Hipp hipp hurra för min systerson idag =)

Idag fyller min systerson 20 år! Stort grattis till dig!! Den snälla moster jag är så ringde jag och sjöng för honom 8.30 imorse =) Jag väckte han med min ljuva stämma, hehe men han tyckte nog att det va rätt fint endå ;)

                                                     
Här var man en stolt moster när han tog studenten förra året, här öppnar han ett stipendium =)



Annars idag så har jag varit på stan med Linda, hon va ute efter något nytt och jag var inte ute efter något men kom hem med en ny väska som jag ska ha skolböckerna i =) ett läppglans och en ny ögonskugga. Vi tog en lunch och pratade en massa, va en trevlig dag med min vän!

När jag kört hem Linda så åkte jag hem och invänta Engan som kom strax efter 14, vi bestämde igår att vi skulle plugga lite idag, så med lite kaffe och te så satte vi oss framför en varsin data och plugga lite medicinsk grundkurs,vi fick en del gjort iaf =)

Nu ska jag dricka lite te och kolla lite på tv innan det är dags för sängen, ska komma i säng tidigt idag igen för jag ska upp och jobba imorgonbitti.

Ha en trevlig torsdagkväll!


Bakar knäckflan med mamma :-) med choklad...

mms_img29078 (MMS)

Bakar knäckflan med mamma :-) med chokladcreme i mitten, så himla gott! :-)


60 års kalas blev 81 års kalas =)

Gårdagen blev mysig och vi hade verkligen vädret med oss, srålade sol hela dagen, en rikigt skön höstdag =) Man kan vekligen inte klaga.

Som sagt så var det syrran och och systersonen som skulle firas men det blev även syrrans mans bror som vi firade med som också ha fyllt 20 år nu och så firade vi lilla Frejsen med för hans familj inte hade firat henne än, det blev mycket folk och mycket presenter till dom och mycket god mat och fika =) Lyckad dag tycker jag och jag hoppas att dom som va i centrum också är nöjd.

Tänk att min "lilla" systerson fyller 20 nu på torsdag, helt otroligt va tiden går fort, det va inte längesen han började skolan tycker jag och nu går han på läkarlinjen i Uppsala, kan jag säga mer än att jag är världens stoltaste moster =) Han kommer gå så långt min älskade systerson och han kommer bli en så duktig läkare!

                                        
                                                             Mina ögonstenar ♥



                                                               

                                                        Världens bästa syster ♥



                                      
  
                           Jonas fick en väldigt fin mössa att ha ute i skidspåret i vinter =)



                                                                

                        Frejsen tycker det är roligt att vara så nära kameran hon bara kan =)


                              
                             
  
Dom här två hade smygit sig in och lekte i vardagsrummet när vi kom in =) Bästa polarna! ♥


Det va lite bilder från gårdagen =) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka till mamma och äta och tvätta lite mer kläder och umgås lite. Ska även skriva ut en uppgift från skolan som jag ska fixa tills på tisdag tänkte jag.

Ha en riktigt bra söndag för det tänkte jag iaf ha =)

              


60 års kalas =)

Nu ska vi åka ner till VAlbo och ha 60 års kalas, det är syrran och systersonen som vi ska fira =) Kommer bli en mysig dag, träffa alla och äta gott och bara ha det bra! Jag längtar till mina syskonbarn nu, va längesen jag såg dom nu.

Nu ska jag göra mig klar så sambon slipper vänta mer på mig =)

Ha en bra lördag, för det ska jag ha =)


Fredag - Ledig helg =)

Jobbade till 14 idag och det är inte fy skam när man ska ha ledig helg, blir lite längre ledighet. När jag kom hem från jobber så satte jag mig soffan och fundera om jag skulle sova middag en stund, men det strunta jag i och satt och kollade på repriser på tv:n ist.

När älsklingen kom hem så bestämde vi oss för att beställa mat idag, jag orkade inte göra någon mat hemma och inte han heller, så jag åkte hem till mamma och slängde in en maskin tvätt och när jag kom hem så åkte älsklingen och hämtad maten så vi fick i oss lite.

Sen har vi mest suttit framför tv:n, jag åkte hem till mamma och var där ett tag och gosa med Skräcken medans den andra maskinen var i gång, när den va klar och hängd åkte jag hem och så kollade vi på idol. Har inte sett så mycket av det än, tror det är det första hela idol som jag sett i år.

 

Nu sitter jag och funderar om jag ska hoppa i säng, är iaf trött, finns inget att se på tv, vill inte börja se en film för det är för sent nu för det tycker jag ( ska upp rätt tidigt imorgon ) så det finns väl bara en sak som gäller =) SOVA! Och jag hoppas verkligen att jag sover bra hela natten, ska vara pigg och glad imorgon!

 

                          
                                                                         Skräcken ♥


Torsdag 22/9

Nu ska jag trotsa min trötthet och åka och köra ett zumbapass, jag känner att jag vill göra det fast jag skulle nog behöva vila. Men jag vill verkligen kunna sova inatt så jag ska nog inte lägga mig och vila nu så därför så trotsar jag min trötthet och gör något roligt ist.

 

Nu ska jag fylla på vattenflaskan och åka ner till sporthallen, ha en trevlig torsdag!

 

 



En av alla låtar vi dansar till =)

Onsdag!

Dags att gå till jobbet snart, börjar 11.30 idag fick jag mess om det,  så det är väl bara att gå till jobbet till dess då =)


Tänkte bjuda på en bra låt, har en skiva i bilen ( som jag har i hela tiden nu =D) med massa gamla låtar som jag lyssnade mycket på när jag yngre, och då kom jag på att tänka på den här låten, inte dum alls!




Ha en trevlig onsdag!

Tisdag - Skoldag!

Ja så va det dags igen och sätta sig i skolbänken, har inte riktigt vant mig än att jag går i skolan igen men det kommer det med snart =) Det är ju bara 3 timmar i veckan vi sitter i skolbänken sen så ska vi plugga en massa hemma, det kommer bli en hel del pluggande, men man får se det på den ljusa sidan tycker jag. Man får utbildningen, man får mer lön när man är klar och så får man läsa massa intressanta ämnen och det är inte helt fel tycker jag då =)
Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska ner till Bollnäs igen och köra ett zumba pass =)
Ha en bra tisdag!

Måndag 19/9

Idag fyller världens bästa syster år!! Grattis på födelsedagen systeryster =)

                                               
                        Syster och lilltjejen, där var hon inte gammal! ♥


Lika trött idag igen! =/

Det blev inte "Eclipse" igår, jag satt och kollade på två dåliga filmer ist som gick på tv, tror det va för att jag inte orkade gå fram till dvd:en och sätta igång filmen =) Vi tänkte kolla på den filmen nu när jag kom hem från jobbet men jag vet inte om jag orkar.

Är lika trött idag med men jag sov iaf lite fler timmar inatt men bara för att jag förlora massa sömn natten innan så är jag inte nå piggate än igår, men jag hoppas jag är det imorgon. Jag är ledig imorgon så jag kanska kan sova ut riktigt, om jag inte kan det så ska jag inte jobba iaf.

Jag och sambon ska iaf äta lite götta och kolla på tv eller film innan det är dags för oss att hoppa ner i sängen och sussa. Ha en trevlig söndag kväll!


                                                    

Vill sova en vecka!

Det skulle verkligen vara behövligt att jag skulle få sova i en vecka eller så, men det går ju tyvärr inte men det skulle sitta förbannat bra! Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, har inte sovit många timmar inatt, har bara vridit och vänt på mig och blivit förbannad för att jag inte kan sova och så har jag sparkat och slagit min snarkande sambo! Men inte märkte han nå men han blev iaf tyst några minuter =) så jag hann slappna av lite innan han började igen, men det va inte det som höll mig vaken från början det va bara grädden på moset om man säger så! Jag kan helt enkelt inte sova! Men inatt ska jag göra det har jag bestämt!

Och inte va det kul när kockan ringde kl 6 och jag måsta kliva upp och göra mig klar för jobbet, började 6.45 imorse så det var mer eller mindre en sömngångare som kom till jobbet. Men det gick ju bra att jobba endå, jag höll mig vaken, på rasten satte jag mig ute i blåsten och fick massa kall luft så jag skulle hålla mig vaken hela dagen! Fick även SKRAPA rutan på bilen imorse innan jag kunna åka iväg till jobbet!! INTE KUL!

Kanske någon tycker att jag ska lägga mig nu och sova men det vet jag av erfarenhet att det inte kommer gå så bra för mig att sova om jag lägger mig så här tidigt ( även om jag inte sovit något natten före), jag kommer sova några timmar sen kommer jag vara klarvaken och ligga och fundera på när jag kommer somna igen och bli förbannad för att jag inte kan, så därför så tänkte jag gosa ner mig i soffan med en filt, en skål chips och kolla på film tills det är dags att hoppa i säng i hoppas om att sova hela natten!

Så nu ska jag gå och hälla upp chipsen i en skål och knäppa på en film, vet inte än vad men jag tror jag ska kolla på "Eclipse", har inte sett den än så det är väl dags när man sett dom andra två..  

                                              

Ha en bra lördag kväll!!


Sunsilk.

Köpte nya sunsilk för någon vecka sen, jag tänkte att jag måsta prova. Mitt hår har inte mått så himla bra sen jag kom på den smarta idéen att avfärga mitt svarta hår, men nu håller det på att repar sig och känns som vanligt igen, (tack och lov!) men så tänkte jag att jag skulle prova sunsilk repair, jag måste säga att jag blev överraskad! Håret blev jätte lent och mjukt som en fjäder, och så luktade det gott och det är aldrig fel =) Så jag är nöjd med nya sunsilk! Ni som inte har provat tycker jag att ni ska det =)



                                              

Onsdag 14/9

Jag känner mig inge vidare nu, trött som bara den och nacken värker så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Va så trött idag när jag kom hem från jobbet så jag somnade på soffan i nästan 2 timmar, så jag är verkligen trött när jag sover efter jobbet så länge! Va väl behövligt då kanske!

Har inte blivit så mycket mer än så ikväll, nu sitter jag och surfar runt lite på nätet! Jag har ett mål som jag ska genomföra när jag fyller 30 (det är 1,5 år dit), så jag har suttit och läst lite om det jag ska göra, jag tror det kommer bli så roligt men grymt jobbigt! Och skulle det inte hända något på vägen så kommer jag berätta mer om vad jag ska göra 2013 för er en annan gång när det är klart att det blir av. Det kommer krävas mycker träning från mig men det är jag verkligen villig att ge. Jag är lite sugen på att göra det nästa år men jag ska vänta för jag är inte tränad för det första och så ska jag göra det som en 30 års grej! =) Inte roligt att man börjar närma sig 30 så det är lika bra att göra något roligt av det =)

Nä nu ska jag fortsätta med att inte göra något alls! Ha en bra onsdag!


Tisdag: Skoldag!

Jobbade till 12.30 sen åkte jag ner till skolan för en ny lektion, va en intresant dag på skolan måste jag säga, hoppas det kommer fortsätta så. Det tror jag att det kommer göra, är säker på att det kommer bli roligt! Fick massa papper idag som jag ska läsa igenom någon dag, sen är det en film ( "vingar av glas") som vi ska se och diskutera om 2 veckor, Engan skulle fixa filmen så vi kan kolla på den tillsammans.

Sen åkte jag hem och gjorde lite mat och satt och kollade på lite tv innan det va dag att åka ner till sporthallen och körde ett pass zumba. Nu sitter jag i soffan igen och kollar lite på tv.

Ska väl hoppa i säng om en stund, sov inte många timmar i natt, va vaken mer än va jag sov, vred och vände på mig hela tiden och va arg på mig själv för att jag inte kunna somna, så jag va rätt trött idag när jag kom till jobbet, men konstigt nog är jag inte så trött nu men jag hoppas verkligen att jag kan sova i natt! Annars kommer jag bli galen och så kommer det vara synd om mina arbetskamrater imorgon, är jag så klumpig och vet knappt va säger och gör när jag inte har sovit =) hehe Men det blir nog bra endå =)


 
                                                 

Lilltjejen på hennes 1 årsdag, hon gosar på sitt lilla vis med det där trollet hon fick av mig =) Hon gillade håret på den, gotjejen! ♥

 

Natt natti!


Lördag 10/9

Jag är ledig i helgen och det är skönt, får sova ut och bara vara och ta dagen som den kommer, och det är inte dumt =)

Vad har jag då gjort på min lediga dag, inte så hemst mycket men jag va ner på dollar och kollade lite och köpte servetter, hittade 3 fina ljuslyktor för bara 40kr och det är inte fyskam =) Har ingen bild på dom nu men ska knäppa på dom nått tag när jag orkar, men nu är det tända ljus i dom iaf, det är ju höst då ska man ha lite tända ljus och mys, det ända som är bra med hösten och vintern tror jag. Åkte till rusta och kollade lite där med och kom ut men en ny matta till hallen, sen ringe jag min vän Marie och bjöd in mig själ =) Vi drack te och pratade lite skit innan det var dags för henne och åka på "Engmans Kapell" i Galven, och jag åkte och köpte lite götta, det är ju ändå lördag. Och bara "So you think you can dance" har slutat ska jag ta fram gosakerna och knäppa på "Harry Potter" film 7.




Jag måste visa vad jag köpte igår när jag va ner på stan efter jobbet, Linda kom hem från Sthlm igår men innan hon fick åka hem och mysa med pojkvännen sin så skulle hon jobba så jag åkte ner till stan och käkade lunch med henne, och innan jag åkte hem så handlade jag lite nytt smink. Jag har känt att jag vill prova brun eyeliner och brun mascara, har aldrig använt det så jag kände för det nu, och så är jag så mycket ljusare i håret nu mot för förr när jag va svart ( är lite brunaktig nu) så jag tänkte att det skulle bli bra, och en ny rouge behöve jag för
jag är trött på dom jag har.

Men ville inte lägga ut så mycket pengar på mascara och eyeliner nu när jag inte vet om jag trivs i brunt, så det fick bli en mascara från max factor och eyeliner från isadora, rougen blev från id bareminerals.

 

Mascaran har en gummiborste och det brukar jag verkligen inte gilla, men jag måste säga att jag blev positivt överraskad, va inte alls lika jobbigt att måla med som jag brukar tycka, det blev fina fransat och det blev mycket som jag gillar =) Så det är tummen upp för den, och nu när jag provat brunt och faktisk gillar det, så kommer jag köpa en brun mascara i ett annat märke sen, vet redan vilken =) Men jag tycker denna är prisvärd och man ska prova den om man inte vill lägga så mycket pengar på mascara. Pris: 170kr

                                                 

Jag har inte köpt isdaora smink sen jag gick högstadiet tror jag =) så det var väl dags att prova, Linda tyckte att jag skulle prova denna ist för att köpa en dyrare om jag inte skulle gilla och ha brunt. Men jag måste säga att den va bra, jag har haft den idag och den har suttit jätte bra och varit snygg hela dagen, har snart haft den i 12 timmar så den håller verkligen måttet. Va lätt att applicera för en sån som mig som är värdelös på att kladda på eyeliner, snygg färg, svartbrun är den och den blir väldigt snygg på. Mycket prisvärd eyeliner måste jag säga som inte är en hejare på det. Pris: 95kr.

                                             

Och rougen blev från id bareminerals, har aldrig köpt något från det märket, har väl varit lite snål på det tror jag =) Rouge är jag så himla kass på, vilken färg som passar en blekis som mig och så, så utan Linda gå absolut inte att köpa en ny rouge. Hon prova några på mig igår och hon fram till att den här passade mig, så jag litar såklart på henne och slog till, det va en väldigt fin färg, man ser så fräch ut så =) Nä men nu när jag provade den idag så blev jag nöjd och gillar färgen, den är riktigt snygg! Så tack än en gång för hjälpen min kära vän =) Och priset va inte så farligt som jag trott, tänkte mig att den kunde ha varit en 100kr dyrare, så jag blev glad för det såklart =) Velvet är det jag har köpt. Pris: 320kr.

                                                 
Nä nu ska jag knäppa på filmen och ta fram mitt götta och bara gotta mig =) Ha en trevlig lördagkväll!!


Kall dusch!!

Bokstavligt talat så fick jag mig en kall dusch när jag kom hem från träningen och skulle hoppa in i duschen, sätter igång duschen, känner att det kommer varmt vatten och jag började shamponera håret, VA HÄNDER DÅ?? Jo det slutade komma varmt vatten och det kom bara kall vatten! Fy fasen jag höll på att frysa ihjäl i duschen, tvättade av mig snabbt och hoppa ur badkaret och torka mig och satte på mig en torr handduk och min morgonrock, sen måsta jag ju ställa mig med huvudet ner i badkaret och tvätta ur shampoot som jag hade i, och jag måste ha i balsam med för annars funkar inte mitt hår, kan ju säga utan att ljuga att det inte var en trevlig dusch eller hårtvätt och mitt huvud höll på att förfrysa!!

Så nu sitter jag i soffan med dubbla filtar och har precis druckit två stora koppar te! Det värsta jag vet är att frysa så det va inte den bästa dusch stund jag har haft! Dom kan väl varna en om dom ska knäppa av varmvattnet av någon dum anledning, bor ju i en hyresrätt! Tror jag börjar tina nu iaf =D

                                                         

Ingen Harry Potter blir det ikväll, för nu orkar jag inte, det får bli i helgen ist. Så nu ska jag kolla klart på "Lyxfällan" sen blir det nog natta, inte mycket mer av kvällen kvar och trött är jag så det blir nog sängen snart.

Natti natti! =)


Zumba!

Ja snart så ska jag åka ner till bollnäs och köra ett zumba pass =) Kommer bli lika roligt och svettigt som vanligt antar jag =) Ska bara byta om strax sen så åker jag ner.

 

Annars idag så har jag jobbat, åkte hem till mamma direkt och släppte ut Skräcken ( katten ) och tog hem min tvätt =) Och nu har jag precis ätit så jag orkar med och träna.

 

Nä jag kommer hem så blir det soffläga hela kvällen tills det är dags för sängen, mer spännande än så här blir det inte idag =) Orkar jag så kankse jag kollar på Harry Potter nr 7 som jag tänkt se en vecka snart, annars får det bli i helgen.

 

Ha en bra torsdagkväll!


Trötter!

                                                         
Känner mig som han nu =) Är så trött och vill bara lägga mig och sussa men det kan jag inte för då kommer jag inte kunna sova inatt och så har jag lite att göra. Jag ska laga mat, åka till mamma och tvätta, och ge henne min hemtelefon för hennes har gått sönder, fixa med papper till skolan, och sen så kan jag nog bara slappa en stund i soffan innan det är dags för att sussa, det är några timmar dit =/

En av mina favorit författare har äntligen kommit ut men en ny bok ( som jag och mamma har längtat! ) och nu har mamma den så jag hoppas hon har läst ut den så jag kan låna och läsa =)

Nä nu måste jag göra mat innan min mage blir arg på mig! Ha en bra onsdag!

Kvällens låt!

När jag var på väg hem från träningen ikväll så spelade dom den här underbara låten på radion, jag kan inte hjälpa det men jag gillar denna låt skarpt! Och hennes röst är ju så himla bra! Så jag tyckte att denna låt blir en bra god natt låt =)

Nu är det sussa som gäller! Natti natti!!! Föresten så vann Sverige i fotbollen med 5-0 ikväll =) ett steg närmare VM!!!







Första skoldagen!

Ja nu har man suttit i skolbänken igen =) va inte så farligt idag för vi pratade bara om vad vi ska läsa under detta år, vi var rätt många som skulle gå, tur man har dom man känner som går där, annars va det inte många man kände igen. Men det kommer nog gå bra det där!

Fick med oss en pärm och massa papper hem, skulle även ladda ner firstclass på datan hemma så vi kan jobba där ifrån. Nu när jag satt och ladda ner det så funkar det inte iaf =/ så jag måste väl göra om det, drygt! Men jag måste ju ha det så jag inte kommer efter i skolan!

Nu ska jag slänga i mig lite mer att äta, sen ska jag åka ner till Bollnäs och gå på zumba =) Så det blir ett bra avslut på denna dagen..

 

Ha en bra tisdagkväll!


Tisdag 6/9

Idag ska jag börja skolan, den börjar kl 13 och slutar kl 16 så det är inte många timmar. Vi som ska börja läsa idag får det genom jobbet och vi kan jobba samtidigt så det är väl därför det är så få timmar, kommer vara en gång i veckan och bara 3 timmar så man ska inte klaga =) Och det som är bra är att man kommer känna många som går nu så slipper man börja i en ny klass utan att känna någon.Det blir nog väldigt bra det här hoppas jag, skönt att få det gjort.

Nu ska jag börja göra mig klar så jag slipper stressa, blir nog en spännande dag det här =)

Ha en bra tisdag!


Bild!

Det va vi fem som var iväg på tjejmilen igår, det är jag som har händerna framför mig, jag hann inte med att den som knäppte kortet knäppte så därför ser det ut som att jag inte tycker om dom jag står bredvid men det gör jag =) hihi                            
 
                                                       

Jag är inte heller så trött i kroppen som jag trodde att jag skulle vara så det är ju bra, det ända som jag känner av lite grann är mina knän, är ju inte van att springa på asfalt så det känns lite i dom men annars är jag pigg i kroppen konstigt nog, men det är ju bara bra det =) Hoppas det håller i sig så, så jag inte känner av det imorgon bara =)

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska hoppa i säng för jag ska upp och jobba imorgonbitti =)

Natti natti!

Hemma igen =)

Nu är jag hemma igen från Sthlm, har ju varit och sprungit tjejmilen idag, och jag tycker att det gick bra på tanken på att jag aldrig i mitt liv har sprungit en mil, gick i mål på 1.10 så det va inte helt dumt, jag är verkligen stolt över mig själv som orkade runt hela milen! Det va inte alls lika jobbigt som jag hade föreställt mig så det va ju bra, vi som sprang i år har redan anmält oss till nästa års tjejmil =) Då ska vi springa på 1 timme tänkte vi så nu är det hårdträning som gäller =) Iaf träna mer löpning till nästa gång.


                                          

 

Det känns så bra och jag är så glad att jag klara detta, jag kommer somna som en vaggad bejby ikväll =) Tur att jag börjar jobba kl 15 imorgon så jag kan sova ut! Det är jag värld =)

 

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, har nästan precis kommit hem, har pratat med mamma och fått lite i magen så nu är det dags att ta en dusch!

 

Ha en bra kväll!!

 

                                      


Milen!

Har inte lagt in bilderna på datan än från igår men ska göra det på söndag eller måndag.

Imorgon ska jag till stora staden Sthlm, jag och några från jobbet ska ner dit och springa tjejmilen =) Får se hur det går för det har inte blivit så mycket träning till det men runt kommer jag om det är så att jag ska gå, ska börja med att springa så får vi se hur det går med orken, jag blir nöjd om jag orkar springa halva milen. Har ju varit så trött i några veckor nu så det är ju inte den bästa förutsättningen men jag ska dit och försöka iaf. Roligt kommer det bli iaf och det är väl det som är huvudsaken..

Nä nu måste jag gå och borsta tänderna och hoppa i säng så jag orkar upp imorgon, bussen dit går kl 7 från Bollnäs så det är dags att sussa...


                                         




Hipp hipp hurra för frejsen idag =)

Idag blir mosters gotjej 1 år =) Stort grattis min sötnos! Har haft kalas idag för henne och hon fick massa fina presenter, hon verka gilla det hon fick så det är ju bra =) Moster hade två stora påsar med presenter =)

Har varit en äkta moster idag, innan jag åkte och firade lilltjejen så bakade jag 3 sorters muffins =) Och medans dom va i ugn så slog jag in dom sista presenterna, så det va full fart här hemma på morgonen, jag som helst vill ta det jätte lugnt när jag har klivit upp och sitta vid tv:en en stund, men idag gick inte det. Men det funkade det med =)

Nu ska jag göra mig klar för sängen, ska lägga in bilderna från idag på datan så ska jag lägga upp lite kort från dagen, men nu är jag för trött för det.


                                        
Men ett gammalt kort på mig och lillan kan jag lägga upp iaf =) 1 år idag, tiden går så fort! ♥

Nu är det dags för sängen så jag orkar upp och jobba imorgon!

                                        

RSS 2.0