23 mars

Det är då hemst vad jag är dålig på att blogga! Men men så är det, både glömmer bort och så finns inte tiden jämt! Men kanske ska göra ett försök idag då =)
 
Idag har vi varit på 1 års kalas för Melizza, var så längesen jag träffa henne så man nästan skäms! sist jag träffa henne var nog när vi var på hennes dop, och det var i augusti!! Men nu gick hon om kring och hade blivit så stor sen jag såg henne sist, rikig liten trollunge, så söt! Hon hade en sån himla söt klänning på sig, ska lägga ut bilder när jag lägger över dom på datan =) Som jag även också alltid skriver och inte gör, men ska bli bättre jag lovar!!
 
Innan vi åkte hem så åkte vi in en snabbis på dollar, hittade jätte fina ljusstakar som jag köpte 3 stycken av, sen blev det sånt man måste ha. Nu sitter jag här hemma och har fruktansvärt ont i huvudet, sambon har åkt iväg och ska kolla på en bil som han förmodligen kommer köpa, han är rätt bil galen!!!! Själv tror jag att jag ska lägga mig i soffan en stund och vila skallen, ta en kopp te kanske inte skulle vara så dumt!
 
Fick även min andra klänning igår som jag beställt som jag kanske ska ha på bröllopet, beslutsångest!! Ska fota mina klänningar och visa dom med ;)
 
ha en bra lördag!

14 Mars

Mitten av mars och det är inte vår än =/ Jag vill ha vår nu!! Är så himla less detta väder nu, det är kallt, halt och allmänt jobbigt! Men idag har solen varit framme och den har varit varm, var skönt att vara ute faktiskt! Längtar grymt mycket efter sol och värme!!
 
Idag så har jag varit och lunchat på stan med Linda och Molly, efter att vi alla tre var mätta så gick vi en runda på stan, jag var behov av något nytt att ha på mig på lördag när jag ska på dop, har ingenting att ha på mig på överkroppen så en topp var i stort behov kan jag säga, men efter lite letande så hittade jag ( eller Linda hittade den åt mig =D ) en fin blå blus som jag kan ha på dopet, låter kanske inte så fint men det var den =) ska lägga upp en bild sen när jag fotat den, och så köpte jag en kofta som jag redan har i svart men köpte den i en mörk fin grön färg, sen så köpte jag lite annat smått och gott, blev lite fattigare men det var det värt =)
 
Efter lite mat och shopping så var det dags för mig att åka till sjukgymnasten äntligen, var så skönt att komma dit igen! Sen hem och fixa lite mat, nu sitter jag i soffan och funderar på att ta en kopp te och bara lata mig i soffan tills det är dags att hoppa i säng! Är rätt trött nu känner jag men ska vara uppe en stund till för somnar jag nu kommer jag vakna inatt och vara pigg och det är jag inte så sugen på =)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!

30 år!!

Ojoj, tiden går fort! Att jag fyllde 30 år igår är konstigt, jag hatar verkligen att fylla år och det känns så där måste jag säga att fylla hela 30 år!!! Det jag hatar mest med att fylla år är att jag är i centrum den dagen, jag är inte en sån person som gillar det, bättre när andra fyller år så jag får fira den personen ist =) Men gårdagen blev mycket bra endå =)
 
Men dagen började med att jag jobbade till 13, en kollega på jobbet kom och sjöng kl 7 på morgonen med en mini prinssestårta, inte ens på jobbet kan man vara hemlig med att man fyller år ;) när jag slutade så åkte jag hem till mamma som bjöd på mat och god tårta, syrran kom hem en snabbis på dagen med min morbror med fru, pappa jobbar borta så han kunde inte komma hem tidigare, tur det finns telefoner =) Sen var det bara att göra sig klar mer eller mindre innans dom första gästerna kom!
 
Det var mer eller mindre fullt hus igår här hemma i våran pyttelilla tvåa, men det gick det med, trångt och varmt blev det men det var trevligt endå, det var ju bara nära och kära som kom och gick, fest är inget för mig men lite fika fick jag allt njuda på =D Det är inte jämt man träffas alla så det var ju ändå trevligt. Linda var så snäll och bakade det mesta av fikat igår för att jag inte hann för att jag har jobbat hela tiden fram tills att jag fyllde år, hon är så himla bra på att baka, allt var super gott som vanligt, mamma fixade tårtan =) Mamma var även så snäll att hon stannade hela kvällen och fixa med allt, diska, plocka fram fikat och servera och allt, bästa mamman =) Tack alla för en mycket trevlig kväll!!
 
Jag är väldigt nöjd med min dag igår iaf, och i helgen åker vi till södraberget i Sundsvall, där vi bara ska ta det lugnt, vara på spat och slappa och äta trerätters middag, och bara mysa! min älskade sambo gav mig det i födelsedagspresent och så fick jag en ansiktsbehandling med så jag är så nöjd. Nu när jag blev "gammal" så ska jag verkligen bara vila upp mig i helgen och njuta av att få åka bort och bli ompysslad =) och min kära vän Linda och hennes sambo ska också med så det kommer bli en toppen helg i Sundsvall =) Tusen tack min älskade sambo ♥
 
Idag så var jag, Linda och Molly och käkade lunch på Lilla K, åt god mat och prata en massa och hade lika trevligt som vanligt när vi träffas =) Molly fick ju tyvärr inte smaka på den goda maten men hon fick käka hennes egna mat som bestod av välling =) hehe stackarn hon titta så när vi åt och inte fick hon smaka, men snart när hon få tänder då ska hon allt få smaka när vi käkar =D Sen när Linda och Molly åkte hem så träffade jag Marie och tog en snabb fika, hon skulle iväg och träna men hon kom och bjöd mig på fika för att jag fyllde år igår, det va gulligt!
 
Nu ska jag ta en till kopp te innan jag ska sussa, har varit en bra dag och solen har varit framme =) jag tog ledigt idag och imorgon sen är det min lediga helg så jag blev långledig och det är inte alls dumt kan jag lova! Bra att börja dagarna som 30 åring med att få vara ledig och vila ;)
 
Natti natti!!!

måndag 4/3

Gick av min sista natt imorse kl 7, jag skulle inte sova länge idag tänkte jag för jag måste ställa tillbaka dygnen igen, men jag glömde ställa klockan och mamma glömde ringa och väcka mig så 14:30 vaknade jag av att mamma ringde och sa förlåt för att hon hade glömt bort och ringt och väckt mig, men det gjorde såklart inget med det blev lite längre än jag tänke, tur att jag jobbar kväll och inte dag imorgon iaf =)
 
Är rätt trött nu endå så det bådar gott till att kunna somna inatt =) Jag och sambon orka inte laga mat idag så mamma lagade mat åt oss så vi åkte dit och blev mätt i magen, jag passade på att tvätta en tvätt med, så mini lite nytta har jag lyckats med idag =)
 
Nu ska jag nog fixa en kopp te till mig och förtsätta glo på tv tills jag blir riktigt trött, mer en så blir det inte ikväll.
 
Ha en bra måndag kväll!

God morgon 2 mars

Känns dumt och säga god morgon kvart i två, men jag klev upp för en timme sen efter att jobbat natt. Gick bra att jobba, blev lite trött vid 4 tiden men gick över och jag blev helt plötligt jätte pigg, knepigt hur man funkar, det som är jobbigt med att jobba natt är maten, jag kan inte äta när jag jobbar, åt två smörgåsar och drack en kopp te vid 23 sen åt jag inge mer, magen pallar inte med mat vid den sena tiden, så det är lite drygt, och att jag har svårt att somna när jag kommer hem, men annars är det rätt bra att jobba natt =)
 
Solen skiner ute och det är vår i luften, blev lite sur imorse vid 6 när jag kollade ut och såg att det va snöstorm ute, det som höll på att att smällta bort och bli bart på vägarna, men får hoppas att det försvinner snabbt och att våren får komma helt snart! När jag satt på balkongen nyss så var solen alldeles varm, så himla skönt =)
 
Nu ska jag åka till mamma med lite tvätt och tvätta lite grann, och hälsa på såklart =) Sen ska jag nog vila en stund på em för jag ska jobba inatt med!
 
Så ha en underbar solig dag idag =)

Fredag 1 mars

Men va tiden går fort! Nu är det redan 1 mars, helt otroligt va tiden har gått fort nu tycker jag, men det är så skönt för vi går mot ljusare och varmare tider =) Och det är inte alls fel, längtar så himla mycket till vår och sommar nu, vill ha sol och värme!!
 
Igår var jag till frissan, var väldigt behövligt kan jag säga, har inte klippt mig sen mars eller april förra året, så en dec kortare och nu känns håret mycket frächare, så nu kommer jag kunna ha håret utsläppt på bröllopet vi ska på i mars utan och skämmas =) Efter frissan gick jag en snabbis på stan och handlader lite smått och gott, efter det så åkte jag till sambons syster och hennes lilla söta son Hugo och hälsade på =) Var trevligt, drack te och pratade en massa skit =) längesen jag träffa dom båda så det var mycket trevligt!
 
Sen blev den en snabbis hem och laga mat och sen ner till Bollnäs igen och hämta mamma på stationen och åka och handla med henne, sen åkte jag till Linda och lilla Molly =) Hon hade ju namnsdag igår så hon fick en lite present =) Fick en blötkyss av lillan på näsan och vi busa och så spydde hon ner mig som vanligt =) Börjar vänja mig vid Mollyspy nu =D hehe jag och Linda fika och prata en massa, lika trevligt som vanligt! Och när Molly skrattar så blir man så glad, hon är så söt min lilla guddotter =)
 
Var en bra men flängig dag igår, men är man ledig en gång i veckan så kan det bli så ibland. Nu ska jag göra mig klar för att åka ner till stan och hämta mamma för vi ska luncha, sen hem och sova, ska jobba natt hela helgen, undra hur det ska gå =) Jag som tycker det är så skönt att sova på nätterna =D
 
Ha en bra fredag!

RSS 2.0