Sista natten hos mamma!

Inatt blir det sista natten hos mamma, orkade inte packa med mig allt idag, men imorgon efter jobbet så ska allt dit :-)

Gjorde klart sovrummet helt idag och passa även på att möblera om :-) tror det blev bra, får se hur det går att sova så bara. Nya gardiner åkte upp och bäddat är det förutom mitt täcke och min kudde :-) köket är näst intill helt klart, inte mycket alls kvar, så nu är det hall och vardagsrum kvar! Hallen tar kortast tid att göra så det fixar jag snabbt imorgon, vardagsrummet lämnar jag till sambon ;-) hihi imorgon kväll är det pizza och tv som gäller hela kvällen för mig! :-)

Nu är jag så trött så jag ska hoppa i säng, börjar 6:45 imorgon med så det är lika bra att lägga sig och sova!


Nu är köksmöblerna klar :-)

Natti natti! 

:-)

Nu sitter jag hemma i lägenheten och har ont i kroppen och inser att vi inte kommer bli klar här hemma på någon dag! Hur mycket som helst att städa och fixa, och fast jag var här och röjde igår och idag efter jobbet så känns det som det är lika mycket kvar! 

Men men fint blir det nog när det är klart iaf :-) det här är det sämsta med att få renoverat det är så mycket efter som ska göras, blir väl bra till slut men just nu ser jag inget slut på denna oreda!!

Men från och med imorgon ska vi sova här iaf :-) och det är lite positivt iaf!

Fick hem mitt skrivbord idag iaf som jag målade i somras :-) jag gillar det så mycket! K har en kompis hör i röran och då fixa dom det, nöjd tjej när dom kom hem med det!


Nä nu ska jag fortsätta här hemma innan jag ska åka till mamma igen och sova, börjar 6:45 imorgon så jag måste nog sussa snart!!

Ha en bra kväll!


Dags att sova!

Nu är jag helt trött och slut efter dagens fix och trix! Hittade iaf present till arbetskamraten idag så nu är det bara blomma och kort som fattas :-) skönt att ha det gjort! 

Tog en fika hos Monica innan jag åkte hem och gjorde mat till mig och älsklingen. Efter maten så åkte jag hem till lägenheten och fortsatte måla, och när jag kom hem såg jag att dom var klar med allt :-) yeah!!! Kul! Så då städade jag toaletten och flyttade in grejer dit och gjorde det klart, sen målade jag klart köksbordet och grunda klart stolarna, diska och höll på :-) massa kvar att göra men imorgon ska jag dit efter jobbet och röja i sovrummet sen är det dags att sova hemma för oss i våran lägenhet för första gången på 10 veckor!!! Längtar! Sen tar vi vardagsrummet och köket :-) bara vi kan sova där kan man ta resten när man bor där och ha mer timmar hemma!

Nu är det dags att jobba för imorgon är det ett dags pass dom gäller! 

Hittade den här fina ljuslyktan idag :-)




Ledig dag :-)

Åh va skönt det är att vara helt ledig idag!!! Var iväg till sjukgymnasten imorse och nu håller jag på att göra mig i ordning för att åka in till stan och ska kolla på present åt en dom fyllt år på jobbet som vi ska fira nästa vecka :-) kul att göra något med arbetsgruppen utanför jobbet ibland, och du passa det så bra när en av oss har fyllt jämt :-)

Ikväll blir det väl som igår, gå hem till lägenheten och måla klart och fixa och trixa lite så man slipper allt när vi flyttar hem! Jag hoppas verkligen att dom är klar idag för det var dom inte igår, nu fattar jag inte vad det är som tar sån tid!! Inte mycket alls kvar och det står mer eller mindre still :-/ men men hoppas dom är klar idag iaf så vi kan få sova hemma snart i våran säng i vårat hem <3

Ha en bra tisdag!

Måndag 28/10

Har nästan precis kommit hem från jobbet, fick hoppa in och jobba inatt för hon som skulle jobba var sjuk. Först jobbade jag till 14:30 och sen gick jag hem till lägenheten och måla klart stolarna, sen hem och sova ca 2 timmar innan det var dags att gå till jobbet igen.

Åh få vad trött jag var vid 23:30 ungefär, kändes som att jag skulle kunna somna stående, men sen gick det över och var pigg hela natten och är pigg nu med, men måste lägga mig och sova i några timmar iaf! Först ska jag slänga i en tvätt så det bara är och hänga när jag vaknar :-)

Idag blir det inte mycket annat än att hå hem till lägenheten och börja röja lite och hoppas på att dom är helt köar där så vi kan flytta hem! Men med våran tur har dom väl inte varit där idag! Hm!!

Nu ska jag fixa lite innan jag ska hoppa i sängen och hoppas på att jag somnar på engång :-)

Ha en bra måndag!

Solig höstdag :-)

Idag är jag ledig och har passat på att ringa några samtal, ett som jag har glömt bort med har måsta gjort men nu är det ur världen och det känns bra. Sen ringde jag och tänkte boka bord på en restaurang men fick inge svar, får göra det senare, tror dom öppnar 16 faktiskt men jag chanslös när jag ändå satt med telefon i örat ;-)

Igår var jag till tandläkaren och bra gick det! Inga hål denna gång heller och behöver inte komma tillbaka förens om 2 år :-) och det är skönt! 

Sen på kvällen åkte jag hel och kollade in lägenheten, dom är inte helt klar än med badrummet men jag hoppas dom blir det idag! Men jag började på att göra grunden på köksbordet och en stol ;-) sen var det annat jag måsta göra, så ska dit idag och måla mer :-) blir nog fint när det är klart!



Nu ska jag föra mig klar för att åka och köpa nya gardiner till köket och köp tre nya blommor till köket :-) ska bli roligt att få göra fint! 

Ha en fin fredag!

Gäsp!

Nu så har jag gjort min sista natt på ett tag! Bra har det gått men så trött jag var igår när jag gick till jobbet, men det gick över och jag känner mig nästan pigg nu!

Men lika bra att hoppa i säng och försöka sova för jag ska till tandläkaren på em och vill vara någorlunda pigg då :-)

När jag är klar hos tandis så ska jag åka och handla färg till köksbordet som jag har tänkt måla om länge men aldrig blivit av, men nu ska det bli dags! Ska börja måla ikväll tänkte jag! Snart går vi flytta hem till lägenheten igen efter att bott hos mina föräldrar i över 2 månader, vattenskada är inte kul alltså!!

Nä nu ska jag nog blunda så får vi se när John Blund hälsar på :-)

Natti natti!

Dags att sova igen :-/

Åh vad jag är trött nu!!! Blev fel när jag måsta ställa klockan idag för att gå på utbildningen på jobbet, utbildningen i sig var bra och det kommer bli jätte bra i jobbet men jag var så trött när jag kom dit.

Nu har jag ätit lite mat och ska sova i 2 timmar tänkte jag innan det är dags för den tredje och sista jobbar natten! 

Så trevlig kväll på alla som är ledig och jobbat för den delen :-)

Natti natti för en stund!

God natt ;-)

Ja då ska väl jag säga god natt igen då :-) har nästan precis kommit hem från jobbet så det är väl dags att hoppa i säng, ska tillbaka till jobbet till 15 igen för jag ska på en utbildning, och sen hem och vila igen för jag ska jobba sista natten inatt! 

Nu var det plusgrader när jag gick hem så det var faktiskt skönt att få komma ut i luften när man har jobbat inne hela natten. 

Nä nu ska jag ta bort mascaran och borsta gaddar och hoppa i säng så jag är någorlunda pigg när jag ska tillbaka på utbildningen. 

Ha en bra onsdag! Natti natti :-)

God morgon/god natt!

Ja det beror på det där, för dom allra flesta är det god morgon nu men för mig är det god natt! Jag kom hem från jobbet för en timme sen, har tillbringat min natt där. Nu ska jag försöka sova gör jag ska jobba natt inatt med, så nu måste jag verkligen sova, och måste försöka sova länge! Annars när jag jobbar en natt så sover jag inte så länge, kan inte för det första och för det andra måste jag försöka vända tillbaka dygnen på engång, men nu har jag tre nätter på raken så jag måste sova helst hela dagen. Men har avklarat den första nu iaf :-) 

Igår gjorde jag något som jag är alldeles för gammal för ;-) men har velat gjort det i många år så jag slog till med det nu, synd att man inte är 18 än ;-) ska visa bild sen, inte nu för nu ser det inte då bra ut! Men lovar att knäppa ett sen när det är läkt och är fint ;-)

Nä nu ska jag försöka sova så jag orkar jobba inatt med!

Ha en fin höstdag!

God morgon!

Här blev det inte jätte lång sovmorgon idag, jag vaknade före nio men jag hade gärna sovit till tio iaf men så blev det inte! Ligger och drar mig i sängen nu och är väldigt trött, men lika bra att kliva upp för jag kommer iaf inte kunna somna om nu hur mycket jag än vill. 

Om en stund ska jag väl åka till Linda med en rullgardin som dom ska köpa av mig till Mollys rum, sen på em/kväll så ska jag på ljusparty. Nu ska jag iaf börja med att kliva upp från sängen :-)
Ha en bra dag!!!!




Natti natti

Nu är det verkligen dags att hoppa i säng! Förstår inte vad jag gör uppe nu, men jag har suttit och pratat med mamma och druckit te, och så kom vi på att vi skulle spela ett spel på mobilen  ;-)
och jag kom på att jag skulle tvätta kläder fast det var sent, men jag tyckte tydligen att ett var läge för det! :-) ibland måste man bara!

Nu sitter jag i sängen och har gjort min nattfläta så då är det dags att lägga ner huvudet på kudden och somna in! 

Natti natti! 



17 oktober

Oj oj va tiden springer iväg! Nu var det ett tagsen jag skrev här igen! Men har verkligen inte haft tid eller lust!

Just nu sitter jag och läser en bok av Peter Robinson - "En bit av mitt hjärta" heter den, har precis börjat läst den men det började väldigt bra och verkar vara precis lika bra och spännande som dom andra av hans böcker som jag läst! Älskar att kunna sitta eller ligga och läsa i lugn och ro och bara försvinna in i bokens värld :-) väldigt avkopplande! Och en kopp hett te bredvid är aldrig dumt ;-)

Annars idag har jag jobbat, när jag kom hem så väntade jag på att älsklingen skulle komma hem med mat, blev snabb mat idag :-) nudlar och kyckling, mmm....

Nu ska jag gå och hänga en tvätt innan jag ska sätta mig och läsa igen ;-)

Trevlig kväll!






Ibland hänger man inte med i svängarna!!

Planen idag efter jobbet var att åka till min "kusse" och hälsa på, som vi prata om i en evighet känns det som ;-) men min älskade sambo eller min farbror ska jag nog skriva hade tydligen andra planer för mig och K efter jobbet :-) ibland hänger man bara inte med i svängarna!!

Men det blir nog spännande, halv sex i em kommer min farbror och hans fru och hämtar oss. Får se hur det blir :-) hehe!

Men sen ska jag nog åka ner till "kusinen" min endå om det inte bli allt för sent :-)

Oj oj få se hur denna kväll slutar :-)

1 oktober

Nu är den riktiga höstmånaden här, kallt och ruggigt har det varit ett tag och det blir ju inte bättre ;-) kan även komma snö i oktober det har man varit med om allt för många gånger, känns lite väl tidigt så jag hoppas verkligen inte det kommer någon snö alls innan november december! Det jag gillar mest med hösten är att man kan tända mycket ljus och mysa ner sig i soffan med en varm filt och läsa och dricka massa te och bara vara :-) 

Men fick jag välja vill jag gärna ha tillbaka sommaren! Så det är varmt och gött jämt och man slipper klä på sig flera lager kläder för att stå ut i kylan. Men men, man kan inte välja så det är bara gilla läget och göra det bästa och mysigaste av det :-)





 
Och är man hos mamma tänder hon kakelugnen så det blir varmt och mysigt inne :-)

RSS 2.0