Snart helg!!

Och det är min lediga helg!!! Det kommer såklart vara dåligt väder men just nu så bryr jag mig inte om det, jag vill bara vara ledig och slippa ställa klockan på morgonen.

Nu har jag bara 8 arbetspass kvar till semestern och jag har nog aldrig längta så mycket till en semester som jag gör nu! Det ska bli så himla skönt att få vara ledig ett tag! Jag hoppas såklart på att det ska vara fint väder när jag har semester =) Vill bara kunna ligga i solen och läsa bok och bara ha det gött, äta glass och krusbär =D

Nu sitter jag bara framför datan och slösurfar lite, är så himla trött så jag funderar starkt på att gå och lägga mig, men då kommer säkert jag vakna vid 3 och vara klar vaken, så det är nog bra att jag är vaken ett litet tag till. Kanske ska gå och diska så jag håller mig vaken =)

Äh nu går jag och diskar!

Ha en trevlig kväll!

Helgen och sommarvärmen är över!

Ja nu är min jobbar helg över och det har varit kanon väder precis hela helgen och jag har inte kunnat njuta en minut av den, eller jo en liten stund på lördag eftermiddag på balkongen. Och imorgon är jag ledig och då ska det bli dåligt väder, som varmast ska det vara 14 grader varmt bara!!! Vilken tur man har! Jag hoppas verkligen att det inte stämmer men det kommer det nog göra tyvärr =/

Idag är det morsdag också, hann träffa mamma en liten stund innan det var dags för mig att jobba kväll, hon bjöd på go mat =) Grattis världens bästa mamma på morsdag!!

Iaf så är mitt knä bra nu igen, det höll i sig i 3 dagar och jag sprang vårruset men jag fick lida för det sen men jag är nöjd att jag orka springa runt fast men värkade knä och vara helt otränad! Men så är det ibland, skönt att knät är bra nu iaf så jag slipper det! Nu ska jag börja ladda för tjejmilen i september, jag ska springa snabbare i år än förra året tänkte jag, så det är dags att börja träna nu och inte tre veckor före som förra åre =) Framförhållning på hög nivå =) Men är huvudet dumt så får kroppen lida som man säger!

Nu ska jag göra mig klar för att hoppa i säng, är trött nu och behöver sova! Var uppe sent igår för jag var hos Marie och kollade på ESC, grattis Sverige!!! Roligt att Loreen vann!! Och jag är inte van att vara uppe efter 24 så jag är rätt mör idag, kände mig nästan bakis fast jag inte druckit en droppe, så det ska bli skönt att hoppa i säng nu och sova!


                                            

                                                

God morgon!

Solen skiner och det kommer bli en kanon fin dag, men jag kommer inte kunna njuta av den för jag ska iväg och jobba kväll om ett par timmar. En liten stund hinner jag men ingen idé att lägga sig ute nu för då känns det ännu sämre att gå till jobbet.

Nä nu ska jag ta och stoppa i mig nått i magen, var en timme sen jag klev upp så nu är det lagom att äta.

Ha en bra dag alla som kan njuta av det fina vädret =)


Bra dag! =)

Vaknade strax före 9 imorse, gick upp och åt frukost, sen satt jag och lata mig i soffan en stund framför tv:n. Sen gjorde jag mig klar och tog cykelt till forsön och sprang/gick ett varv, det va skönt men det va grymt varmt och jag som inte hade med mig nå vatten!!! Smart tjejen!! Men det gick bra endå, cyklade hem och drack en liter direkt nästan =)

Sen tog jag med mig två säckar med tvätt och skolböckerna till mamma och la mig ute i solen på en filt! Det var så himla skönt att kunna sitta i solen hela dagen, känns som sommaren är här för att stanna nu, hoppas verkligen på det! Fick lite gjort men två uppgifter till skolan, en ska jag skicka in imorgon tänkte jag och den andra ska jag kolla lite mer på om jag ska göra några ändringar. Åt 4 rabarber i solen med =) Så himla gott!

Sen messade Linda och frågade om jag och K ville följa med till Järvsö och äta på Condis, och det ville vi såklart =) Så himla god mat där! Satt ute i solen, det var så mysigt! Blev trerätters, så vi blev väldigt mätt och belåten =)

Så det va riktigt skönt att vara ledig idag när det va strålande väder =)

Nu ska jag lägga in räkningarna så dom blir betalda imorgon tänkte jag, ska avsluta denna underbara dagen men lite trök göra =D hehe

                                                 
                                                    Härliga sommar!!!

Otur!

Som vanligt så är jag ganska klumpig och har ofta otur, men nu är jag lite arg över det annars brukar jag inte bry mig så mycket att det inte alltid går som jag vill =) som imorse när jag råka tappa min fimpburk så den gick sönder så det låg äckliga fimpar och glas över hela balkongen, då rykte jag på axlarna och gick in igen och borsta tänderna och gick til jobbet. ( tog upp det när jag kom hem såklart =D )

Men igår var jag på spinning, och jag vet inte hur men jag måste ha överansträngt mitt knä för idag har jag så himla ont och imorse hade jag svårt att gå och kunde inte gå i trappor eller böja benet. Imorgon ska jag springa vårruset var det tänkt!!! Men det kommer jag förmodligen inte kunna göra nu för att jag pajade knät igår!! Det är sån otur som gör att jag blir irriterad. Men jag kan hoppas att jag har turen med mig så att jag vaknar med ett knä som har slutat göra ont imorgon =) Skulle vilja springa med det blir nog att gå dom där 5km imorgon tyvärr!! Men men så är det ibland, men jag som hade tänkt att få bättre tid än förra året men det kan jag också glömma! Men nu var jag negativ =) Det får man vara ibland!

Var till Linda en sväng idag på eftermiddan, vi tog en fika och sen la vi oss i en varsin badenbaden och låg i solen och hade det gött =) Hoppas att solen är här för att stanna nu och att det blir varmare i luften, VILL HA SOMMAR NU!! Men skönt hade vi det i solen iaf.

Sen var det dags för mig att åka hem och skypa med syrran och få lite hjälp med etiken. Skönt och ha någon att bolla med som är väldigt bra på etik och sånt! Fick tillbaka svar om min ena uppgift som jag skickade in på etiken och jag fick en C ( VG ) så det var ju bra, jag trodde jag skulle få göra om eller bara få ett E ( G ) så jag är rätt nöjd med det =) får se vad jag får på den andra uppgiften, har inte fått tillbaka den än!

Nu ska jag ta en kopp te sen är det dags att hoppa i säng, är rätt trött nu! 

                                                    en bild från min fotoapp =) hehe

Hejhej =)

Imorse när klockan ringde ville jag bara stänga av den och somna om, men det vara bara att kliva upp och göra sig klar för jobbet. Dagen gick grymt fort och det var dags att åka till skolan och redovisa i små grupper om palliativ vård, och det gick bra så nu är man klar med en till kurs!! =) skönt!

Nu sitter jag och tittar på tv och kollar runt på nätet och väntar på att åka och träna, idag är det zumba som gäller =) Roligt! Var iväg 2 gånger förra veckan men innan dess var det jätte längesen jag tränade överhuvudtaget, har kommit av mig helt, varit mycket i skolan och på jobbet, men jag kanske kommer igång igen nu hoppas jag. Ska springa vårruset nästa veckan vecka och det känns inte aå lockande nu kan jag lova, kommer inte orka 1km tror jag,inte att springa iaf..

Föresten så var inte mitt lill hjärta med igår när syrran kom, hon var på förskolan. Men jag fick träffa min älskade syster och det är inte heller fy skam =) Lika trevligt och mysigt att träffa henne!

Nu ska jag dricka upp teet och göra mig klar. Ha en bra kväll!!

                                                   
                   Gulligaste flätan =) hehe hon är ju för söt min lilla gonos!

                                     

God morgon!

Klev upp för 40 min sen men vaknade för en timme sen ungefär, ont i huvudet och inte ett dugg utvilad! När ska mitt tjat gå över då kan man tro?! Kanske när jag är utvilad igen och inte så trött och slut! =) Aldrig med andra ord känns det som.. Nä då nu ska jag inte vara så negativ.

Sitter och lyssnar på Engmans kapell på spotify och kollar runt lite på nätet och dricket te =) rätt mysig morgon iaf fast man är tröttast!

Väntar på svar från syrran om hon och Frejsen kommer upp idag =) då ska jag leka med mitt ♥:a, hon är ju för go min lilla galning =)

Får se annars hur den här dagen blir, mycket som borde göras men mycket som jag inte orkar eller vill just nu men så är det för alla ibland!

Ha en bra måndag ska jag försöka ha iaf =)

                    
Väldig roligt att krypa in i en låda =) hehe den välte sen med hon i =D min goplutt!!

Nu messa syrran om att dom är här vid 11 så nu ska jag göra mig klar och följa med upp till galven.. Blir en bra måndag en då de här =)



                                    

Nu får det vara nog!!

Jag är så trött hela tiden, var inge bättre idag heller! När jag kom hem från jobbet så somna jag på soffan igen, känner mig som sju svåra år om inte mer! Fattar inte att jag är så slut, hela jag är helt slut och trött! Hoppas verkligen att det går över snart nog för det här är jobbigt måste jag säga! Är ledig imorgon iaf och det ska bli så skönt, sova tills jag vaknar och hoppas på att jag är utvilad så och inte alls trött och slut i kropp och knopp!!

När jag vaknade så hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för halv 6 kom Engan och hämtade mig så åkte vill till Helen för att plugga, Linda och Åsa var också där, skönt att man kan hjälpas åt och göra en uppgift tillsammans så slipper man sitta och själv, tar längre tid och så är det roligare med lite sällskap =) Vi lyckade knopa ihop lite om palliativ vård och jag hoppas läraren tycker det är bra, på tisdag är det redovisning som sagt! Sen är den kursen klar, den heter vård och omsorgsarbete 2, skönt att en till kurs är avklarad!

När jag kom hem så hade älsklingen lagat tacos =) Gott var det! efter att vi var mätta i magen så satte jag mig vid datan och renskrev det vi hade skrivit och skickade in det till läraren, sen ringde jag mamma och läste upp vad jag hade skrivit om i etiken, måste ju höra från andra med om det är ok =) Sen renskrev jag det och skickade in det till den andra läraren =) så nu har jag bara en skriftlig redovisning kvar att göra i etiken och en disskution kvar sen är den kursen klar!

Nu ska jag hoppa i säng för nu ser jag i kors och skriver fel hela tiden så jag får sudda och skriva om! Inte lätt när man är så trött så det gör ont i ögonen! Men nu ska jag äntligen så sussa många timmar!!! =)



                                    

Natti natti!!

Tröttast!

Är min jobbar helg och jag är redan helt slut fast jag har en dag kvar att jobba, somna en stund på soffan idag med, gjrode det igår också efter jobbet. Måste vara nå sömnsjuka jag såkat ut för, för visst är jag väldigt trött i vanliga fall med, men nu är det hemst, fick jag välja så skulle jag vara hemma i en vecka och bara sova! Och att jag somnar på dagarna efter jobbet hör inte till vanligheterna kan jag lova, gillar inte att sova på dagarna men nu har jag inte kunnat hållt ögonen öppen, har somnat sittande i soffan så jag är rätt trött och slut känner jag! Tur det är semester snart =)

Annars så håller jag på och pluggar för fullt, har lämnat in en uppgift i etiken och har skrivit klart den andra, ska bara läsa igenom den igen och sen skicka in den till läraren, sen har jag bara två uppgifter kvar att göra för att få godkänt, och det räcker för mig i etiken! Och imorgon så ska jag och 4 till från klassen plugga i lag och skriva en inlämningsuppgift i palliativ vård och på tisdag så ska vi redovisa det i små grupper, sen är en till kurs klar! Känns bra att kurserna minskar! Är ju en del kvar men mycket är också klart och det känns mycket bra!

Kan vara det som göra att jag är så trött nu för jag jobbar 100% och pluggar 100%, vi har bara 3 timmar i skolan sen ska resten göras hemma, kan bli lite trött och stressad av det, men som sagt snart är det semester =)

Nu ska jag lägga ner penna och papper och stänga ner datan och lägga mig och sova igen men denna gång i sängen och hela natten =)

Natti natti

                                            
                  På bröllopet i England =) ( Amanda och hennes Magnus i bakrunden )


Hejhej....

Blev inte så mycket bloggande när vi var i England, tiden räckte helt enkelt inte till. Våra fem dagar gick så fort så man hann nästan inte med, vips så var man på jobbet igen.

Men vi hade fem underbara dagar där, vädret var dock inte med oss men det är väl det aldrig i England =) Men på lördagen när det va bröllop så regna det inte iaf så det va ju bra, dom fotade massa bilder utomhus på brudparet så det var bra att det inte regna.

Kris familj i England är så himla snäll och omtänksam, man vill inte åka därifrån, men nästa gång vi åker så ska vi vara kvar längre, K och jag kände att det var lite väl kort tid men så är det ibland, vi fick iaf träffa alla och K fick vara med sin familj där borta igen, och så fick vi gå på ett mycket vackert och stort bröllop =) David och Amy var så fina!

Ska lägga upp lite bilder sen, men nu har jag inte tid, ska göra mig i ordning och åka ner på stan tänkte jag.

Ha en bra lördag!

                           
En bild lägger jag ut nu =) Jag frös så jag och älskligen satte oss vid elkaminen så jag fick lite värme =) ♥


RSS 2.0