Hej från England :-)

Sitter nu på hotellrummet och tar det lugnt, har precis kommit hit från middag på en indisk restaurang med nästan hela K:s familj, va riktigt trevligt och god mat. Alla är så himla snäll och trevlig, synd bara att jag suger på att prata engelska :-) men jag hankar mig fram och ler och nickar, funkar nästan jämt :-) tur dom vet hur dålig jag är och pratar sakta med mig :-) Svärmor hade bjudit oss på hotellet, när vi kom dit och skulle checka in så hade K:s kusin ( han som ska gifta sig ) varit här och uppgraderat våra rum ( i smyg ) så vi fick en varsin svit, två stora rum gratis internet, frukost och så, och så hade dom köpt en jätte korg med massa roligt i, dricka, godis, body butter, duschcreme, läppglans från Bode shop :-) det var massa mer och fin choklad såklart :-) fixat taxi som kom och hämta oss ikväll, som dom betalat och taxi som kommer komma och hämta oss på lördag som kör oss till bröllopet som också är betalda, dom är så himla snäll och omtänksam, känner sig lite bortskämd. Så nu kan jag uppdatera bloggen lite medans jag är här, får se om jag lyckas lägga upp nå bilder annars gör jag det när jag kommer hem. Nu ska vi göra kväller här. :-) natti natti.

Ahhhh!

Åh va jag tycker det är jobbigt att packa, men nu är vi väl klar men det känns ändå som att jag har glömt allt! Visst att man kan köpa nytt men det finns inge värre och glömma saker när man ska åka bort!

Men snart är vi på väg till England och det känns så skönt och roligt! =) Lite kvar att göra här hemma bara men det ska jag/vi väl hinna med innan vi åker imorgonbitti! Betala räkningar ska jag göra iaf innan så jag slipper ha det över mig!

Ha en trevlig kväll, ska försöka göra allt klart nu så jag kommer i säng i tid ikväll =)

Packar!!

Åh va drygt det är att packa, vad ska man ha med sig och inte, blir det för mycket eller för lite???!!! Det är kul att resa bort men det är jobbigt att packa! Har nästan packat ner det mesta jag/vi ska ha med men ändå är det inte klart...... Allt smink, hår grejer, smycken, hygienartiklar! Ja allt sånt ska ju också med och jag vet inte hur jag ska kunna packa bra! Men det löser sig nog, har kvällen imorgon också på mig att packa innan vi åker.

Ska bli så skönt att bo på hotell i 3 nätter =) Så himla mysigt ska det bli! Och tack snälla svärmor som bjuder hela familjen på hotellet =)

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen, ska upp och jobba imorgonbitti så det är dags att hoppa i säng! Var och köpte en ny kudde i söndags, för min gamla håller på att ta knäcken på mig, min nacke och rygg, och jag måste säga att jag har sovit bra dom senaste två nätterna och jag har inte varit så stel eller nära på att få nackspärr så jag är nöjd =) Funderar på att ta med mig den till England =D hehe nä då jag ska väl stå ut i några dagar utan min kudde!

Natti natti!

                                      Nya kudden =)

Längesen =)

Ja nu var det längesen igen sen jag skrev här, glömmer bort det.

Nu börjar det dra ihop sig tills att vi åker till England och ska gå på K:s kusins bröllop =) Ska bli rikigt roligt och jag längtar faktiskt nu måste jag säga, få komma bort i några dagar och bara vara ledig, det behövs känner jag!

Just nu sitter jag hos mamma och har skrivit ut massa papper om deprission som jag ska läsa om till skolan, och så håller jag på och tvättar en tvätt och hoppas att den blir torr tills imorgon kväll när allt ska vara packat och klart =) Sen ska jag hem och titta om det är något som fattas innan vi åker, och rensa kameran på kort så den är tom och fulladdad med batteri så ajg kna knäppa massa kort på bröllopet och på min älskling såklart =) ja lite är det och göra innan man ska åka men det är det väl värt för det ska bli så roligt!

Nu hörde jag att maskinen var klar så nu ska jag gå ner och hänga den och sen åka hem..


                          
                                                                                                                                                                                                  
                             Hittade ett gammalt kort på mig och Elvis ♥ finaste katten vi haft..

ha en bra tisdag kväll!


Filmtajm =)

Väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan börja titta på "Män som hatar kvinnor", får se om jag orkar se hela, är rätt trött och hängig.

Linda kom över med filmerna när hon hade slutat jobba och så hade hon med sig ett ansiktsvatten som jag bad henne köpa för jag inte kom ner till stan nå och mitt är det någon droppe kvar i bara så jag behövde den. Tack för det vännen min =) 

                                                        
                 Har ett annat från lancome nu men ska prova den här denna gång.



                                               Ha en bra söndagkväll!


Sjuk!

Ja nu är det väl bara att erkänna att man har gått och blivit sjuk! Jag som nästan aldrig blir sjuk och har aldrig ringt och sjukanmält mig på jobbet men någon gång ska vara den första! Det som är värst nu är att jag har lock för öronen och det gör att det spänner nå så in i basken i huvudet, och att jag inte kan hosta upp det som ska hostas upp ( fräscht jag vet ), känner att det sitter fast i mellan gärdet och inte får riktigt upp det, så det gör grymt ont att hosta, men som med det mesta så kommer det gå över men det är iaf drygt!

                               Den här fisen är det som har smittat mig...hihi ♥ gohjärtat!

Men det är väl tur att jag blir sjuk nu om jag måste bli det och inte om 2 veckor när vi åker till England, det skulle inte vara så kul och åka över och vara sjuk.

Har precis kommit hem från mamma, jag och K åkte dit och fick mat, mamma gjorde purjolössoppa till mig för hon vet att jag älskar hennes purjolökssoppa och så är det lite synd om mig som är sjuk, gott var det som vanligt och så fick jag med mig hem så jag har och äta imorgon =) Sitter i soffan nu och är helt slut, blev helt slut av att vara hos mamma och sitta uppe så länge men jag kan inte ligga hela tiden men nu så ska jag ligga i soffan hela dagen och kvällen och bara vila så jag blir frisk, tänkte bli det tills imorgon, min plan är så iaf =)

Nu har jag har iaf läst ut alla Stieg Larsson böckerna, jag är väl den ända som inte har läst dom eller sett filmerna än, men nu har jag gjort det och ska låna filmerna av Linda så jag även får se dom. Sista boken tyckte nog jag var den bästa, för dom andra var så trög i början men inte den här. Men det är klart mycket bra böcker så det var väl bra att jag har läst ut dom nu =) Läste ut den sista imorse =)

                                 


Nä nu ska jag ta något och dricka och lägga mig till rätta. Ha en bra söndag!




                                       


Fick mms av syrran idag, mosters hjärta va...

20120412_144513_ (MMS)

Fick mms av syrran idag, mosters hjärta va ute idag och provade hennes nya trehjuling som hon fick i sitt påskägg i år :-) hon når inte riktigt ner än men roligt tyckte hon att det var :-) stor hon börjar bli! <3


12 april

Va ett tagsen jag uppdatera här igen, men så är det ibland =) Har inte haft tid att sitta vid bloggen så mycket för det är en massa annat som har tagit min tid. Men fick höra idag att jag aldrig uppdaterar så jag gör väl det nu då =)

Idag på morgonen så var jag och klippte mig, blev faktiskt mycket nöjd, nu känns håret fräscht igen och mycket luftigare, tunna nog ut en del men det är bara bra för det behövdes! På längden tog hon 10 cm men faktiskt tycker inte jag att det syns så himla mycket så det är ju bra =) jag som älskar att klippa mig ;)

Sen åkte jag och hämtade Linda så åkte vi in till stan och käkade, fikade och pratade en massa om allt =) Letade även en jacka/kavaj till mig som jag ska ha på bröllopet och som jag ska kunna ha sen, och faktiskt hittade jag en så nu känns det skönt att allt jag ska ha på mig på bröllopet är klart! Vi ska på bröllop i England om 2 veckor =) Det är K:s kusin och hans flickvän som ska gifta sig, ska bli roligt och få vara med om det! Men jag gillar inte att man ska ha klänning men jag får väl bita ihop denna gång då, hihi

Så nu har jag skrivit lite grann =D nu ska jag åka och fixa en grej innan jag ska bädda ner mig i soffan innan sängen, känner mig lite hängig, har blivit smittat av Frejsen, var där i veckan och hon var förkyld och har lyckats smitta ner mig, men som tur är har jag inte blivit jätte sjuk än bara lite hängig.

Ha en trevlig kväll! =)


RSS 2.0