Fredag!

Idag har det varit lite sol framme iaf, har inte varit så mycket av den varan på semestern. Men det har inte varit så varmt i luften men skönt att solen är framme ändå.
 
Har inte gjort så mycket idag, mamma ringde imorse och sa att hon ville bjuda oss på mat idag så vi åkte dit på em och käkade. Lily fick vara hemma för hon låg och sov när vi skulle till och åka =)
 
När jag kom hem så gick hon och jag ut på balkongen och satt i solen en timme ungefär, hon tyckte det var så skönt, sträcka på sig ute i friska luften =)
 
Nu ligger hon i fönstre i solen och sover och jag ska väl ta och börja packa lite inför våran resa imorgon. Kanske att vi ska sätta oss på balkongen en liten stund till medans solen är framme!
 
                                                           
Denna bild är inte från idag men hon gillar att ligga i fönstret på dagarna när det är ljust ute =)

Ute på tur :-)

Idag var har vi varit och hälsat på vänner till oss, och självklart var Lily med =)  Hon gillar att vara hemma hos dom och hon känner igen sig och känner sig trygg. Hon gick omkring och kollade hela huset i vanlig ordning och sen la hon sig en sväng i deras fönster och vila. Blev lite lek med innan det var dags att åka och handla innan vi åkte hem igen.
 
 
                                           Sötisen leker vid stolarna!
 
                                    
 
                    När vi åkte hem så somnade hon i buren, jobbigt och hälsa på folk =)
 
                                                   
 
 
 

Onsdag.

Två årsen jag var inne på bloggen. Tiden går fort och ibland hinner man inte riktigt med. Det har säkert hänt massa saker dom här två åren men inget jag kommer att skriva om, jag kommer knappt ihåg vad som hänt ;-)
 
Det senaste som har hänt i mitt och sambons liv är att vi har köpt en helig birma, en liten tjej som heter Lily och är våran ögonsten :-) Vi är löjligt lyckliga för att hon blev våran och vi har blivit lite knäpp tror jag :-) hihi men det får alla ta för vi har inga barn så hon är våran skatt ♥ Hon är 4,5 månad och bedårande söt.
 
Förmodligen kommer jag skriva en del om henne när jag går in här och ska lämna några rader, men så är det och det är väl bara att gilla läget :-) 
 
                                                                 
                      Här är våran fina tjej, på denna hade hon varit hos oss i två dagar ♥
 
 
 
 http://www.firehearts.se/ 
Det är från denna uppfödare Lily kommer ifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0