Hur ska detta gå??!!

Imorgon ska jag jobba natt för första gången, vet inte riktigt hur det ska gå för jag är ingen natt människa, men jag har sökt en tjänst som det är natt ibland så det är nog lika bra att prova nu och se om jag klarar av det.

Tänkte att jag skulle vara vaken halva natten idag för att vara ganska pigg imorgonnatt men känner redan nu att det kommer inte att gå :-D

Har jobbat dag idag och klev upp före 6 imorse så jag tror det är lika bra att jag lägger mig nu endå och kliver upp tidigt imorgon och sover en stund på dan ist ( hur det ska gå, jag som inte kan sova på dagen ) hehe känns lovande det här :-D Nä men det kommer nog gå bra hoppas jag iaf!

Nu har jag grus i ögonen känns det som, så jag tror jag ger upp ;-) ska kolla klart på "the mentalist" först, så jag blir vaken liiite till!! Men sen är det sängen som gäller :-D







Vitt, vitt, vitt!!!!

Ja nu är det vitt överallt, det har kommit mycket snö idag och det har inte varit roligt att kört bil, inte när det vräkte ner och det var oplogat iaf.

Men jag kom ner till stan så jag och mamma kunde käkade lunch innan jag skulle till sjukgymnasten. Efter jag var klar där så åkte jag och köpte några fler julklappar, jag ser snart slutet av klapp köp tack och lov :-)

Nu har jag ugnspannkaka i ugnen och väntar på att den ska bli klar, sen blir det nog bara att slappa i soffan och läsa kapitlet vi ska läsa tills imorgon i skolan.

Ha en bra måndag kväll!




Oct. 27, 2012



Blev lite godis till mig :-) Men det var nog mest chokladen jag var ute efter, lite sur på mig själv att jag inte tog mer choklad... hehe

Inatt ställer man tillbaka klockan, och jag ska upp och börja jobba 6:45 så jag hoppas verkligen att jag kommer i rätt tid och inte en timme för tidigt :-D skulle ju inte vara jätte kul! Så jag hoppas att min telefon ställer om sig själv för det litar jag på :-) så lycka till till mig :-D

Kollar på "så mycket bättre" nu, och jag tror det kommer bli en bra säsong, så det här ska jag fortsätta se, iaf när jag inte jobbar kväll :-)

Ha en bra lördag kväll!

Lördag!

Åh vad jag vill ha godis känner jag, är så himla sugen, men jag är själv hemma så det är ingen som kan handla till mig så jag måste pallra mig ill ica själv =) Sambons startmotor har gott sönder ringde han och sa för en stunds sen så han måsta åka och köpa en ny och laga, inte kul på tanke på att han precis har köpt bilen! Tycker lite synd om han! Så jag blir nog garanterat själv hela kvällen, tar nog sin lilla tid det där kan jag tro =/
 
Så det är väl lika bra och gå på ica nu och köpa massa godis och sen lägga mig i soffan med mysfilten och massa tända ljus och kolla på tv, "så mycket bättre" börjar ikväll så det ska jag se, sen ska jag nog se en tjejfilm som K inte gillar =) passa på när man är själv! En gammal goding skulle sitta fint känner jag =) men får se, kanske somnar med under tidenjag kollar på tv =)
 
Lika bra att jag gör det jag ska nu innna jag blir för slö =D
 
Ha en bra lördagkväll!!
 
 
                                                      
 
 
 
                

Missnöjd!



När jag gick ut till bilen nyss så föll snön ute och marken var vit!!!! Fy nu ska man frysa ett halv år och plumsa i snö och bli blöt och kall :-/

Så där =)

Nu har jag lagt ut 6 väskor, så får hoppas att det är någon som vill ha dom så jag kan skicka iväg dom och göra någon annan glad och jag får mer plats här hemma och lite extra pengar =) aldrig dumt!
 
Nu ska jag åka till mamma och äta och lägga ett paket på brevlådan =) och så ska jag nog passa på att tvätta en maskin nu när jag ändå ska till mamma. Så lite nytta lyckades jag med endå idag när jag var ledig, tvätta en maskin =) hehe
 
Ha en bra kväll!

Torsdag

Var till sjukgymnasten i morse, och jag blir rätt trött efter det så jag åkte direkt hem och satte mig i soffan och tog det lugnt och vila lite.

Sen kom jag på att jag måsta kolla vilka väskor jag ska sälja, och jag måste erkänna att det är lite ångest att sälja väskor för jag älskar mina väskor fast jag har alldeles för många tycker en del :-) Köper en ny varje månad nästan, kan inte hålla mig :-) men nu har jag lovat mig själv att inte köpa någon väska förens jag sålt av några. Hittade 6 st som jag ska lägga ut nu, lite ångest men jag vet att jag inte kommer använda någon av dom igen, men endå. Nu ska jag sälja dom iaf, får hoppas att någon vill ha dom :-)

Satt även och kolla på lite nya recept så jag skulle kunna göra någon ny rätt ikväll men sen kom jag på att vi hade blivit bjudna till mamma på middag ikväll så jag får göra en ny rätt på lördag ist :-) jobbar imorgon kväll så få blir det inge laga då inte, men lördag jobbar jag dag så då ska jag försöka mig på att laga lite mat :-) ( tycker inte om att laga mat!)

Nu ska jag äta lite mat som sambon gjorde igår :-) och sen lägga ut lite väskor!

Ha en bra dag!



några av mina väskor jag hittade :-)

Onsdag!

Fick iaf 4 av 6 auktioner såld igår, några gick upp lite så det var roligt :-) och jag får lite mer plats i skåpen :-)

Nu ska jag göra mig iordning för jag börjar jobba 12 idag, blir en lång kväll och börja 12, men vi har apt också så då går det lite fortare.

Ha en bra onsdag! :-)

Tisdag!

Jobb + skola idag, gick bra med båda men det har inte varit min dag idag, började med att jag spillde hett te över mig på jobbet, tappa ur vattnet från glaset, och sen fortsatte det så ungefär, men jag tog mig igenom dagen iaf :-)

Så nu sitter jag i soffan och är alldeles trött, ska fixa nå mat strax så jag får lite energi.

Idag så går 6 av mina auktioner ut, har bud på 3 än så länge, 1 av auktioner har gått upp ganska mycket på tanke va jag la ut den på, så det är kul iaf :-) hoppas på lite mer men glad att jag får sälja :-)

Har gått ganska bra för mina auktioner, och vissa jätte bra måste jag säga endå, lite roligt :-) kul med lite extra pengar, man vet aldrig när man behöver det.

Nä nu ska jag göra lite nytta tror jag :-)

Ha en bra tisdag!

Måndag!

Måndag igen och det är dags att göra sig redo för att gå till jobbet. Min lediga helg är över för denna gång, skulle behöva vara ledig längre men jag kommer vara 5 ledig i början av december så det ska bli skönt! :-)

Igår kväll slog jag in julklapparna, skönt att ha det gjort med, är några till att inhandla men sen är jag klar! En doppresent ska jag också komma på, det är väldigt svårt tycker jag, har en jag funderar över men får se, svårt det ska vara! :-)

Nu ska jag göra mig klar för jobbet, ha en bra måndag!

=)

Nu har jag inte många klappar kvar att handla och det känns så himla bra att jag nästan är helt klar!

Efter våran shoppingrunda så följde jag med mamma hem och åt mat med henne och pappa. Nu sitter jag och väntar på att få skypa med min lilla sötnos Frejsen =) sen blir det till att slå in lite klappar så jag även har det klart =)

Det blir en lugn kväll ikväll, imorgon är det dags för att jobba igen så då orkar jag inte göra så mycket mer idag annat än ta det lugnt!

Ha en bra söndag!

Söndag!

Nu ska jag göra mig klar för att åka och med mamma och kolla på lite julklappar =) ja jag vet, känns alldeles för tidigt men snart är julen här så det är lika bra att börja så jag slipper springa i sista sekund!

Ha en bra regnig söndag!

Natti natti!

Ja nu är det dags att hoppa i säng, fick lite sovmorgon idag, sov ända till 7:50 =) men nu känner jag att det är dags, var grymt trött tidigare idag men det gick över av en del anledningar, men jag måste iaf försöka sova nu och hoppas att jag sover inatt!
 
imorse så bakade jag, Frejsen och syrran chokladbollar och jätte god äppelfraspaj, så det fikade vi på eftermiddan, Frejsen gillar att baka så det är roligt för det gör ju jag med =) får väl baka muffins med henne nått tag =) kul när hon tycker sånt är kul! Tyvär inga bilder för jag glömde att knäppa =/
 
Men nu säger jag god natt!!!

Lördag!

Idag klev jag upp 5:50 så jag har varit rätt trött idag,sov en timme mellan 10 - 11 och det var väldigt behövligt för att orka med dagen kan jag lova! Innan 8 imorse så satte vi igång med att göra scones, go blev dom så när A kom upp så fick han nybakta scones till frukost, inte dumt =)
 
Vi har varit ute idag och lekt, varit i skogen bakom syrran och A, Frejsen gick omkring och krama träd och gömde sig bakom dom =) Jag och syrran käkade massa blåbär och sen så dansade A och Frejsen gangnam style och hon tyckte det va jätte kul =) Hon hoppade från stubbar och stenar =) Jag har ett så himla bra kort på henne i mobilen som jag fotade när hon laddar för att hoppa, men jag kan inte lägga in den bilden nu men ska göra det =)
 
Nu har vi kollat på körslaget ( inte Frejsen, hon sover sen länge ) och det är väl dags att hoppa i säng, hoppas på att få sova lite längre imorgon men det tror jag inte =) Men men får sova under dagen isf.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Fredag 5 oktober

Hallå!
 
Kväll igen och dags att hoppa i säng, har varit en lång dag så jag är rätt trött fast jag sovit lite under dagen. Klev upp 6:20 imorse så då får man lägga sig nu fast det är fredagkväll =)
 
Dagen har gått mycket fort idag, har gjort saker nästan hela dagen och då brukar det gå fort =) Får se hur länge jag sover imorgon, beror på när lill tjejen vaknar, men imorgon ska vi pyssla lite och baka har vi bestämt så det blir en mysig dag imorgon tror jag.
 
Några av mina auktioner går ut idag så jag ska hålla lite koll på dom, men denna gång går det trögt, har bara kläder som går ut idag och det har gått trögt hela tiden tycker jag, men i måndags gick 2 skor ut och båda fick jag såld =) Så det var roligt, får se hur det går ikväll med kläderna.
 
Ha en fortsatt trevlig fredag kväll.. =)

God morgon!

Klev upp 6:20 idag för då hörde jag lill tjejen så då gick jag upp och gosa med henne en stund så pappan fick göra sig klar för jobbet. Låg i sängen och myste lite, va trött jag blev då :-) men hon ville inte sova såklart :-)

vad 7:45 så åkte hon till förskolan och jag sitter nu i soffan och är så trött, ska nog blunda i några minuter så jag blir lite piggare.

Ha en bra fredag!




torsdag 4/10

God kväll :-)

Nu var det ett tagsen jag skrev här igen. Men så är det ibland, nu sitter jag i soffan hos syrran och slö kollar på tv, ska alldeles strax gå och lägga mig. Åkte ner hit i kväll, får se hur länge jag stannar, blir nog till söndag tror jag.

Hann inte träffa Frejsen när jag kom, hon hade lagt sig för någon timme sen då, men imorgonbitti kommer jag få träffa henne iaf innan hon åker till förskolan :-)

Har haft en intressant dag på jobbet idag, fullt upp från det vi började tills vi slutade, känner av det nu hur trött jag är, men såna dagar på jobbet är bra, något att göra hela tiden och klockan går då himla fort, sa bara puff idag så var det dags att gå hem :-)

Efter jobbet var det dags för min efterlängtade tid hos min sjukgymnast som har haft semester hela september, det var så skönt att komma iväg igen! Det var behövligt kan jag lova!

Nä nu måste jag hoppa i säng. Natti natti!




RSS 2.0