Måndag 23/1

Ledig idag!!! Så himla skönt för jag är så himla trött och slut efter helgens jobb! Tog lite sovmorgon men jag vaknade av och till från 6.30 när K åkte till jobbet, vid 10 så klev jag upp för det var ingen idé att ligga och vrida sig när man iaf inte kan sova riktigt!

När jag hade klivit upp och tagit en dusch så åkte jag till mamma och la in en tvätt och sen åkte jag till Engan och plugga lite, massa frågor som vi ska svara på om provtagningar =) Ska ju börja med det om 2 veckor och det ska bli så roligt! Sen åkte jag till mamma igen och hängde tvätten och slängde in en till, innna jag åkte hem så skottade jag åt mamma, tungt att skotta och jag ska aldrig köpa ett hus där man måste skotta mycket, fy fasen! Men va gör man inte för mamma =) Nu sitter jag hemma igen, ska alldeles strax åka till mamma igen och hänga tvätten som jag la in och slänga in en till maskin, sen ska jag åka och köpa nya blommor till sovrummet tänkte jag, sen ska jag ligga i soffan och bara vara, jag har inte gjort så mycket idag men mycket mer än vad jag egentligen orkar och kan med min kropp idag, men så blir det ibland.

Nä nu ska jag bege mig till mamsen! Ha en bra måndag!!

                                             
                                  ( 4 år gammalt kort bjuder jag på idag =D )


Torsdag!

Idag fyller min "kusin" år hela 30 år fyller hon, stort grattis till dig Nettis! =)

Annars har jag jobbat idag, efter jobbet åkte jag till Snuttan och var med henne och myste lite i några timmar, när jag jag la mig i soffan och tittade på tv kom hon upphoppade i soffan bredvid mina ben och gosa ner sig, hon är mycket keligare nu, men det är för att hon saknar husse och matte  =) men snart kommer dom hem så då blir hon glad lill Snutt.

Nu ska jag gå och handla och försöka göra någon mat, har ingen lust för fem öre men jag måste för jag vill ha en matlåda med mig imorgon när jag ska jobba, iaf ha mat hemma så jag slipper laga för jag har delad tur och då vill jag verkligen inte laga mat på timmarna! Sen blir det att slänga sig i soffan och glo på tv ett tag innan det är dags att sussa.

Ha en bra torsdag kväll!

                     
                                Vill ha sommar!! Lilla Skräck är och luktar på barr =)

Plugg!

Så vad har jag gjort idag? Jo jag åkte såklart till Snutt och tittade till så allt var bra med henne och gosa lite grann, efter att jag varit där så åkte jag och hämta mamma och åkte till Bollnäs för hon ville in på coop och handla. Vi gick in på rusta först för jag ville kolla på gardiner till sovrummet, och jag hittade faktiskt, så får se hur det blir, sätter upp dom i veckan när jag orkar! Sen hem till mamma igen och så hjälpte jag henne och bära in ved, inte är det lätta säckar med ved hon har men vad gör man inte för sin mamma =)

När jag kom hem så sätte jag upp den nya gardinen i köket, och jag blev nöjd, hissgardin är nog mitt köks grej =) Sen har jag pluggat tills på tisdag då det är dags att befinna sig i skolan igen, fick två uppgifter att göra tills då så gjorde dom nu så det är klart, ska läsa en grej till bara men annars så är det gjort.

Och nu ska jag ta en cigg och sen är det dags att hoppa i säng och sussa, jobba imorgon.

Natti natti!


Söndag 15/1

Sista dagen på min ledighet innan man ska tillbaka till verkligheten igen. Lite missnöjd för att det snöar ute och jag gillar det inte! Snön kommer lite sent denna vinter och jag är inte nöjd med det! Men man kan ju tyvärr inte göra något åt vädret, så man får lida ett tag till tills denna j-vla snön är borta!

Vet inte vad jag ska göra idag, ingen som vanligt förmodligen, ska åka upp till Snutt iaf och vara med henne ett tag, det är vad jag vet som jag ska göra!

                                                      
Längtar så mycket till sommaren och värmen! Och till mitt ♥ men såklart =) Här ville hon i och bada men det ville inte moster =) hehe

Ha en bra söndag!


14 januari

Jag är duktig att uppdatera som vanligt, men så är det.

Har ledig helg nu och den är mycket välkommen, behöver verkligen vila upp mig lite, är inte helt 100 nu men så är det och det blir väl alltid bättre, det jag skulle behöva är att åka bort ett tag och bara släppa allt och bara vila och ta det lugnt, men det lär väl aldrig hända för man vill ju inte allt själv jämt!

Ja jag är lite bitter idag men det får man vara ibland!!

Idag har jag varit iväg och köpt nya gardiner tiill köket, har inga som jag vill sätta upp och så köpte jag en hissgardin i julas som jag tycke passa i köket så jag köpte en annan hissgardin idag och jag hoppas det blir lika bra.
Och så blev det två påsar polly som jag ska frossa av ikväll =)

Ska snart åka coh köpa cigg åt mamma sen ska jag slänga mig i soffan hemma och bara vara tänkte jag!

Försten Linda om du läser så måste jag säga att dina lussebullar är för jäkla goda! =) Tog två idag till en kopp te =)

Ha en bra lördagkväl!!

9 Januari

Ledig idag och jag har en massa jag borde göra, men jag ska nog strunta i allt och bara vara idag. Är rätt trött och seg idag efter helgens jobb. Är hos Snuttan nu och kollar till allt och gosa med henne, innan jag åkte hit så slängde jag in en tvätt hos mamma, så lite har jag gjort men inte är det mycket.

Om jag inte är allt för trött ikväll så ska jag ner och träna ett pass core tänkte jag, men det är någon timme dit så jag hinner ändra mig =) nä men det ska jag försöka orka med iaf.

Måste även åka och tanka min "mumin" och handla lite mat, men ska nog vänta med det tills sambon kommer hem så jag slipper åka och handla själv, har ingen lust med det idag.

Nä nu ska jag nog säga hej då till Snuttan för någon timme och åka och hänga tvätten och slänga i en till.

Ha en bra måndag =)



6 Januari

Sitter och glor lite på datan och har myst lite med Snuttan en stund, hon är inte speciellt kelsjuk den katten men nu tror jag hon sakna matte och husse så det gick för sig och gosa lite med mig en liten stund =) Är kattvakt i några dagar åt en kompis. Har delad tur idag så efter jag åkte hem till mamma och och pappa och fick mat så åkte jag hit och kollade så allt var bra med kissen. Ska alldeles strax åka tillbaka till jobbet och göra mitt andra pass för dagen.

Imorgon fyller världens bästa mamma år =) Slutar kl 15 imorgon så efter att jag har slutat åker jag till mamma och firar henne lite, får fika lite gosaker får jag hoppas, och mamma ska få öppna presenter =)

Nä nu ska jag bege mig till jobbet, ha en bra dag alla.


4 Januari

Gott nytt år skriver jag idag då =)

Så nu är det 2012 och jag hoppas detta år blir ett bra år, inte för att det förra var dåligt men allt kan såklart bli bättre =)

Idag åkte jag till Linda efter kl 13 och hjälpte henne med att sätta in löshår med tejp, allt gick bra till sist när jag fick in tekniken och det såg bra ut när det var klart. Men sen när allt var klart och Linda skulle tvätta håret så löstes allt upp och all den tid vi lagt ner var borta, måste ha varit något fel på tejpen för vi gjorde allt man skulle och det ska tydligen kunna sätta i några månader, mest synd om Linda som lagt ner pengar och så på håret.

Men som tur så fick hon tag i en frisör som ska hjälpa henne imorgon, om hon inte hann sätta in håret på Linda så skulle hon få tejp så ska vi göra om det imorgon, och då får vi hoppas att tejpen är mycket bättre som hon får hos frisören. Men vi hade ju trevligt medans vi höll på och fikade go fika så det va ändå en bra tid såklart =)

Nu sitter jag och kollar på "The voice Sverige" på 4:an och jag tycker att det är helt ok, sen är det dags att sussa för imorgon är det dags att jobba igen, ( har varit ledig idag ).

Ha en trevlig kväll..

                                          
Fick P att skrapa min bil i lördags innan jag skulle åka hem =) hihi ( var och hälsade på syster i Valbo )




RSS 2.0