Söndag!

Igår så var vi in till Valboköpcenter och köpte snygga skor till syrran som fyllt år, prova några till Frejsen med men det gilla hon inte så mycket :-)

När vi kom hem från det så bakade jag och Frejsen chokladbollar, va roligt och god blev dom :-) efter att vi lekt, ätit, fikat vårar bak så badade jag och Frejsen :-) mysigt!

Sen var det dags att sova för lillan, vi var uppe en lite stund och kollade på körslaget och åt gosaker :-) Sen la vi oss också, alla tre ( jag, syrran, Anders ) va så himla trött, jag somna innan 22 igår, det var första gången på veckor, skönt var det! Sov till 8:30, det var skönt :-)

Nu sitter jag i soffan, Kris har kommit ner och han och Frejsen sitter och kollar på skoterfilm på datan :-)

Jag ska åka in och kolla på en ny höst jacka och kanske ett par skor om en stund tänkte jag.

Ha en bra söndag!





Helg :-)

Nu har jag gjort helg, och skönt är det! Åkte till Valbo när jag slutade, måste ju träffa min älskade systerdotter lite :-)Så nu ligger jag i soffan och surfar runt lite och kollar på tv, och lilltjejen har somnat. så ikväll blir det en lugn kväll, blir nog en tidig morgon imorgon :-)
 
 
Har några auktioner som går ut ikväll, och det har gått trögt med kläderna, men nu hade jag fått bud :-) skönt att bli av me lite till =)
 
 
Jag och hjärtat <3
Ha en trevlig fredag kväll!! :-)

Grattis syrran!

Idag fyller världens bästa syster år!! Hipp hipp hurra på din stora dag! ♥
 
Hoppas du får en toppen dag, det är du värd!! ♥

Tisdag!

Tisdag = skola! Ska göra mig klar för att åka ner till skolan och bli lite mer lärd snart =) Sen väntar jobb till 21:15 ikväll.
 
Igår så var jag till Monica och paketera lite varor som ska skickas =) Fick 4 av 5 skor såld igår =) Mycket roligt! En av skorna fick jag mer än dubbelt så mycket för som jag la ut så det va extra roligt. Hade fått betalt av en av dom som köpt skor av mig idag så nu har Monica skickat iväg dom åt mig, så hoppas hon som köpt blir nöjd med dom!
 
Nu ska jag göra mig klar så jag slipper stressa! Ha en bra tisdag!!
 

Nu är håret färgat :-)




Det ser lila ut men det är svart :-) skönt att ha det gjort, nu ska jag skölja ut färgen och sen sussa.

Natti natti!

Söndag!

Nu har jag gjort helg, så skönt! Ledig imorgon och det är välbehövligt kan jag lova! Hoppas verkligen att jag kan sova inatt och sova ut imorgon!

Nu ska jag ta mig en kopp te och fundera om jag orkar färga håret idag :-) Sen får jag besök av Hanna tror jag.

Skulle behöva sova men det får jag inte än, alldeles för tidigt!



Ha en bra söndag!

@}~~

Sitter och kollar på körslaget, har suttit i soffan sen jag kom hem, har inte orkat gjort mycket =)

Sambon och hans kompis gick och köpte pizza till oss, inte så gott som jag hade tänkt! =/ Men vart mätt iaf!

Nu ska jag ta nått och dricka ( ska inte skriva te för det gör jag jämt =D )

Ha en fortsätt trevlig lördag kväll!




jag vet ser galen ut på kortet =D hehe

Lördag!

Hejhej lördag!
 
Har precis kommit hem från jobbet och jag är helt slut, blev inte många timmar inatt heller, kommer inte ihåg sist jag sov en hel natt och vaknade utvilad, så jag är rätt trött nu. Började 6:45 imorse, men det var skönt att gå i det duggiga vädret, blev lite piggare på vägen så det var ju bra.
 
Nu skulle jag helst villa lägga mig i sängen och dra täcket över mig och sova men det kan jag inte göra, då kommer jag absolut inte sova inatt så det är bara att vara vaken! Skulle behöva färga håret insåg jag igår så kanske att jag orkar med det, annars får jag väl hålla mig vaken framför tv:n =)
 
Kollade mina auktioner idag igen =) är tre stycken som går ut på måndag, två av dom har jag fått bud på, en har jag fått många bud på, har fått 12 fler bud sen igår sist jag kollade så det är ju roligt, så det blev mer för skorna än jag trodde så det är ju lite skoj =)
 
Nä nu ska jag ta och koka en kopp te till mig innan jag kommer på vad jag ska göra för att hålla mig vaken tills ikväll!!
 
Ha en bra lördag!

Fredag 14/9

God dag!

Ska strax göra mig klar för att gå till jobbet, är så himla trött idag så jag vet inte hur jag ska orka med att jobba, men det får gå som det går =)

Var nyss in och kollade på mina auktioner, nu har en auktion fårr ganska många bud =) roligt, jag kollade för en timme sen och sen gick jag in nyss för jag skulle kolla en annan sak också och då såg jag att jag hadr fått 7 till bud sen sist =) Det är ju lite roligt tycker jag! Hoppas få mer bud såklart!

Hittade lite mer saker igår som jag ska lägga ut till veckan, är ju lite kul när man får sakerna såld!

Nu ska jag ta en kopp te och en cigg innna jag ska göra mig klar för jobbet.

Ha en bra fredag!

provar!

Har precis laddat ner blogg.se appen, får se hur den är.




Provar lägga in en bild också då :-) Jag och min älskling!

Ska dra till mamma strax igen och hänga sista tvätten för idag!

Ledig dag!

Idag är jag ledig, och det är så skönt! Men jag har inte gjort mycket alls, har inte orkat om jag ska vara helt ärlig! Men tog två stora tvättpåsar till mamma och tvättade lite kläder, den andra maskinen är igång nu men snart klart så jag ska åka dit om en stund igen och hänga tvätten och stoppa in en till maskin. Det är väl det jag orkar idag!

Men jag ska även göra mat till älsklingen som har jobbat hela dagen, men det blir något lätt men som jag vet att han tycker om =) Så blir det ibland när man har en sambo som har noll energi kvar och helst av allt skulle vilja sova hela dagarna och inte göra ett skit!

Nä nu ska jag inte skriva mer, måste göra lite måsten =) Ha en bra torsdag!

=/

Det är så himla kul när man fryser så himla mycket så man måste ta en varm nästan het dusch för att komma igång, och va händer efter 5 min när man också har blött ner håret?! jo varmvattnet försvinner och det finns bara kallvatten kvar!!!!

Så nu sitter man här och fryser iaf och har blött hår men inte rent =/ känns så där, hoppas verkligen att varmvattnet kommer tillbaka så jag hinner tvätta håret och mig innan jag börjar jobba!

Bovärden svara inte i telefon heller så jag kunde inte skälla på dom =) hehe

Nu ska jag äta frukost då när jag inte kan duscha! Ha en bra onsdag!

God natt!

Nu har jag pratat med Monica så hon har fått adresserna till dom två sista som har vunnit på auktionerna =) så imorgon så skickas dom iväg, får hopps att dom som har köpt är nöjd med sakerna.

Och så såg jag att ett av mina skor hade fått fler bud =) kul!

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon, jobbar kväll men vill vara utvilad när jag kliver upp.

God natt och sov gott!!

Tisdag!

Både jobb och skola idag, trött som bara den som vanligt =) men men så är det.

Var precis och skickade iväg ett paket till en tradera vinnare =) roligt att jag fick 6 saker såld =) har fått in pengarna så nu är det bara att skicka, några grejer har jag hos Monica så jag måste ringa till henne ikväll när hon slutat och ge henne adresserna så hon kan skicka iväg dom 2 sista, 4 är nu skickade =) hoppas dom som har köpt sakerna blir nöjd.

Nu ska jag gå och grädda lite pannkakor =)

Ha en bra måndag!

God morgon måndag!

Jaha va gör jag vaken nu kan man undra!!??Ja det kan jag inte förklara, dumt är det iaf! Jag som ville sova ut idag men icke! sambon klev upp och kom in och pussa mig hejdå, sen kunde inte jag somna om, så 6:45 så klev jag upp och satte mig och tog en cigg på balkongen, och nu sitter jag och dricker en kopp te och funderar på att lägga mig en stund till, men jag tror inte att jag kommer somna riktigt endå. Äh lika bra att vara uppe då, ska ju börja   jobba kl 13 så det kanske är bra att vara uppe, blir en lång dag idag!
 
Igår så åkte vi in till stan och tog en fika med Linda, Magnus och lilla Molly =) Hon vakna efter en stund, då passade jag på att ta upp henne när hon vakna =) är bra söt lilltösen! Innan vi åkte hem så åkte vi in och handlade lite mat så vi skulle få matlådor idag. När vi kom hem så måsta jag fixa lite med plugget tills imorgon, så nu är väl det klart hoppas jag. Sen blev det en lugn kväl, tog en liten snabb promenad också ( längesen jag tog en promis ), men det var skönt iaf.
 
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och fortsätta kolla på "Vakna med the voice" och dricka te =)
 
Ha en fortsatt trevlig måndagsmorgon!
 
                                                     
                                          Gammal bild på mig och älsklingen
                                              
 
 

God morgon söndag!

Min sista ledig dag och jag måste säga att jag skulle lätt kunna vara ledig ett par veckor till, men imorgon börjar allvaret igen!
 
  Igår följde jag med Marie och hennes son och kollade på fotboll i Föne, hennes pojkvän spelade så hon undrade om jag ville följa med, gjorde det då =) Kallt var det, blåste isvindar, benen var som isbitar några timmar etferåt, men det var endå lite kul, måste ju säga att jag vart lite sugen på att spela fotboll igen =) Det var det roligaste jag visste när jag var yngre att spela fotboll, det var mitt liv fram tilsl jag 20 år och flyttade till Östersud, skulle inte klara av det idag med fy så sugen jag blev =)
 
Sen vid 16 tiden så åkte jag och mamma och hälsade på Frejsen som var med pappan hos farmor och farfar, vi kan ju inte låta bli henne när hon är så nära =) hon är så fin och go min lilla tjej, mosters skönhet! Sen åkte jag och köpte massa godis och åkte hem och la mig i soffan, tände lite ljus och kollade på körslaget ( K var på annat håll )
Blev en bra dag och kväll tycker jag =)
 
Höll koll på min auktioner igår med, hade två stycken som gick ut igår och jag fick båda såld =) rolig!
 
Nu ska jag ta mig en kopp te och sen får se vad som händer =) Ha en bra söndag!
 
 
                                                 
                                                Här var sötisen liten ♥♥♥

Tröttast!!

Men det är grymt vad trött jag är idag, helt färdig! Har legat och sovit/vilat i soffan i 1 timme ungeför, men är lika trött än, men nu kan jag inte sova mer för då kommer jag inte kunna sova inatt, och det vill jag!
 
Iaf så åkte jag ner på stan idag, mamma ringde och ville att jag skulle komma ner och äta lunch med henne på hennes lunchrast, och det gjorde jag så gärna =) Alltid lika trevlig och umgås med mamma =)
 
Sen tog jag en repa på stan innan jag åkte hem, hittade en tunika på Lindex, en tröja på SåFin och det trodde jag inte för där har jag inte handlat på år och jag går helst inte in dit, men gjorde det idag då och hittade en fin tröja, på Åhlens så köpte jag en ansiktscreme, ansiktstvätt Lancome och en läppglans från UNE. Sen var det dags att åka hem så jag få ha kvar lite pengar denna månad =) hehe ( Bilder på tröjerna kommer sen ).
 
                


 
Nu har jag tittde på min auktioner igen, en del av dom går ut ikväll så nu måste jag hålla koll =) och två till saker har det blivit bud på, så det är roligt att jag kommer få sålt lite saker! =) Auktionerna som går ut imorgon är 2 stycken och båda dom har jag bud på =) Är lite kul och se om man får bud och om det är fler som budar på samma sak =)
 
Nu ska jag och älskligen se till att få i oss något i magen.
 
Ha en bra fredagkväll!
 
                                              
 
 

God morgon fredag!

Undra vad man ska göra idag då?! Har sovit riktigt dåligt inatt, inte många timmar som jag har fått sovit, tog lång tid innan jag somna och sen har jag bara vänt på mig och inte sovit riktigt djupt en gång inatt, så jag kommer nog vara jätte rolig idag =)
 
Kollade auktionerna också nyss och jag har fått ett till bud, så det är roligt! När jag har skickat iväg dom saker jag sålt ska jag lägga ut några fler saker, det är ju lite roligt när man får sälja =)
 
Nu ska jag ta lite frukost och fundera vad jag ska göra resten av dagen, orkar nog inte plugga idag, men vi får se =)
 
Ha en bra fredag!!
 
                                                     
                                                               Sötis ♥

.....

Idag är inte min dag, men så är det ibland!

Det ända jag har gjort idag är att skriva klart en uppgift, och så åkte jag och handlade lite mat, idag var jag sugen på tacos =) älsklingen ska inte ha någon matlåda imorgon så då tyckte jag att det passade =)

Nu ska kollade lite på mina uppgifter och se om det är någon mer jag kan göra nu, annars ska jag bara titta på tv och ta det lugnt.

Ha en bra torsdag kväll!

Torsdag 6/9

Hallå =)

Igår blev det inte mycket annat än plugg, plugga hela förmiddan sen gick jag på APT på jobbet, när jag kom hem igen så gjorde jag mat tills älsklingen kom hem sen satte jag mig och plugga igen!

Det är ingen rolig kurs tycker jag, så himla mycket och göra, men men så är det. En uppgift ska vi skriva om oss själva, vad vi mår bra av eller dåligt och vad som göra att jag löper risk att bli sjuk och hålla mig frisk och sånt, kul! Men tänkte att jag skulle skriva den uppgiften idag iaf, vet ju vad jag löper för risker, är man rökare så har man en del risker man kan få uppleva.

Men just nu ska jag ta en kopp te och bara vara en stund, är fruktansvärt trött idag, har sovit jätte dåligt hela natten.

Ha en bra torsdag!

                                            

God morgon!

God morgon onsdag! Vakna imorse när älsklingens alarm ringde, det sämsta med det är att han inte vaknar!! =/ Men jag väckte han så klart, ( mohahaha ) så jag tror han kom i tid, sen somna jag om men kunde inte sova så himla länge, 7:30 slog jag upp mina ögon och låg kvar i 5 min innan jag insåg att jag inte kommer kunna sova länge så det var bara att kliva upp!
 
Nu sitter jag med en kopp te och kollar på "vakna med the voice" på 5:an. Har även kollar mina auktioner igen =) och jag har fått några fler bud, det är ju kul tycker jag!! Blir lite och skicka iväg, roligt roligt!! =)
 
Annars idag vet jag inte vad jag ska göra, kl: 13:30 ska jag väl på APT på jobbet men fram till dess vet jag inte, kanske man ska röra lite på sig =D Det var ju ett bra tag sen så det kanske är dags, men vi får se ;) hihi
 
Ha en bra förmiddag!
 
                                            Hittade lite gamla bilder =)
 
                                                      
                                 Mosters ♥:a, här var hon inte mer än några månader =)                   
                       
                                                
                                                 Älskade Skrävcken!
 
                                                  
                   Gjorde fransförlängning för 2 årsen tror jag det var, dom var rätt långa då =)
 
 

Dessa rubriker!

Då var första skoldagen avklard! Och det var som jag hade tänkt, häslopedagogik är inte min grej riktigt, men man vet aldrig det kan ju bli intressantare på vägen, föga men kanske =) Ska inte vara så negativ för då blir det bara jobbigare, men nu är det i rullning igen skolan så det är bara att följa med!

Har precis ätit och kollat hur det går för mina auktioner på tradera =) och jag har fått några bud så det är roligt! Första gången jag håller på med tradera, men det är rätt kul när det blir bud =) Så jag hoppas jag får sälja allt men sån tur har jag nog inte med några saker vet jag att jag får sälja som folk har budat på iaf =)

Nu ska jag kolla på läxan vi fick i skolan så jag har den gjord tänkte jag, hinner jag inte göra klar det idag så ska jag fixa det imorgon. Skönt att jag är ledig i veckan =) hehe

Ha en bra tisdag!

4:e september

Då var det tisdag och första skoldagen är nu här igen, har varit skönt i sommar när man sluppit att åka till skolan och göra massa läxor, men nu är det dags igen.

Det som är mest jobbigt är att man jobbar 100% samtidigt, men så är, bara att bita ihop och göra det som måste göras.

Nu ska jag göra mig klar för att åka och hämta Engan, vi ska luncha tror jag innan skolan börjar!

Ha en bra tisdag!


2 september

Blev inge rensa ut glas idag, men jag har varit till mamma och tvättat två maskiner med tvätt och så var jag och mamma en sväng till mormors grav och gjorde lite fint, innan det är dags att göra höst/vinter fint.

Nu sitter jag i soffan och har kollar mina mail och ska alldeles strax gå hem till mamma och hänga sista tvätten.

Sen blit det bara soffhäng =) Ha en bra söndag!


God förmiddag!

Söndag och jag ska nog inte göra ett dugg idag =)

Kanske ska rensa vid alla våra glas och slänga dom som det finns få av, har ju haft sönder en del, var ett tag när jag tappade det mesta när jag diska och så, men har aldrig orkar rensa bland dom, men kanske ska göra det så jag får plats med dom nya som jag köpte i torsdags när jag var på Ikea.

Har tagit semester denna helg, och det är så skönt! Jag behöver det verkligen, fredagkväll jobba jag men lördag och idag har jag semester, skönt!

Nu ska jag gå och koka en kopp te till mig. Ha en bra söndag!

Idag är det ingen vanlig dag.....

För idag är det världens finaste Frejsens 2 årsdag, hurra hurra hurra!! =)  =) ♥
 
                                                    ser lite förvånad ut =)
 
Har varit ner till Frejsen och grattar henne på hennes dag idag! Hon har blivit så stor nu tycker jag, lång har hon också blivit och en bestämd liten dam =) hihi men hon är min ögonsten endå, min gotjej ♥
 
När jag och älsklingen kom ner så fick vi mat på engång, go lax och grejer, efter maten så åkte jag och mamma till Ikea och köpte en matta till Frejsens rum, var tydligen dags för en ny =) sen blev det go fika och presentöppning för lillhjärtat.
 
                                             
                           tårtan som mitt andra syskonbarn och hans tjej hade gjort =)
 
                                             
                             Blåste ut ljusen gjorde hon alldeles själv =) ♥
 
Tror hon var nöjd med dagen fast hon var lite förkyld, go som vanligt var hon iaf!
 
Natti natti från mig =)

RSS 2.0