Min namnsdag :-)

Tydligen har jag namnsdag idag, inget jag håller reda på men Monica gratta mig idag så då kollade jag vad det var för namn idag och det stämde ju :-) syrrans namnsdag glömmer jag aldrig för det är på julafton men glömmer dock och gratta henne :-/ hihi

Jag och älsklingen åkte ner till Gävle en sväng på em, kollade lite i affärer och bara var, mamma ringde när vi var på väg ner och sa att stadsfesten började tydligen idag, och det märktes, hur mycket folk som helst på stan, men var lite inne på gallerian ist då, alltid nått :-)

Köpte mig ett par nya hörlurar/headset till mobilen, dom som följde med är för stora till mins öron så jag måsta köpa ett par nya, blev väl min namnsdagspresent det då :-)


Testa.

Måsta kolla hur det såg ut när jag la in en bild från telefonen, blev bättre än när jag hade min andra telefon iaf. Är en bild på vindsnurran som vi har här, jag måsta åka och kolla på dom, fråga mig inte varför men jag kände bara för det =)
 
Idag på em så var jag och sambon och kollade på ett hus, på bilderna såg det så himla fint och bra ut, men det var inte så bra som vi trodde att det skulle vara, köket var dock väldigt fint och modernt. Men konstig planlösning var det och det föll oss inte alls i smaken tyvärr, synd för jag tänkte när jag såg bilderna att det skulle passa oss, men men vi får leta vidare. Det går inte någon nöd på oss än men ett hus skulle sitta så himla bra nu!
 
Efter huskollen så åkte vi till Monica och Igge som bor nära där vi kollade på huset och hälsade på och fikade, trevligt som vanligt och vara hos dom =) Satt ute på deras altan och fikade när regnet smattrade på taket, mys!
Men imorgon så hoppas jag på sol och fint väder hela dagen!
 
Ha en trevlig kväll!

Jul. 30, 2013


Sol =)

Det ser ut att kunna bli lika fint idag som det har varit nu i några dagar! Det gillas stark! Så nu blir det till att äta lite innan jag ska lägga mig i solen och läsa boken jag började med igår, så himla spännande så jag vill läsa hela tiden =)

Önskar alla en bra dag med massa sol =)

Varmt!

Idag har det varit varmt! Men man ska inte klaga, nu är det som det ska vara på sommaren =)
 
Åkte till mamma på fm och solade och läste bok, jag läser en sån bra bok nu så jag vill inge hellre än att ligga och läsa hela dagarna =) åkte till sjukgymnasten på em och efter de åkte jag tillbaka till mamma och fortsatte läsa bok, sen kom sambon och sa att vi skulle åka och bada så då var det bara att åka hem och packa badväskan, men jag tyckte det var lite kallt endå så jag fega ur, men sambon bada efter en stund =) Amanda, Madnus och lilla Hugo följde också med och bada.
 
Om det är lika fint imorgon så får det nog bli att åka till någon strand, måste vara nära vatten när det blir så här varmt som det har varit idag. Och nu ska jag betala lite räkningar kvällen till ära =)
 
Ha en bra torsdag kväll/natt!

Oj oj oj!!

Nu var det verkligen längesen jag var här inne och kollade! Sist hade jag nästan precis fyllt 30 och hade ångest över det =)
 
Nu några månader senare så tycker jag nästan att det är ok att vara 30, fast jag har haft lite otur sen jag fyllde 30 så jag tycker inte att det är helt ok riktigt än! =)
 
Just nu har jag semester, har haft en vecka och har två kvar, var dum i år och tog bara 3 veckor, men jag har tagit semester i september också så det känns ok end. Som vanligt när jag har semester så är det inge fin väder, idag har solen lyst men det har blåst så mycket så det har varit kallt tycker jag. Jag hoppas det blir fin väder imorgon så jag kan lägga mig ute i solen och få lite färg på mig i år då!
 
Idag följde jag med Linda när hon skulle tatuera sig, snyggt blev det! Jag boka en tid med för att göra om lite på två av mina tatueringar, men det var lång väntetid så det blir inte försens i september, men det är snart för tiden går så fort! Så nu har jag suttit lite och kolla på vad jag ska ha på den ena som ska göras om lite, blommor ska jag ha men vet inte riktigt vilka, har mina ideér så får se om jag hittar några bra som jag kan visa för honom när jag har tatueringstiden.
 
Nä nu ska jag göra mig klar för att hoppa i säng, har suttit lite för länge framför datan ikväll känner jag, har lagt ut lite saker på tradera så det tar också lite tid, men nu ska jag stänga ner datan och göra kväller.
 
Natti natti

RSS 2.0