Så där!

Nu så är nästan allt packat =) Blir nog till att köpa en till resväska i england så vi slipper böta massa pengar bara för att väskan kommer väga mer än den får, kommer nog bli en del nytt känner jag =) Men det är bara roligt men vi skulle verkligen behövt en till resväska, men men efterklok kan man ju vara!

Jag och älsklingen har nästan precis ätit pizza, vi ville inte ställa oss och laga mat nu och få massa disk när vi ska åka imorgonbitti, så det fick bli en fet god pizza idag =)

Ska snart åka över till mamma och hämta tvätt och lägga i det sista av packningen så man kan stänga väskan och känna att den är klar iaf, sen är det den lilla väska med massa hygienartiklar, skor, smink och lite annat, men den stänger vi imorgon innan vi åker. Puh! Den är mycket med att resa, jag vill inge hellre än att ut och resa men det är bra jobbigt innan med all packning, tänka på vad man måste ha med och va man inte ska glömma och allt sånt! Men så är det för alla, det löser sig alltid =)

Nä nu ringde älskinge och va på väg hem från bollnäs, han har varit och bytt sin kostym som han köpte idag men måsta byta för att det va masker på den och så. Åker och säger hej då till mamsen!

                                                  

Ha en trevlig fredagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0