Valbo!

Idag har jag och Helena varit i Valbo, va har haft det jätte trevligt. Gått runt i några butiker, ätit och pratat en massa och bara haft det allmänt trevligt.

Blev lite shopping för min del, men hittade inte det jag skulle till Frejsen, jag måste försöka hinna det innan vi ska dit på lördag iaf. Men hittade några små saker, men måste hitta det jag vill köpa så jag hoppas jag gör det. Sen hittade jag lite sött till lillan, Linda jag kunde inte låta bli ;)

Till mig blev det en kofta, en tröja, lite smått från Ikea, strössel och en massa kuvert =)

Nu ska jag koka en kopp te och luta mig tillbaka i soffan och bara ta det lugnt innan det är dags för sängen. Måste upp i bra tid imorgon så jag hinner med lite innan jag ska börja jobba kl 13, får se hur det blir med det =)

Ha en bra torsdag kväll!

Tjoho!


Idag efter jobbet så åkte jag upp till Linda och gosa lite med lillan =) Men det är grymt va söt den ungen är, och hon är så liten så man vågar knappt hålla henne, men jag har vågat iaf =) Hon bara sover och jag försöker väcka henne, men efter några timmar så vakna hon och slog upp sina små ögon, hon bara kollade runt och så, inte grät eller nå, lät en eller två gånger, dom har verkligen fått en lugnt lite tös =)
 
Fick mms av syrran på mosters ögonsten idag, och oj va hon såg stor ut när jag har varit och träffar lillan =) Har ju nästan glömt att hon också har varit så där liten, nu är hon stora tjejen =)
 
Imorgon ska jag åka en tripp till Valbo med en annan Helena =) ska bli trevligt, shoppa, käka och prata massa skit! Måste köpa lite presenter till Frejsen och så kommer det såklart bli något till lillan med =) Kommer bli en trevlig dag!
 
Just nu sitter jag och kollar på tv och kollar runt lite på nätet, ska väl hoppa i säng om ett tag. Ha en bra onsdag kväll!
 
 
 
 
                                       
 

Tisdag!

Idag fick jag iaf sova lite längre än till 8, klev upp 9:45 idag och det var skönt. Ska strax göra mig iordning för att gå till jobbet. Jobbar kväll idag med, ingen höjdare tycker jag att jobba två kvällar på rad men men så är det ibland.
 
Linda, Magnus och Molly kom inte hem igår =( men jag hoppas dom får åka hem idag så jag får träffa dom! Jag spricker snart av nyfikenhet hur lillan ser ut live =) Hoppas dom håller sig vaken för ikväll när jag slutat kommer jag vare dom vill eller inte =D hehe nä då är dom för trött får jag väl vänta tills imorgon, men helst inte om dom kommer hem ikväll =)
 
Jag åkte ner till stan igår en snabbis innan jag började jobba, blev lite smått och gott =) en ny plånbok till mig och en ny mascara, resten jag handla var till mina små flickor =) Min älskade systerdotter fyller ju 2 hela år på lördag så jag köpte några presenter till henne, men fler ska det bli såklart =) En sak jag skulle köpa var slut så jag får hålla koll, och så en annan sak jag skulle köpa fanns det så många av så jag måste bestämma vilken jag ska köpa =) Sen blev det lite gulligt till Molly såklart =) ( Så nu får dom komma hem!! ) Kom hem så jag hann packa matlåda och ta det lugnt en liten stund innan jag åkte till jobbet och gjorde ett pass.
 
Nu ska jag väl ta och göra mig klar för att gå till jobbet om en stund!
 
Ha en bra tisdag!

God morgon!

Satte klockan på 11 idag för jag tänkte att jag skulle få sova ut idag, börjar jobba 13 idag så det skulle vara lagomt idag kände jag, men ist för att sova till 11 så vakna jag strax före 8, så 8:10 så klev jag upp, kunde inte ligga längre iaf.

Nu har jag precis ätit frukost och färgat bryn och fransar, var verkligen på tiden, dom var så ljus så att man inte såg dom =)

Funderar på att åka ner en snabbis på stan innan jag börjar jobba, men får se hur det blir.

Idag kankse Linda, Magnus och lilla Molly kommer hem =) jag hoppas dom är vaken iaf när jag slutar så jag får komma och hälsa på då och krama lilltjejen =)

Ha en bra måndag!

Lillan är här =)

Nu så har äntligen Lindas och Magnus efterlängtade lilla tjej tittat ut =) Har messat med hennes mamma idag om hur det gått och så, har tänkt på dom hela dagen!

 

Så för ett tagsen fick jag mess från en stolt mormor och nyss fick jag en första bäbisbild av en stolt och lycklig mamma =) Jag är så himla glad för deras skull, att dom nu är tre och ska börja en helt ny resa är så himla roligt och härligt för dom ♥! Jag bara längtar tills dom kommer hem så jag får träffa den lilla familjen och såklart krama på lill tjejen =)

 

 

Stor GRATTIS till er Linda och Magnus till eran fina lilla tjej!! Nu har ni blivit mamma och pappa =)

 

                                                     

 

 


=)

Jag vet inte om jag har skrivit något om det men min absolut närmaste bästa vän är gravid och just nu ligger hon på BB i Gävle, hon åkte in imors fick jag sms om =D Åh va spännande!!! Är så roligt att L och M ska bli föräldrar, dom kommer bli så himla bra föräldrar!!! Roligt att dom nu ska bli tre =)
 
                                                        Fina paret =)
                                                  ( Tog bilden från L:s blogg )
 
Igår lunchade vi på stan och idag hade vi bestämt att L skulle göra lunch åt mig för att jag hade delad tur idag, men fick sms om att den blev inställd för hon hade åkt in =) Så himla roligt och spännande, ska bli så himla roligt och få träffa den lilla filuren som legat i magen hennes =) Har knappt kunnat jobbat idag för jag har tänkt på dom hela tiden och speciellt L som ska kämpa med att få ut den lilla! Men det kommer hon klara galant såklart!
 
Jag bara väntar på att få ett sms om att filuren har tittat ut och att jag blivit "moster" igen =) Om inte knodden har tittat ut på fredag så sätter dom igång henne då. Jag sänder mina tankar till L och M och hoppas att allt går bra och att L och knodden mår bra!!
 
Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska hoppa i säng, börjar 6:45 imorgon så lite sömn vill jag ha. Efter jobbet så ska jag och älsklingen på husvisning, får se om det är nått att ha =) Spännande!
 
Natti natti!!
 
 

8 år <3

Idag är det 8 årsen jag och älsklingen blev ett par =) Tänk vad tiden flyger förbi, det har gått snabbt dom här åren. Dom bästa åren i mitt liv! Och jag hoppas det blir 8 till, helst hela livet såklart =)

 

                                               Älskar dig så himla mycket ♥

                                                   

                                                  ( gammalt kort på oss )


.....

Känns som att det var ett tagsen som jag skrev här, men så är det med mig, glömmer att skriva på ett tag och sen kommer jag igång igen.

Nu ska jag sussa, ska upp och jobba imorgonbitti igen.

Natti natti =)

RSS 2.0