Peter Robinson

Nu har jag börjat läst en till bok av Peter Robinson, åh va bra han är!!! Och det är så bra att han har gjort många böcker så jag har och läsa ett tag :-) mamma har alla och hon har läst dom så det är bara för mig att låna och läsa :-)

Nu ska jag väl lägga mig och sova, har läst nästan hela eftermiddan :-) hihi


Solig dag!

Idag har varit en solig och fin dag, kallt dock när jag gick till jobbet 6:40, men sen blev det strålande fin dag :-)

Efter att jag jobbat så gick jag hem och vila sen gick jag och Linda och Molly ut och gick, vi gick till kyrkan och kolla till våra anhörigas gravar, sen efter promenaden köpte vi en glass och gick till lekparken och åt den och sen var det lektajm :-) Molly höll en i handen och sen sprang hon i gräset och lekte i sandlådan, gunga och hade det så kul :-) mysig dag! <3

Nu ligger jag på sängen och vilar på maten, ska strax betala räkningar :-/ ett tråkigt måste!

Ha en trevlig måndag kväll!


25/8-13

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mollys 1 årsdag <3 hurra hurra hurra!!!!! :-)

Tänk att det redan att det gått ett år sen lilla söta Molly kom till världen! Fort har det gått och hon är så charmig och gullig!! Och jag är fadder/gudmor till lilltösen :-) <3

Igår var det ett års kalas för henne, var dit och kramas med henne och gav presenter som jag hoppas hon kommer gilla att leka med :-) hon blev trött efter en stund så hon måsta sova en stund innan det var dags för henne att öppna presenterna :-) Linda hade bakat massa gott, och jag är inte den som säger nej till gofika ;-)

Efter kalaset åkte vi hem och gjorde oss iordning, K skulle iväg till grabbarna och ha "grabbfest" ;-) och jag åkte till Marie och hade "tjejfest" ;-) jag var nykter så jag kunde köra hem, men det var lika trevligt endå! Vi pratade en massa och skratta och hade det jätte trevligt, när det var dags för dom att dra på krogen då åkte jag och hämtade K och så åkte vi hem och sov ist :-)

Slapp vakna bakis idag och det var skönt!! K åkte till Borlänge på fm med en kompis för att kolla på en skoter, jag och mamma åkte till barnens hus och kollade på presenter till Frejsen som blir 3 år nästa helg, min gonos!!!!! Hittade lite grann av vad hon ville ha så snart är man klar med det :-) till mig själv hittade jag nya ljuslyktor och ett nytt nattlinne :-) på hemvägen åkte jag och mamma in på Majas café och åt en god skagenrörsmacka och drack kaffe och te till, mmm gott var det!! Nu ligger jag i sängen och vilar lite, fick så ont i huvudet så jag måste vila en stund.

Ha en trevlig söndagseftermiddag! :-)


Fredag :-)

Fredag och jag är ledig i helgen :-) det ska bli skönt att bara ledig i två dagar känner jag!

Idag jobbade jag till 12 och det var skönt, gick hem och duscha och sen åkte jag och mamma ner till stan och shoppade lite och åt glass :-) lilla Molly fyller ju hela 1 år på söndag och imorgon ska dom ha kalas så det blev till att handla lite presenter till henne med :-)

Själv fick jag ett par nya löparskor ( men kommer bli promenadskor :-D ) två tröjor, dagkräm och ansiktsvatten från lancome, en mascara :-) nya skor har jag letat ett tag för mina har börjat spricka sönder så det var välbehövligt! Och har man liten storlek som mig och är 30 år kan det vara lite svårt att hitta bra löpar/promenadskor. Men nu så :-)

Nu ligger jag i min säng hos mamma och vilar lite, ska gå hem till våran lägenhet och hämta hit lite mer saker, fasen va drygt det är att inte bo hemma i sitt egna hem! Men men nu är det så!!

Ha en trevlig fredagskväll!!


9 år :-)

För 9 årsen idag så träffades jag och min älskade sambo <3 och sedan dess har det varit han och jag, tiden har gått fort, att det redan gått 9 år kan jag ibland inte förstå, men jag är väldigt glad och lycklig över att det blev vi <3 :-) och många år till hoppas jag att det blir <3

Älsklingen kom hem med 10 vackra rosa och vita rosor och ett gulligt kort :-) sen åkte vi ut och åt och prata och bara hade det mysigt. Nästa år blir det 10 år och då ska vi slå till med något stort ;-) resa bort kanske ;-) <3
Älskar dig min prins <3

Nu ska vi strax gå och sussa i mitt gammal flickrum, dom håller på och gör om vårat badrum så vi får sova hos min mamma under tiden :-) tur ibland och bo nära :-)

Natti natti!







Kram :-)

Nu har jag lagat lite mat så det finns när sambon kommer hem, är inte så förtjust i att laga mat men nu när hi har gjort 2 veckors matlista så är det inte lika jobbigt! Bara kolla vad som ska handlas så har man hela veckan :-) mycket bra för oss som inte har så mycket fantasi när det kommer till mat, man vet ju aldrig vad man ska laga för mat, men nu är det så skönt att bara kolla på listan så vet man :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för kl 19 så ska jag på bio med mamma, ikväll ska vi se "Hur många kramar finns det i världen" :-) den verkar så mysig.

Så kram på er och ha en bra måndag kväll :-)


Måndag 19/8

Så var det måndag igen, men det är min lediga dag så denna måndag är inte jobbig alls :-)

I lördags efter jobbet så var vi bjudna på 40 årskalas till Kris farbror, först var det familjen som var där och åt och fika sen kom alla deras vänner och festen började :-) men vi stannande inte så länge, jag var trött efter att ha jobbat och skulle upp och jobba på söndag med. Men det trevligt den stund vi var där fast man inte kände så många förutom halva familjen ;-)

Igår efter jobbet så gjorde vi inte så mycket, jag var rätt slut, fixa lite papper som ska skrivas på och gjort i ordning det som ska till jobbet som dom ska skriva på. Sen kollade jag på två serier och efter det blev jag sugen på att se Kalle och chokladfabriken :-) hehe så den kollade vi på innan det var dags att sova :-)

Nu har jag druckit mitt morgon te och ska väl ta och ringa mor och höra hur allt är och se om vi orkar ut och åka något idag :-)

Annars blir det en lugn dag, måste fixa med lite saker för på onsdag kommer dom och ska börja med vårat badrum, så allt ska bort från badrum och hall, kommer vara kaos här hemma i minst en månad, men blir väl fint när det är klart :-)

Ha en bra måndag!


Trevligt avslut på kvällen :-)

Lite gjorde ju idag endå :-) Det är marknad i stan i helgen så vi åkte dit på en årlig gå igenom koll, gick rätt snabbt, gick igenom på typ tio minuter sammanlagt med att stanna och prata med folk ;-) efter det så åkte vi till Kris syster med familj och hälsade på och drack te och kaffe och hade det trevligt.

Sen var det dags att åka och handla lite gott till kvällen, klockan 20 var det dags för Engmans kapell i Galven, va riktigt trevligt, mycket folk, bra musik och mysigt hade vi jag och älsklingen <3 dom har lite irländsk stil, sjunger på svenska men även irländsk folkmusik, riktigt bra och svängigt! Dom höll på till 23 med en halvtimmes uppehåll, ett riktigt bra avslut på kvällen!!

Nu är det dags att hoppa i säng så man orkar komma upp i bra tid imorgon med :-)

Natti natti!


God morgon!

Jag kunde inte sova längre, klev upp 8:15, och jag som hoppades på att få sova till 10 idag iaf när det är lördag, har vaknat tidigt hela veckan!

Igår så åkte jag ner till Marie och hälsade på, drack lite te och pratade en massa, lika trevligt som vanligt! Sen kom en kompis till henne och dom skulle åka till Gävle och shoppa och festa :-) gjorde dom alldeles rätt i!! Ångrade mig lite att jag inte följde med men var lite väl seg för det, nästa gång ist :-)

Efter besöket hos Marie så åkte jag ner till stan en snabbis och handlade lite, blev två nya mascarer, en topp, liten väska och lite smått och gott. En fin ljusstake köpte jag med när jag sprang in på rusta en snabbis innan jag åkte hem. Sen var det pizza som gällde till middag för mig och älsklingen :-) orkade inte laga mat igår. Var bara hemma igår kväll och tog det lugnt.

Idag vet jag inte vad som händer, tar dagen som den kommer, kanske sova hela dagen ;-) ska börja med frukost iaf och att älsklingen ska vakna så får vi se sen!!

Ha en bra lördag!


Äppelpaj =)

Idag har jag inte gjort ett dugg kan man säga, förutom att åka till sjukgymnasten vid 10 sen till jobbet och hämta mitt schema. Sen har jag bara diskat och laga mat tills sambon kom hem från jobbet, sen har jag mest vilat min lilla nacke som just nu gör mig näst intill galen :-/

Men för att göra livet lite bättre så har jag bakat äppelpaj till mig och sambon till kvällsfika :-) och såklart ska man ha massvis vaniljvisp till ;-) man blir lite gladare av sötsaker :-) hihi

Så nu ska vi fika gofika innan vi ska sussa!


God morgon!

Har varit vaken över en timme ungefär, började med att fylla diskmaskinen och knäppa igång den, sen blev det en kopp te framför tv:en. Nu ska jag äta lite frukost och packa ner tvätt som ska tvättas hos mamma.

Ser ut att bli en fin dag idag men det är kallt i skuggan än men det hinner ändra sig än =)

Nä nu ska jag ta itu med lite saker som måste göras idag.

Igår var det surr bi som var på morgon tv:n men idag blev det inte det =) mosters hjärta! <3


Café bönan

Idag har det inte varit lika varmt som igår men man kan absolut inte klaga, det har varit en kanon dag i mina ögon.

Idag efter lunch åkte jag, syrran och mamma ut till café Bönan, jag har aldrig varit där men det var riktigt mysigt, jag och syrran tog en god paj med vaniljsås och te medan mamma tog en kanelbulle och en kopp kaffe, gott var det! Efter fikat gick vi ner till vattnet och satt på bryggan och bara njöt och prata i solen.

Efter att vi kom därifrån var det dags för mig och mamma att åka hem igen efter en mysig helg i Valbo.

Borta bra men hemma bäst, ska bli skönt att sova i sin egen säng igen bredvid älsklingen. Han börjar jobba imorgon igen efter 4 veckors semester, han hade lite ågren över det, förstår han, så är det alltid när man varit ledig länge.

Fattar inte vad gör vaken än men jag fastnade vid tv:en, men nu måste jag lägga mig så jag orkar med morgon dagen, har en del jag måste göra imorgon.

Så natti natti :-)


Sommar och sol!!

Idag har det varit en riktigt sommar dag tycker jag, varmt från tidiga morgon till sena kvällen, rätt varmt nu med fast kl är över 23. Det gillar jag skarpt!!

Idag har jag även badat fast i poolen hos syster, men det är bra för att vara mig :-) svin kallt tyckte jag att det var men Freja hon var i länge och plaska omkring, hon simma runt i sin badring och ville inte kliva upp, jag var nog i iaf 5 min ;-) det var varmare och sitta på kanten med fötterna i och titta på Freja, det var 22 grader i poolen men jag hade nog velat haft 10 grader mer för att tycka det var skönt :-) tur vi alla är olika för Frejsen hon njöt och mådde prima i poolen!

På fm lekte Frejasen och jag i hennes lekstuga, hon är så rolig nu, hon pratar hela tiden och hittar på massa saker och donar på, man blir full i skratt ibland, men varm i mosterhjärtat blir man!
Har varit en mysig och bra dag i dag, jag somnade även i solstolen ett tag på em, men Freja kom och hällde kallvatten på mig så var det bara att kliva upp ;-)

Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen :-)


Nagel fix :-)

Imorse åkte och mamma ner till syster i Valbo och ska stanna hela helgen, som vanligt när jag och mamma ska ut och åka så är det ungefär 100 grader varmt och jag har ingen ac i bilen 😁 lite varmt att åka bil då!!! Men men fram kom vi och vi var väldigt glada för att kliva ur bilen 😊


Efter en dag i värmen med lek med Frejsen och storhandling så ligger jag ute i soffan och bara njuter och vi ska till och fika. Måla tånaglar har vi även gjort idag, vill ha lika som dig sa Frejsen och peka på mina tår så det var bara att fixa till 😊 hon är för go min Freja! 💗


Godis!!

Men va gott det är med godis ibland, nu var det ett tagsen jag köpte godis men köpte idag när jag blev tvär sugen bara så där :-)

Har inte gjort mycket idag, diska och fixa, tråk väder har det varit hela dagen, regnade hela förmiddagen, nu på kvällen har det väl spruckit upp lite. Var till sjukgymnasten och fick akupunktur på em och efter det åkte jag till Monica och Igge och drack te och pratade massa en stund.

Nu sitter jag framför tv:n och äter mitt godis och ska väl bara vara resten av kvällen. Sambon är i Rättvik på nå bil grejs, det villa inte jag :-)

Ha en bra kväll!


RSS 2.0