God morgon söndag :-)

Idag fyller min älskade systerson hela 22 år <3 hipp hipp hurra på din dag lille P ;-) <3 tänk va tiden går fort :-) tyvärr så kommer jag inte kunna åka och gratta hann idag för jag jobbar ikväll, men får åka någon dag när jag är ledig ist. Det är det som är tråkigt när man inte bor på samma ort.

Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp te och vakna riktigt till liv :-) 
Ha en bra dag! :-)

30 års fest :-)

Idag efter jobbet var det dags att åka och fira en av mina närmaste vänner som har fyllt 30 år :-) bara tjejer, massa prat, vin, god mat och efterrätt, ( själv var jag nykter ;-) ) men det var riktigt trevligt, när det var dags för tjejerna att åka ner på stan och gå ut på krogen så åkte jag hem, har jobbat idag så jag var lite trött och seg och hoppade krogen det ikväll. Men alltid roligaste på förfesterna iaf ;-) jag säger jämt att nästa gång lovar jag att följa med och att jag ska ta några glas vin, men jag håller det aldrig och är jämt nykter och åker ist hem ;-) men nästa gång lovar jag att då ska jag med ut! ;-)

När jag kom hem så satt jag prata med mamma över en kopp te och b&j, mmmm gott!! Nu dags att sova så jag är helt utsövd imorgon när jag ska till och jobba kväll!!

Hoppas älsklingen kommer hem innan jag somnar så jag kan pussa lite på han, har inte träffat han på hela dagen! <3



Trötter!

Fy bubblan vad jag trött nu, efter 3 långpass på jobbet så ska det bli skönt att vara ledig imorgon! 

Slutade jobba 16 idag och när jag kom hem stod maten på bordet så det var bara att sätta sig att äta mammas goda purjolökssoppa, en av mina favorit maträtter :-) så jag var nöjd när jag kom hem efter en hård dag på jobbet! 

Sen klockan 19 var det dags för mig och mamma att gå på bio, ikväll såg vi Monica Z, den var rätt bra men även tragisk. Och nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova!! Som jag längtat efter att sova idag ;-)

Natti natti!!




God morgon lördag!

Åh va svårt det är att sova länge hemma hos mamma, måste fixa så att det blir mörkare där, solen lyser in och så vaknar man. Nästa vecka ska jag jobba en natt och då kan jag inte sova i ett ljust rum när jag kommer hem, måste se till och göra något åt det, K har också svårt att sova när det blir ljust i rummet. Får se om han lyckas göra något åt det :-)

Nu ska jag äta lite frukost, börjar jobba kl 14 så jag behöver inte direkt stressa ;-) K åkte nyss i väg på någon skrot marknad! 

Kommer nog inte göra så mycket innan jobbet, ta det lugnt och bara vara tror jag. 

Ha en bra lördags morgon!!




En lugn och bra dag :-)

Idag har jag tagit det lugnt, skönt det med för imorgon så börjar jag jobba igen efter 12 dagars semester :-) 

Åkte till lägenheten och vattnade blommorna, hämta posten och hämtade tradera sakerna. Sen gjorde jag i ordning ett paket till en tradera vinnare och passade på att ta en snabb promenad när jag postade det, idag blev det en tur på 5,7 km, tänkte gå längre men då ringde älsklingen och sa att jag hade låst han ute ;-) så jag måsta gå hem igen, men en promis blev det iaf. Skönt väder var det att gå i med, hösten har verkligen tagit över nu, man ser på alla träd och det är bara solen som är varm, men med en sån bra sommar som vi haft i år så ska man nog inte klaga på att hösten är här!





Efter en dusch och att jag och älsklingen hade ätit lite grann så kom Amanda, Magnus och lilla söta Hugo och hälsade på :-) han började bli förkyld stackarn, hoppas han inte blir allt för sjuk. Han och jag är riktiga polar vi, han var så go i min famn och han verkade tycka att jag var rätt kul :-) fick honom att skratta och han ville komma till mig :-) sötisen!!! 


Nu ska nog vi se till och få i oss riktig mat, börjat bli hungrig nu känner jag! Och inte har jag haft otur än heller fast det är fredag den 13:e ;-)

Ha en bra fredag kväll!!


Fredag den 13:e

Jaha är det idag man ska ha otur??!! Hoppas inte det iaf =) Det har jag verkligen inte tid med!
 
Igår var det iaf dags för min älskade sambos operation, 9:30 hade han tid men det blev lite senare än beräknat, 12:15 blev han inrullad, stackarn fick vänta länge plus att han inte hade ätit något sen kl:21 dagen före så hanvar hungrig och trött. Men det gick väl iaf bra, iaf operation, men allt efter var väl så där måste jag säga, vi åkte hem och kände inte att det hade gått så himla bra till efteråt, han kände sig inte trygg och säker när han lämade sjukhuset och så ska det verkligen inte vara! Men han skulle åka upp idag på sjukhuset här och prata med sin läkare, hoppas det går bra och att han får känna sig säker och må bra!
 
När vi kom hem hit igen så fikade vi lite med mamma innan vi hoppade i säng, blev en lång dag igår så vi var lite trött, och speciellt K som var med om det ena och det andra.
 
Nu ska jag gå ner till lägenheten och kolla posten och vattna lite blommor, drygt det är att inte kunna bo hemma! Ska även hämta hit mina tradera saker för nu har jag sålt lite och måste skicka iväg lite saker =) Alltid roligt nör man får saker sålt!
 
Så ha en trevlig fredag, med en massa tur ;-)

Kväller!



Jag och älsklingen sitter eller ligger ska jag nog skriva :-) i soffan hos syster och kollar på Filip och Fredrik på 5:an innan det är dags att hoppa i säng. Imorgon ska vi upp tidigt för K ska göra sig klar för operation. 

Natti natti :-)

God förmiddag :-)

Var man vaken med tuppen imorse igen, har lite svårt att sova i sängen hos mamma tror jag. Vakna före 8 vill jag helst inte göra när jag är ledig men det var bara att kliva upp. 

Nu ska jag väl göra mig i ordning och följa med mamma till Bollnäs, ett stopp på Apoteket bara och handla till min kära sambo som ska opereras, ska köpa tvättgrejer som han ska tvättas i före och efter operation. 

Lite disigt väder idag, nu tror jag att det är slut på solsken och värme :-/ fya!! 

Ha en bra onsdag fm!

Trevlig kväll :-)

Efter vi hade ätit idag när K kom hem från jobbet så åkte vi till Amanda och hennes Magnus och Hugo, han hade blivit så stor lilla söta Hugo :-)
Det var ett tagsen jag träffa han men inte så längesen kändes det som, men han hade blivit så lång och gör roliga grimaser :-) haha sötnöt!!! Så det var nog ett tagsen endå :-) väldigt och trevligt och träffa dom igen iaf, bor så nära men syns så sällan, det är det som tråkigt när man är vuxen och alla jobbar olika jämt :-/ men kul när vi väl ses iaf!!! Och Hugo gubben såg ut och komma ihåg mig iaf :-) 

Nu sitter vi och ha ätit lite natt fika, jag vill ju helst inte äta efter nio på kvällen men en kopp te och hårdbrödsmacka med ost kan man inte motstå ;-) 

Men nu är det natta för denna dam! Natti natti!!!



God morgon!!

Vaknade för en timme sen och nu sitter jag och läser Ljusnan och dricker en kopp te. Har slängt in en tvätt med som snart är klar hoppas jag. 
 
                                                                 
 


Blir nog en lugn dag idag, ska väl ta mig en promenad om en liten stund, det är tråk väder ute nu men det blir nog fint senare får vi hoppas :-) Skönt när hösten inte är så kall och tråkig, hittills har sen varit varm och fin, men det vänder nog snart!
 
Ha en bra morgon!

Måndag 9/9

Dagen började med att jag åkte ner till min sjukgymnast, hon har haft semester så det var väldigt skönt att komma idag. 
 
Var lite gråtråkigt väder idag på fm så jag läste ut en bok och började på en ny när jag kom hem från sjukgymnasten :-) fjärde boken av Peter Robinson, han är så himla bra, man vill bara ligga och läsa hela dagarna! 
 
                                                              
    

Senare på em så blev det jätte fint igen så jag bestämde mig för att ta en promenad, (måste komma igång igen med mina promenader). Tog hem runkeeper igår för jag ville veta hur långt jag gick, och min lilla runda som jag gick igår och idag var 5,3km, så det var väl ok :-) imorgon måste jag gå en annan runda utan asfalt, blir lite stumt för mina små fötter. Men skönt är det! 
 
                                                                      


Nu ska jag hoppa i duschen och sen gå hem till lägenheten och röja under diskbänken, dom ska byta rör eller vad det var så vi måsta ta bort sakerna där. Annars ser det inte ut att bli klart på länge i våran lägenhet, nu är det slangar i golvet i både hall och kök för att torka, usch det är så tråkigt! Men det blir väl fint sen när det är klart hoppas jag!
 
Ha en trevlig måndag kväll!

RSS 2.0