Lite fattigare men ingen trasig tand =)

Imorse 8:15 var jag till tandläkaren och fick min trasiga tand lagad, det tog 5 min och det kostade 695kr!!! Inte billigt direkt att gå till tandläkaren! Tur jag inte tog bedövning för då hade det blivit mycket dyrare! Men nu har jag en hel tand igen och jag kan äta på båda sidorna =) Nu hoppas jag att jag slipper bita sönder fler tänder!

Efter tandläkarbesöket så åkte jag till Engan och gjorde klart en uppgift i skolan som vi skulle göra, så nu är det inskickad och klar. Måste ligga i mer nu med plugget känner jag, blir mer och mer att göra och jag har tagit det ganska lugnt ett tag men nu är det slut med med! Tänkte försöka göra klart den vi har på distans ganska snart så man slipper ha den över sig.

Nu ska jag dricka upp mitt te sen är det dags att gå till jobbet, har APT först innan det är dags för ett kvälls arbetspass.

Ha en bra onsdag!

                                                    
                                  


2 dagar!

Ja i två dagar måste jag vänta innan jag får min tand lagad! Fast jag sa att det var svårt och äta och lät som att det var jätte synd om mig så fick jag ingen tid innan =( Det är så obehagligt med ett hål i tanden som jag känner hela tiden och inte kan jag äta på den sidan heller!

Det är fortfarande lite synd om mig så jag tröstshopa en ny mascara =) ingen dyr blev det dock idag för jag måste ju betala tandläkaren på onsdag! Men jag fick iaf en ny =) Får det hur bra den är då, men den duger nog tills jag får köpa en av mina favoriter =)

Nu ska jag kolla vad som finns i kylen så jag kan göra lite mat, även om inte jag kan äta så mycket så har ju en till i hemmet som ska födas =)

Ha en bra måndag!

                                               
                                                   älsklingen ♥

Jävla polly!

Den röda pollypåsen är ju mitt favoritgodis, satt i soffan och götta mig i en massa polly när jag känner att det är något hårt som jag biter på, inge mer med det förns jag känner att det är vasst från en av mina stora tänder! Det hårda jag bet på va en bit av mig tand! Så nu har jag ett hål rakt in i min tand =(

Nu sitter jag här i soffan och är missnöjd och tycker lite synd om mig själv! Kommer nog inte kunna äta polly på länge nu =/ Skålen med pollyn som är kvar skrattar åt mig för att jag inte kommer kunna äta mer ikväll och för att jag måste till tandläkaren och betala en massa pengar för att dom måste laga min tand! Ja ikväll är det lite synd om mig! 


                                                  
                                            Ja här är en del av min tand =(

Nä nu ska jag nog sura klart i soffan innan jag ska lägga mig, måste upp tidigt imorgon för jag ska ringa tandläkaren!

Nä jag är inte bitter! =D


Helg

Men det är jobbar helg som står på mitt schema. Men inte ska jag klaga för det, det är väl alltid bra att tjäna pengar eller? =) hehe

Men jag önskar alla andra en trevlig helg som är ledig!

Alla hjärtans dag!

                                       

                                                      Hoppas alla har haft en bra dag!


....

Jag kommer inte att vara så aktiv här på bloggen på ett tag ( som ni märkt så är jag inte det nu heller ). Har så mycket att göra i skolan nu, och så ska jag försöka hinna träna och vara social dom få timmarna jag är ledig och inte är så trött, så jag orkar inte skriva så ofta här. Kommer väl lägga upp ett inlägg då och då iaf =)

Ska hoppa i sängen nu och sussa så jag orkar jobba mitt sista pass imorgon innan jag gör helg, har kväll så lite sovmorgon blir det iaf =)


                                     
Slänger in en bild från när jag, mor och far var i Sthlm på brorsans disputation. Han har forskat i matematik och är nu doktor i det, fråga mig inte i vad riktigt men jag vet iaf att han har löst någonting som ingen har löst sen 1700 talet, tur att vi alla har olika intressen =) Men det var en upplevelse att få vara med på något sånt där, man är en stolt lilla syster iaf! På bilden som jag har lagt upp så håller han på att visar någon uträkning, jag förstod allt speciellt när allt är på engelska och matematiska termer =)
Bra jobbat bror det här har du gjort bra! grattis!

Natti natti!


RSS 2.0