex ( ena syrran ) och hans och Alexs kusin. Det va trevligt, jag pratar dock inte så mycket med Debbie för jag är så urusel på englska men det vet hon så jag tror det var ok endå =) lite pratar jag men det är det minsta, skäms ju för att öppna mun för jag är så dålig på engelska, men får väl öva kanske =)
 
Nu sitter jag i soffan och slökollar på tv och ska väl alldeles strax hoppa i säng så jag kommer upp i skaplig tid imorgon så jag kan vara i solen i många timmar! För jag hoppas såklart på klar blå himel och strålande sol hela dagen =)
 
 
 
 
                                         
                                           Debbie och Alex                 Jag och K
 
 
                                                           
 
 

Torsdag!!

Nu har jag gjort helg, så skönt! Fick jobba över idag i 3,5 timme så jag jobbade 12,5 timme så det känns skönt att kunna sova ut imorgon =) Skulle ha jobbat imorgon också men jag tog ut plusstid, det är skönt när man kan göra så ibland.
 
Blev inte så mycket mer idag än och jobba, men jag åkte hem till mamma och hjälpte henne med hennes nya telefon som hon fått, hon är lite missnöjd för hon fick en smartphone =) hehe hon vill ha knappar!! Men hon kommer nog tycka det är ok om ett tag när hon har vant sig =)
 
Nu ska jag hoppa i säng så jag får sova många timmar inatt =)
 
 
                                                
( Här är min nya data som jag skrev om för någon dag sen som jag köpte =) min lilla minidata, passa mig bra! )
 
 
                                                            Natti natti!

Dessa rubriker!

Jobbar kväll idag och börjar kl 13, har ätit frukost och slö kollat på tv, men nu är det dags att göra mig klar för mitt arbetspass. Är ledig lördag och söndag och det ska bli skönt, och jag hoppas på en solig helg såklart =)
 
 
Var detta jag köpte igår när jag var på stan en snabbis, blockljusen ska vara turkosa, syns inte jätte bra när man fotar dom.
 
                           
 
Nu ska jag göra mig klar, ska fixa en sak innan jag ska gå till jobbet så nu måste jag skynda mig =)
 
Ha en bra dag!
 
 

Tisdag

Åkte till sjukgymnasten vid 11 idag och fick akupunktur, lika skönt som sista såklart, men jag blir så trött efteråt så det är hemst. Jag har väldigt ont i min lilla nacke nu förtiden så det är olidligt.

Efter att jag var klar åkte jag ner på stan och gick till mamma och hälsade på henne på jobbet, efter det så gick jag en snabbis på Lindex och köpte mig en ny väska för ovanlighetens skull =) och gick in på Åhlens innan jag åkte hem och köpte mig en ny mascara och lite annat krimskrams =) Åkte sen hem och la mig direkt i sängen och vila, är helt slut i nacken och kroppen över lag. låg där och vilade/sov i nästan 2 timmar.

Nu sitter jag här framför datan och kollar runt lite, ska gå på affären och handla lite mat så jag får matlåda med mig på jobbet imorgon.

Ha en fortsatt bra dag!

Måndag

Helgen är över och jag har bott på jobbet kan man mer eller mindre säga. Har gått bra, det ända som har varit riktigt jobbgt det är när man ska upp före sex på morgon, var som en sömngångare idag på jobbet, var riktigt trött.

Men imorgon är jag ledig iaf och det ska bli skönt, ska börja dagen med ett besök hos min sjukgymnast, ska bli riktigt skönt, behöver verkligen det nu känner jag! Sen vet jag inte vad jag ska göra, ta det lugnt, orkar inte med så mycket nu förtiden!

Gjorde inte så mycket efter jobbet idag, läste ut en till bok och åt mat. Mannen min har åkt till Arlanda och ska hämta sin kusin som landar 00:30 inatt. Ska bli roligt att träffa henne igen, var i April senast så det blir revligt.

Nu ska jag hoppa i säng, är så trött.. Natti natti

God kväll!

Har precis kollat klart på "Morden i Midsomer" på 3:an, jag gillar den serien. Samtidigt har har suttut och stortera bilder på datan, köpte en ny datan i måndags, la in lite bilder idag men allt blev i oordning tyckte jag så jag måsta fixa till det. Köpte en liten data, 10" skärm, måste ha en till här hemma när jag ska till och börja plugga i hörst, blir beroende av datan då när det är dags att göra massa abrbeten, så det var lika bra att köpa en till, och en liten passar ju mig =) Men kommer använda den stora såklart när jag ska göra skolarbeten då får K sitta med den här lilla =)
 
Fick akupunktur idag hos min sjukgymnast, var längesen jag fick det nu och hon tyckte verkligen att det var dags igen för en sån kur. Fick rätt många nåla runt skuldrorna, nacken, huvudet för att slappna av ( jag är så dålig på det ) och handlederna, det var skönt och ligga med nålarna igen, jag brukar svara rätt bra med nålar så jag hoppas verkligen att jag gör det också denna gång. Min sjukgynmast tyckte inte att det var konstigt att jag har huvudvärk hela tiden, är inte så himla pigg i övre delen av ryggen, helt slut i nacken tycker jag att det känns som. Bilden nedanför visar va jag fick mina nålar, och hela det där området mår inge vidare just nu känner jag. Men ska tillbaka till sjukgymnasten nästa vecka och jag ser verkligen fram emot det!
       
 
                                                  
                                                        (Bild lånad från google)                                      
 
Nu ska jag ta lite värktabletter och försöka mig på en lång och bra natt =) och att jag vaknar utvilad i nacken såklart =)
 
 
 
                                                   
 
 
 
 

Huvudvärk!

Har precis kommit hem från jobbet, hade kort dag idag och det är skönt på tanke på att jag ska bo på jobbet i helgen så var det skönt med en kort arbetsdag idag.
 
Har fruktansvärt ont i huvudet igen, har ju inte uppdaterar bloggen nå men jag har haft huvudvärk 3 av mina 5 veckors semester, och det är det västa jag vet. Har tagit värktabletter men det hjälper inte som vanligt på mig. Så vissa dagar har det varit olidligt, ledgat på soffan och blundat bara för att det har gjort så ont. Jag har inte migrän men dom som har det tycker jag verkligen synd om, för det känns som jag ska gå sönder vissa dagar när värken är som värst, att huvudet ska explodera och ont i ögonen får jag också då.
 
Imorgon är jag ledig så ikväll ska jag ta lite starkare värktabletter än bara alvedon,och då vill jag helst vara ledig dag efter för jag kan bli lite trött av dom dagen efter så det är bra att vara ledig då.
 
Nu ska jag läsa lite bok och få i mig något och äta, för om en timme ska jag åka ner till min sjukgymnast och få behandling.
 
Ha en bra dag!
 
                                 
 
 
 
 

första dagen!

Idag var det första dagen på jobbet efter semestern, gick bra men hade mycket hellre haft en vanlig kväll första dagen, men man kan inte få allt här i världen så jag började med en delad tur =/ Men det gick bra, kan inte påstå att det kändes som att jag har haft 5 veckors semester, tiden går så fort så är ledigheten förbi. Ett helt år till nästa gång =)

Men det kändes ändå bra att komma tillbaka till verkligenheten igen, inte kul dock att kliva upp 5:45, det vänjer man sig aldrig att göra =)

Nu ska jag göra mig klart för sängen, börjar 6:45 imorgon så några timmars sömn vill jag nog ha =)

Natti natti

ojoj

Nu var det längesen jag var här inne. Så längesen att jag har missat helt att blogg.se har gjort om sin sida.

Snart är min semester slut och det är dags att gå tillbaka till vardagen. Som vanligt lovar jag bilder och denna gång ska jag försöka hålla det =) Men inte ikväll det får bli en annan. Nu ska jag sussa för det är alldeles för sent för mig.

Natti natti!

RSS 2.0