Semester =)

Har haft det en vecka nu så jag är lite seg att uppdatera ( heller hur Linda =) ) men så är det, är nog en av dom sämsta bloggarna, men jag glömmer av det. Men ska försöka ändra lite på det nu när jag har semester iaf.

Just nu är jag i Sthlm med Linda, vi åkte ner i Lördags när hon slutade jobba. Igår var vi i skärholmen och kollade runt lite, jag köpte en klänning inne på MQ som jag tänkte ha på midsommar och två leggings bara. Sen åkte vi och handla lite götta och la oss i soffan och bara va, båda var så himla trött så det va skönt att ligga i soffan och bara ta det lugnt, jag fixade även Lindas fötter =)

Idag har vi varit inne i stan hela dagen, åkte in så vi var i stan vid 13 ungefär och kom hem för en halv timme sen, snacka om ont i kroppen =) Men jag fick lite shoppat iaf, ett par nya converse, nya levis jeans, en ny väska från Björn Borg, ansiktskräm från lancome, och en t-shirt till Frejsen =) Åt och fikade och hade det trevligt! Linda shoppade lite till den lille i magen =)

Innan vi åkte hem så gick vi på Jensens och åt mat, både jag och Linda hade sett fram emot deras goda mat och efterrätt, men vi blev så besviken på både maten och servicen, så vi beställde ingen efterrätt och gick därifrån besviken. Men imorgon blir det ett annat favvo ställe som vi ska käka på, jäklar om vi blir besviken där också...!

Bilder kommer på sakerna när jag kommer hem..

Ha en bra måndag kväll!!

RSS 2.0